• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-29 16:21:45
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1604
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98052} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (33)
Erlend M.
Stilig komposisjon. Men jeg synes ikke hånda i forgrunnen er særlig fin, den burde sett litt annerledes ut. Jeg synes veggen og jenta er interessant men hånda stjeler for mye oppmerksomhet. Kanskje for mye vidvinkel? Eller hva med et perspektiv som gjør at hånda kommer lenger til venstre? Tja, ikke så lett å sette fingeren på det, men noe er det som ikke fungerer.
Avsluttet .
Handa forann er jo like stor som halve henne. Ble kanskje litt rart i mine øyne, men ellers kult.

Henriette
Toini B.
Takker, men du skjønner at det er nettopp hånda som gjorde dette bildet interessant for meg.

har flere varianter, kanskje det kommer en til etterhvert

Fett å høre hva du synes selv om jeg er litt uenig;)
Toini B.
Takk til deg også Henriette, du kom imellom:)
Rune Edvin H.
Denne var jo både interessant og søt. Kult hvordan du legger hånda som en overraskelse. Er demed uenig med Erlend, kanskje mye fordi løsningen er uvanlig.
Rune.
Cristina B.
Jeg har sansen for det med hånden i forgrunnen, selv om den kanskje er litt for lys. Synes det er topp med modellen i kontrast mot det røde og sorte. Håper du legger ut flere varianter.
Toini B.
Takk Rune og Cristina.
Cristina: la ut en versjon hvor jeg har tonet ned hånden noe.

:)
S. N.
oi noe helt nytt,
veldig bra linje mellom finger-underarm,
tøft og delikat på en gang,
likte dette

satt lenge og tenkte at det ble mye innside hånd, at kanskje litt ''renere'' med bare finger + tommel hadde gjort seg. på den annen side må den kanskje være sånn for å beholde symmetrieffekten med resten av henne. hm.

vel.

bra var det!

silje
Cristina B.
Ble bedre det ja.
Ellers synes jeg modellen har ett spennende uttrykk, særlig når jeg se den i sammenheng med hånden. Mange tolkningsmuligheter her.
Avsluttet .
hmmm... jeg tror jeg sier meg litt enig med de som mener at hånden er litt rar inn der... jeg liker bilder slik det er nå, men tror jeg ville likt det bedre uten hånden der i det hele tatt. synes modellen er spennende nok i seg selv, med det uttrykket og hvordan hun sitter.

veldig bra lys og skygger, bra farger og god skarphet. absolutt ingenting å utsette på det tekniske =)

helene =)
Avsluttet .
Hmm..litt sånn ''E.T phone home'' og sånn, liksom.. Schnasen modell også. Når det er sagt, så synes jeg ikke dette nådde heeelt opp blandt dine høydarar (nynorsk), (komma før eller etter parentesen?) men det var neimen ikke dumt allikevel altså. Schålll og leve sumaren. Fint vær i dag ja.
:)
Frank W. G.
Hånda føles også litt ''rar'' på meg. Selve hånda er for urolig i sin struktur til at bildet oppleves som bahagelig. Syns Erlend er inne på det jeg selv mener. Derfor tilstøttes hans kommentar for egen del.

Frank
André M.
Vel... V2 funker bedre enn V1. Liker perspektivet og håndas plassering. Men jeg ville nok hatt bittelitt arm for å føle at denne hånda faktisk sitter fast i denne jenta :-)

De røde og rosa tonene i bildet er behagelige.

Koselig bilde av deg i profilen din, forresten :-))
Arne S.
Forstår at hånda representerer en ide, men jeg må nok rekke en pekefinger tilbake denne gangen. Det fotografiske budskapet må helst ligge i dagen. Du må ikke overvurdere oss :) Når vi ikke forstår, blir hånden forstyrrende. Ellers direkte fint blikk, fine hudtoner og fine rødtoner blablablafinfinblabla.

:)
Georg K.
Yes - the famous Stian portrait with the integrated T in your profile is a nice change - beside of this - I go with Arne - and see the image just as what it shows - and starting there the probably most discussed hand today is too me just an leading-point - an none quiet point in the image, giving some attention towards the face, which is the opposite pole to me.

Rose and strong red is a nice combination, matching colour of the lips and dress helps to cool down the red tones - and the hair and rest of blue in the eyes is strong enough to in way frame the main point of the image.

AGAIN the hand, or better both hands are nicely integrated, without really trying to link them to any specific meaning they enhance the image in an interesting way.

The one point I would like to mention is the right part of the mouth - to me it seems like a small area which isn't as defined as the rest.

Like the left side with this strong red, it works even better than the often mentioned and searched diagonal line.

In the end - I feel more comfortable with V2.
Avsluttet .
utrolig fint lys du har fått til! hva har du brukt, softboks? synes desverre hånda er litt forstyrrende, selv om idèen er god. veldig bra modell, likte ansiktet hennes utrolig god:) hans
Avsluttet .
dette var helt konge, toini! hånden må være der.

me like :)
Mariann S.
Meget stilig bilde !
Både tøft med hånda og litt rart. Men liker det.

-Mariann-
Bjørn H.
Artig ide, men syns det ikke funker heeeelt ... :(

Bjørn ;¤
Marian L.
Hm, jeg trodde det var fotografens hånd, til jeg hadde lest kommentarene... Velvel. Ideen er god, den, men hadde helst sett noe litt annet med den hånda. Den blir vel forstyrrende for meg. Men ellers er utførelsen god, måtte kanskje bli sånn for å få linja finger/arm?
Toini B.
Takker for kommentarer.
Må ta til meg deres ord og innse at dette ikke funker for dere.
Ser at det kunne vært litt luft mellom armene men den fæle hånda som bryter med det søte liker jeg fortsatt;)
Lars-Anders M.
Ok. Ny vri fra deg. Stå på.
Toini B.
HFA: bildet er tatt en fuktig kveld på dattera til hagen, med tilstedeværende lys+blitz . Ikke noe softboks, nei.

;)
Ingvild B.
Hei jeg mener haanden saa abserlutt er veldefinert, faar folelsen av att hun griper etter meg, nyderlig utrykk og fine farger. Orginalt=)
marius n.
flott uttrykk på modellen...hadde ikke vært så spennede uten handa....selv om jeg ikke er helt comfy med den.....men må være der....

marius
Vegard S. A.
Hmm... Bildet hadde vært flott uten hånda, men siden den er med... Jeg har i hvert fall studert det betraktlig mer!

Jeg tror jeg må legge det som bokmerke og heller komme tilbake til det senere. Uansett hva jeg måtte synes da, så fanget det i hvert fall min oppmerksomhet...

Som med det meste du gjør faktisk :)

Baard L.
#2 klaffet helt utrolig! Likte linjene du lager i bildet samt splitten mellom rød og sort. Fin skarphet og fint softet.

Et pent bilde :-)

-Bård
a tse & s.
liker rødfargen godt

hånda så nesten litt skummel ut

artig komposisjon
caro p.
kult! føle at ho knipse mæ vækk og at æ e ei flue!
Grethe B.
Likte jenta bak, den røde puta eller hva det er, ansiktet på modellen, fargene, men dessverre ikke den handa foran...Annerledes ja, men jeg tenner ikke.-))

mvh
gt
Geir Joar H.
Typisk stilig Toini-bilde :)
Henning L.
For meg er ikke hånden problemet, men pekefingeren som prøver å stikke ut øynene mine, for å overdrive en del. Nedtoningen av hånden foran hjalp. Ellers synes jeg bildet er behagelig å se på. Ansiktet og blikket er avslappende og søtt.
Helge L.
Digger bildet, MED hånd, det er jo det som gir den ekstra touchen som så mange slike bilder mangler! veldig bra.
Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu