Hurtigruten ved Harstad
Bildet inngår i albumet Hurtigruteskip -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-28 19:04:40
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97869} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Joakim H.

Hei. synes ikke det i utgangspunktet gjør noe å gjøre bakgrunnen uklar her. Eneste jeg skulle ønske var at ikke båten ble så mørk. Problemet her er at vannet som er veldig skarpt trekker mye oppmerksomhet. Vil anbefale å kutte litt nede på bildet også. Mye vann som er lite spennede. Liker komposisjonen. Litt mye lys i mot gjør at det ikke blir helt topp. Mener ikke å bare være negativ her men prøver å hjelpe :-)
JH
Avsluttet .

Heisann Carina.
Jeg synes det ble litt for uklart, men er enig med JH angående vannet og båten. Den blir litt mørk og da går oppmerksomheten litt bort fra den og øynene begynner å lete etter fokus. Og her fant jeg ikke det :) Et annet element som jeg synes ble litt forstyrrende er den hvite stripen langs horisonten. Tror kanskje det er bølgene etter båte, er ikke helt sikker, men det ser litt rart og unaturlig ut. Men ellers så synes jeg plasseringen av båten er bra. Kanskje ikke ditt beste bilde.

Mvh
Sindre
Sjur R.

Synes også det blei mye vann i bånn av bildet her. Uskarpheten i bakgrunnen ser litt falsk ut, så du burde kanskje prøve å scanne en gang til eller fjerne ''stripene'' på en annen måte. Båten blir litt mørk også. Ellers er kompososjonen og formatet bra.

Mvh,
Sjur
Carina H.

Ok, Takk for kommentarer. Høres ikke så veldig bra ut men ser selvsakt hva dere mener, vet ikke helt hvor jag har vært når jeg redigerte bildet men den hvite stripen har jeg ikke lagt merke til før. Den var ikke noe fin...
Skal gjøre et forsøk på å ordne bildet, men tror det blir litt vanskelig å få båten lysere. Sier tusen takk hvis noen ville hjelpe meg å redigere det, kan veldig lite om slikt! Har null peiling på hvordan jeg skal klare og ordne det slik at det blir bedre en det er..!?

=/
Rune L.

Hei!

Dette er uvanlig, originalt og kreativt.

Det jeg synes forstyrrer mest her er den hvite stripen. Den får bakgrunnen til og se ut som en kunstig kulisse.

Dernest burde det nok vært litt mer detaljer synlig på båten.

Synes ellers at både forgrunn og bakgrunn i seg selv er bra nok.

Den hvite stripen er mest sannsynlig forårsaket av en av metodene du har brukt for og ordne dette bildet.

Mvh
Rune
Inge-Martin F.

Heisan dette er flott å spennende.
Det er nemt den kvite stripen,men ein litt mjuk over gang frå forgrunn til bakgrunn hadde blitt fint.
Mvh. I.M.F
Roger V.

Hei igjen.
Det er lite å gjøre med bilder som er så uskarp. Man kan rette opp noe, men helt bra blir det ikke.

Hadde bildet vært skarpt ville jeg vært fristet til å sette det på 1. plass. Vannvittig fin stemning i bildet. Fjell, hav, og båt.

Er du i Vesterålen å tar bilder??? Mye fin natur her og.......
Carina H.

Hei hei... Nei er sjeldent i Vesterålen og tar bilder, men de gangene jeg er der blir det tatt noen bilder men ikke så mange av dem er bra!
Fint å høre Inge-Martin at du syntes det er spennende :) Det var hyggelig å høre noe positivt.
Men det ble et vanskelig bilde, kvaliteten ødelegger det meste her!! (har maset om en ny scanner og får muligens en ny i løpet av neste uke så får håpe det blir bedre bilder da:)

Takk for deres kommentarer, har lært noe etter at jeg la ut dette bildet så det var ikke så dumt å legge det ut selv om jeg har angret på det i ettertid. =)
Carina...
Avsluttet .

Du må absolutt ikke angre på å ha lagt ut bilde. Det har mye bra elementer. Men teknisk faller den litt i gjennom. Det er bra du har lært av dette. Det er jo meget positivt. :)
Tvi tvi med ny scanner og lykke til videre :)

Mvh
Sindre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu