Dette er mitt rom
Bildet inngår i albumet Tone - En modell som det er lett å samarbeide med
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-25 01:30:21
    Versjon #2
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97435} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Terje L.

Tja, vet ikke helt jeg.
Jeg er ikke akkurat noen portrettguru, men det første som slår meg når jeg ser dette bildet, er at det blir litt mye hår, og litt lite ansikt. Men, det er kanskje bevisst?

Hun ser ut til og ha et fint/intenst blikk, som hadde kommet enda bedre frem om vi hadde sett det andre øyet også.

Liker korninga!

Terje :)
willy m.

Er ikke så flink med portretter men dette likte jeg..synes det må være så mye hår når tittelen er som den er. har barn selv og da ser de slik ut når de sier som så..ikke prøv deg..!:)) blikket er akkurat så intenst som det er i fht tittelen og klippingen er spennede synes jeg og understreker meningen med bildet.synes hudtoner og lyset er behagelig og ellers så er jeg usikker på hvilken av versjonene som er best synes begge er gode men hvis jeg skulle velge så ville jeg valg farger akkurat her fordi det tilfører jenten litt mer varme i stemningen:))
mvh willy
Bjørn H.

Bildet er uskarpt og fargetoningen er alt for blass. Er hun malt grønn på nesa?? Flirte godt da jeg så bildet.Trur nokk modellen er penere en vist på bildet. Bildet passer sikkert til de gamle ponny magasinene som blev solgt på 80 tallet.

Bjørn
John-Tore G.

Hei. Jeg har vært innom dette bildet noen ganger nå uten å kommentere det. Måtte modnes litt hos meg dette, men jeg liker det mere og mere jo mere jeg ser på det, og det er nok et godt tegn:-) Synes spesiellt godt om korningen i ansiktet hennes. Meget spennende dette i mine øyne.
mvh John-Tore
Espen P.

Takker for komentarer. Jeg prøver med dette bildet ''noe nytt'' og synes det er spennende å prøve seg....
J.T.G - Var lenge usikker på dette bildet selv, men til slutt turte jeg ihvertfall å legge det ut her.
Bjørn - Er det kopi av min tilbakemelding til ditt bilde du har skrevet her? bilde nr. 124319 Modent og tøft gjort :)

ePsen
Caroline L.

Tippar starkt på farge versjonen... #1 blev lit før mørkt i ansiktet på min skärm. Syns att nor du nu ska ha så mye hår i bilden så kunde hun fjernet de på ansiktet ( venstre siden) då bare ansiktet kommer fram. Kunde satt håret bak ørat på den siden.... ellers liker jeg idén.

Mvh
Caroline
Toini B.

Bare en liten ting å tenke over, Espen. Og dette er ikke for å starte en ny diskusjon.
Men makan til dobbeltmoral da.
Her går du ut og er moralensvokter og snakker om ufine kommentarer også er du værre en de fleste andre.
Kommentaren på Bjørn Olsens bilde synes jeg var direkte ufin og overhodet ikke konstruktiv.
Synes du bør passe på deg selv litt jeg.

Over til bildet. Ideen er fin, men bildet fremstår som grått. Ville lysnet høylysene, samt mellomtonene en del. Men pass på å burne øyet, slik at det ikke blir for lyst. Ville også kappet en god del av håret på høyresiden.
Tok det inn i ps og prøvde ut dette og synes det ble bedre.


Toini
Espen P.

Kjære Toini Blom.... Den kritikken jeg skrev på det bildet var helt alvorlig fra min side. jeg TRODDE det var meningen at det skulle være morsomt, ærlig talt, se på nesen der da, mulig å missforstå det der... Så jeg skjønner ikke hvorfor du mener den var ufin fra min side. Jeg ga jo en positiv kommentar. Men jeg tok vel feil da, det var visst meningen bildet skulle være helt seriøst alvorlig... Det er lov å misstolke bilder.
Takk for konstruktive kommentarer på dette bildet her som du har forstått helt riktig.

ePsen
Anniken S.

Liker bildet. Liker faktisk at det er så mye hår som dekker ansiktet og resten av bildeflaten. Syntes det er med på å skape noe ekstra. Enig med Toini vedr. belysningen.
Blikket er fengende. Liker måten hun ser inn mot kamera.
V1 helt klart.
Avsluttet .

Jeg har også fått sånne blikk opp gjennom årene. Godt fanget. Et portrett??? En god beskrivelse av situasjonen er det i alle fall. Det se ut som du denne gangen har forstyrret modellen på helt feil tidspunkt. Dårlig gjort. Versjon # 1 er en klar vinner.

Mvh
ARVE
Kristine G.

Hei Espen :-)

Flott blikk og fint utsnitt, og nydelige grønne øyne på jenta i versjon 2 :-) Enig med Toini at bildet framstår for grått og tror du fikk noen gode råd av henne, ellers kunne dette bildet ( versjon 1 )etter at det er lysnet litt kanskje også kledd en svak bruntoning?
Thera E.

Stilig uttrykk med håret så skarpt i forgrunnen. Liker dette :)
Tone B.

Portrett er ikke min greie, og bør vel kanskje være forsiktig med å uttale meg. Men dette likte jeg! Likte alt håret i forkant. Det skaper rommet som tittelen viser. Det er også med på å skape dybde i bildet. Liker helt klart ver 1 best.

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu