Litt av Kvalsundet
Dette bilde er tatt tidligere ute ved Trondjorda på Kvaløya. Ser litt av kvalsundet.
Bildet inngår i albumet Natur -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D-100
  • Nikon AF-NIKKOR 28-105/3.5-4.5D IF
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeIso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96169} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Effektfullt, sterk komp. Topp perspektiv, godt lys, rikt på detaljer. Veldig bra Tom. Tips: Ikke lag bilde særlig bredere enn 950 pix. Noen av oss sitter med 17'' skjerm og scrolling sideveis er ikke noe særlig.. ,-)
Inger-Lise S.

Et fint bilde Tom! Jeg liker den store forgrunnen , (selv om den kan virke litt tung..)hvor steinene har fin struktur og fine fargetoner.
Fin himmel også.

Mvh Inger-Lise
Helge A.

Dette må være et motiv som fortjener mer dybdeskarphet. Likevel et fint bilde og trolsk stemning.

helge
Jóhann Á.

Hei Tom!
Jeg liker godt hvordan du har komponert bildet, men er det skarpt?! Kanskje noen teknisk feil hos meg, men jeg ville i hvert fall hatt det meste skarpt! :o)
Grethe B.

hmm..ikke sakrpt hos meg heller...litt mye stein etter min smak. Beklager, ingen innertier i dag Tom, selv om stedet sikkert har sin sjarm. En smuule mørkt på lappen her, men det kan være dens skyld...ville gjerne sett mere sjø og mindre berg...some other time maybe:-)

Natti
mvh
gt
Kjetil N.

Ikke i nærheten av innertier i mine øyne. Synes i utgangspunktet ikke motivet er så spennende her. Når skarphet og eksponering ikke sitter holder det ikke mål.

Skjønner ikke hvorfor folk er så redd for å kritisere bilder her inne. (Noen nærmest unnskylder seg med at det kan være teknisk feil hos seg selv.) Kom igjen! Dette er tross alt en bildekritikkside!
Rune L.

Godt og se stadig nye måter og lage utsnitt på. Med så mye stein i forgrunn, må strukturene bli så viktig som her. Synes dette er et godt utført fjærabilde. Kløften mellom disse steinene skrår perfekt i retning mot det nedre venstre hjørnet. Er vel det som gjør at denne komposisjonen i fungerer og ikke blir rotete.

Litt synd at det er så mye dis foran fjellet i bakgrunn, hadde gjort seg med klarere luft foran det.

Liker dette som det er.

Mvh
Rune
Steinulf L.

Litt for mørkt, og kunne hatt bedre skarphet. Liker komposisjonen. Litt dystert og høstaktig bilde.
Tom R.

Ser at det er forskjellige meninger om bilde, og det er
jo bare spenende.
Enig at sjøen og fjellet kunne ha vært skarpere.
Noen ønsker seg mere sjø, men det var ikke den jeg ville vise her, det som er med av sjøen er bare med får ikke å gjøre bilde kjedelig. Her er det hovedsak forgrunnen jeg ville vise.
Takker for kommentarene.

Tom:)
Kristian S.

Pent. Liker kompen. Det er noe rart med skarpheten, spesielt i horisonten. Neat Image?

KES
Kjetil S.

Hei Tom.

Jeg synes dette bildet har en spennende komp( så liker jeg da ikke så mye himmel selv). Litt uskarp, men bildet har fine linjer og diagonaler som jeg bifaller.Den hvite himmelen trekker litt oppmerksomhet, men som en helhets vurdering er bildet godt. For meg vitner det om at du har tatt et skritt videre og fått øyne opp for mer røffe komper.*s*

Ha en fin dag.


K:-)


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu