Kvinnelig
Bildet inngår i albumet AKT - Dette er mine første aktfoto. Får se om de fungerer. Kroppen er en fantastisk form.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-30 00:25:14
    Versjon #2
Utstyr
  • finepix 700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger4013
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Vibeke P.
Jeg kan jo legge inn første kommentaren selv. Jeg ser at utsnittet er alfor trangt, så det må jeg forsøke å gjøre noe med neste gang. Men fyr løs, jeg sitter spendt å venter på kritikk!!

Vibeke : )
Sidsel A.
Hei, Har ikke noe spesielt greie på aktfotografering, men prøver meg på en liten kommentar likevel. Tror jeg ville tatt bort viften - synes ikke den passer sammen med trekassen. Kanskje kunne hun hatt en litt mer avslappet positur, gjerne støttet til trekassen. Ellers synes jeg det var et enkelt og stilfullt bilde med fin belysning.
mvh Sidsel
André M.
Hei Vibeke.

Flott jente. Utsnittet har du kommentert selv: Det er kun oppe det er litt lite luft 8blikkretningen krever luft over hodet).

Viften synes jeg du skulle droppe (eller; enten vifte ELLER kassen). Posituren er forsåvidt grei hvis det med luft er ivaretatt.

Fargene på huden er litt for grå. Jeg går ut i fra at det er fargebilde (digitalt) som fargene er dempet/fjernet. Min erfaring er da at kontrasten må endres ganske mye. Jeg pleier å prøve meg med curves eller levels for å få ønsket kontrast på huden uten å ødelegge toneomfanget (her: det lyse lysere uten å gjøre det mørke mørkere).

Er det en piercing i brystet hennes?. Hvis ja, bør piercingen komme tydeligere fram, - eller tas bort i PS (for nå framstår den bare som en liten prikk, liksom).

Spennende lyssetting, forresten. Og en god mykhet.

Så, - noen små endringer, - så er du helt i mål her :-))
Vibeke P.
Tusen takk for konstuktiv kritikk.

Enig i at jeg bør velge vifte eller kasse, det ble formye med både og...

Bildet er et s/h digital bilde, følte lyset ble litt utbrendt ved å øke kontrasten mer, men kan hende så har jeg gjerne gjort noe galt, er ikke flink i PS

Det hadde vært fint dersom de av dere som har interesse for aktfoto, tar en titt på de to andre bildene i samme serie, og gir meg en kommentar på hvilket som fungerer best.

Vibeke : )

Bjørn H.
Hei Vibeke ...

Støtter meg veldig til Andre sin kommentar her ...

Litt mye med kasse og vifte. Litt lite luft i toppen ... Obs .. nå ser jeg V2 ja ... Det var bedre ... Flekken/piercingen er borte, og kontrastomfanget spritet opp bildet og opplevelsen ...

Er som sagt ikke expert jeg ... men syns da V2 er lekkert :))

Bjørn ;¤
Espen P.
Viften bort, og ver #2 Der har du fått frem veldig bra detaljer i kroppen hennes, og da er det iriterende at viften er i veien. Tror nok du har draget på lys. Noe av vitsen er vel å få frem detaljer og linjer på kroppen, noe du etter min mening får til til de grader.
Synes på ingen måte at posituren hennes er unaturlig. Hun står på en måte som fremhever linjer og drag på ryggen, og det er bare flotters!
ePsen
Espen P.
Én ting til, du har kalt bildet ''Kvinnelig'' - og det er det. virkelig!

ePsen
Carl F.
Hei Vibbe! =)

Måtte inn å se litt på de flotte bildene.
Va fine de! Kan ikke si meg enig i de andre, jeg syntes V1 var best!
Klem Calle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu