Prøver igjen!
Bildet inngår i albumet AKT - Dette er mine første aktfoto. Får se om de fungerer. Kroppen er en fantastisk form.
Utstyr
  • FinePix F700, digitalkamera
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger3247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_93878} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Hanne H.
Herlig subtilt. Syns du har klart å få frem akkurat hvor vakker kroppen er, uten å spille på nakenhet som noe annet enn noe helt naturlig.

Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg synes lyset fra høyre er for skarpt eller ikke. Men alt i alt. Veldig pent.

-Hanne
Rune Edvin H.
Har i grunnen ikke noe å utsette. Rolig og fint.
Rune
Nanna E.
oi, dette var vakkert (sjeldent ord å bruke)... :) utrolig fin stofflighet i huden du har fått til... eller sier jeg meg enig i hannes kommentar.

-Nanna-
Atle H.
Bare skryt herfra og.
Positur, uttrykk og lys fungerte veldig bra for
min del.
Absolutt et betraktningsverdig bilde.
S.
Jeg synes det er litt for mørkt, man ser ikke hva det er på avstand.
Vibeke P.
Tusen takk for flotte kommentarer. Det er bevisst laget mørkt. Et akt bilde skal ikke avsløre formye, synes jeg, men jeg kan ikke mye her enda, det er derfor jeg er ute etter andres meninger. Derfor tas alle kommentarer imot med takk, både ris og ros!!

Vibeke : )
Ann F.
Jeg synes denne var ganske vellykket, ikke det minste spekultativ, en helt normal kvinnekropp gjengitt dust, passe mørkt og vart.
Lyset er fint, hånden kanskje litt anstrengt i holdningen og fotbladet kunne muligens vært plassert ute av syne. Litt trangt i høyre kant?
Mvh Ann
Renato M.
Bra ,meget armonisk komp!!
Ciao Renato
Oda Lystrup H.
syns du er kjempeflink!
Espen P.
WOW!!! Dette var bare nydelig. Satt leeeeenge og så på det før jeg skriver dette og før jeg leste hva andre mente. Her er absolutt alt perfekt for meg ned til den minste detalj. Og det var det mange av. Jeg ville hatt mer luft på begge sider med den samme skjevheten som er nå, så ville jeg bestilt en kopi i A3 hos Eurofoto. Så ville jeg hengt det på veggen og stolt vist det frem til alle som kom på besøk. Grattis, dette var vanvittig herlig.

ePsen
Gaute H.
Dette var meget vakkert. Helt perfekt.
Vibeke P.
Tusen takk for mange oppløftende kommentarer.

Ann: Jeg er enig med deg ang. foten, så det før jeg la det ut, men håpet ingen tok notis av det, he, he... Ang. høyre kant, så hadde jeg forliten bakgrunn til større utsnitt... Er det noen som vet om det går å ''utvide'' dette i PS?

Espen: Takker og bukker, ang. A3, så får jeg se hva jeg gjør, kanskje!

Dere andre Tusen takk for oppmuntringen. Man trenger det av og til.

Vibeke : )
Fred S.
Fint lys, og posituren er ''klassisk'' ren. Eneste innvending er at det sikker fram en fot litt tilfeldig på venstre side. Den ser ut som den ikke ''hører til '' resten av kroppen, og som dessuten kommer litt i konflikt med venstre arm. Men selv føtter kan fjernes smertefritt i dagens digitale verden...

vh fred
Inger-Lise S.
Et fint aktbilde.Naturlig og fin positur på modellen.(Hånda virker mindre avslappet) Jeg klarer ikke å se at foten er i vegen,jeg finner det naturlig at den er der.Men vi ser jo ting ulikt.
Lyset er fint her.Ja,et godt bilde dette.

mvh Inger-Lise
Steinulf L.
Fint lysbruk.
Bjørn H.
Hei Vibeke -

Tusen tusen takk for koselig kommentar under oljepytt bildet mitt. :)
Syns det også er sååå trivelig å høre at du liker mange av de andre bildene fra mappa -

Er litt spent på om du har funnet ojepytten din da.. det har sikkert ikke vært mangel på regnvær, hehe...så litt blanding av regn, sol, og litt oljesøl..og med rumpa i været med et macroobjektiv rundt halsen...er du i mål :)

Har tittet på dine bilder også, og syns absolutt du gjør mye fint -

Har ikke mega erfaring i akt og studiolyssetting, men liker absolutt du gjør her..

Bildet er spennende lyssatt, og posituren er fin. Foten som Fred er inne på, ser jeg ikke problemet med. Jeg syns ikke armen og foten kommer i konflikt, men at fot og arm faller naturlig inn i den måten hun sitter på ...''syns jeg'' :)

Nå vet jeg at min skjerm er litt mørk, iallefall i forhold til noen andre jeg bruker av og til, så her fremstår bildet bittelitt for mørkt, kanskje ?

Og for å være ekstra pirkete, syns jeg det muligens blir litt vel trangt nede ved hånda ...

Men et behagelig aktbilde dette Vibeke .. Stå på ...

Forstatt god sommer :)

Bjørn ;¤


Knut H.
Veldig mye bra her...flott lys, men demp lyset på kneet, hals & hake og crop det litt mere bak modellen og få litt mere ''luft'' på høyre side. Hvis hun senker hodet nedover vil det bli mere ''akt'' (dvs. slik det er nå. blir det både akt & ''portrett'') Hånden er det svakeste partiet i bildet.
Veldig bra hvis dette er ditt første aktbilde!
Knut
Sidsel A.
Nå går jeg litt bakover i bildene dine. Dette likte jeg veldig godt. Du er flink til å fotografere nakne kropper uten at det blir vulgært eller spekulativt.
mvh Sidsel
André M.
Jeg synes dette funker noe bedre enn ditt siste bilde. Først og fremst fordi du har fått mer spenn i fargenyansene ved å belyse ansiktet. Her har du med alt fra det mørkeste mørke til det helt lyse.

Foten er nevnt: Enten amputeres denne (uffda!), eller så ville jeg anbefalt en reflektor for å synliggjøre den delen av kroppen.

Litt mer luft til høyre også, - så blir det perfekt.

Så mye om det tekniske (tale fra hodet). Så til det estetiske: Helt nydelig. Belysning på ansikt og hals understreker det du uttrykker under bildene dine: Kroppen er en fantastisk form :-))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu