Metall
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/3.3
  • Nei
  • AnnetTatt bort bakgrunnen i Corel PP. Prøvde meg på litt skygge på ''gulvet'', men det funker best på denne måte etter det kan skjønne.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1529
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_93053} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Alex P.

Meget bra!!!
Vibeke P.

God kveld Espen!

Dette var et anderledes portrett fra deg. Jeg synes det er bra. Fin komp. Ser nesten ut som hun svever i løse lufta. Litt utvasket på albuen, men ellers en behagelig gråtone i resten av bildet. Tror kanskje jeg ville prøvd å ''vri'' overkroppen litt mer mot kamera, så albuen ikke blir så framtredende. (visst du får en sjanse til. Dette var veldig mye pirk på et ellers veldig godt bilde, men jeg synes du er så flink, at jeg tror du vil ha mer igjen for litt konstruktiv kritikk.

Ps. nydelig lyssetting forresten!

Vibeke : )
Espen G.

stilig bilde... du har funnet en artig vinkel, og fått modellen godt med deg... men jeg synes vi burde fåttt se hele kneet hennes. gradient fill'n i bakrunnen passet fint inn, og så mer eller mindre naturlig ut egentlig. tommelen opp ifra meg.

-Espen-
Karianne H.

Veldig flott bilde i fine gråtoner. Jøss, så mange fine damer du har da! Ingen sak å være mann når man fråtser i flotte modeller :-)
Over til bildet igjen.. Jenta er meget fotogen, og du har virkelig gjort en bra jobb her. Jeg synes bildet i sin helhet er helt flott!

Karianne :-)
Hans Petter L.

Jeg likte godt dette bildet Espen, fine gråtoner, god kontakt med modell, fin dybde i bildet og god skarphet.
Jeg føler kanskje at stolen virket noe rotete i denne settingen. Kanskje en stol som Henrik har på dette bildet: http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=102165

mvh
HansP
Espen P.

Takker for komentarer... hyGgGelig :) Grunnen til at jeg valgte en stol som dette, er å få frem noe annet enn denne ''babelooken''. Jeg synes ikke denne modellen er en ''sexy babe'', men en søt jente som synes det er gøy å bli tatt bilder av - og det prøver jeg å få frem. vet ikke om det jeg skriver nå er til å forstå...
Jeg tenkte igjennom disse albuene hennes også. Da den nærmeste albuen er lys og rammer inn den lyse delen av bildet, og den andre albuen lengst vekk er mørkere og skal liksom danne ramme for den mørke delen av bildet... men det funket kanskje ikke som jeg hadde tenkt.. :)
En annen ting (som jeg tolker i positiv retning); Ingen har komentert ramma..... Det er noe av det første som blir komentert på de bildene jeg har laget ramme... og når den ikke blir lagt merke til... så er`n bra da eller?... :)

ePsen
Magnus L.

Ramma passet absolutt inn....!
En av de bedre jeg har sett.....

M.
:-)
Anniken S.

Jeg får kommentere rammen da.....
De fleste her på dotten har en eller annen vrangforestilling hva angår rammer. Jeg liker rammer og syntes de ofte er med på å stramme inn og lage en ekstra effekt på bilde.
Rammen her var stillig. Liker graderingen du har brukt rundt.
Ser du har laget rammen i kontrastfarge hele veien.
Effektfult og stilig. Du mister litt av rammen i venstre bildekant når du har valgt sort bakgrunn. Kanskje du skulle ha prøvd med sort bakgrunn og hvit ramme? Vet ikke om det blir for mye effekter?
Liker forøvrig resten av bilde også. Deilig lys.
Ragnar W.

Langt bedre enn noe annet portrett jeg har sett av deg.

Fint lys, bra eksponert, fine hudtoner. Fint blikk og smil på modellen.

Komp'en har en fin vinkel ovenfra, men jeg synes hun sitter litt vel rett opp og ned i bildet. Lurer på om en liten vridning slik at hun hadde dannet litt mer diagonal hadde gjort seg.

Jeg liker ikke ramma, og den plager meg særlig der modellen berører den nede.

Babe-settingen tiltaler ikke meg personlig, men det er relativt uvesentlig.

Bra bilde!

/Ragnar :-)
Tarjei Ekenes K.

komposisjon og vinkel er veldig bra

liker ikke hvordan ramen kutter nederst
ansiktsutrykket kunne vært sterkere

liker klærne. litt safari

:-D ! son tarjeiav !
Inger-Lise S.

Dette var både stilig og delikat.God komposisjon,søt jente og dyktig eksponert.En meget behagelig bakgrunn.Likte særlig at den mørkner gradvis mot venstre.Rammen er fin og passer til bildet.Annerledes og godt portrett.

mvh Inger-Lise
Robert N.

Likte bilde veldig godt. Bra komposisjon. Modellen har glimt i øyet. Bildet ditt prirrer liksom nyskjerigheten min, jeg tenker kler hun av seg ?? kler hun på seg ?? Likte også rammen på bildet. Alt i alt, bravissimo :)
Avsluttet .

Liker vinkelen og modellen. Ellers så var det første jeg merka meg bruken av gradering (svart til hvitt) i bakgrunnen , noe som i mine øyne sjeldent tilfører et bilde noe. I dette tilfellet skaper det også en diagonal ''linje'' fra øverste venstre hjørnet ned til nederste høyre hjørnet, som visuelt deler bildet i to. I og med at modellen allerede er sentrert så blir det derfor i mine øyne litt for mye harmoni og balanse i bildet. Ellers synes jeg at den noe mangelfulle klippingen din rundt jenta også skaper en litt for hard kant, som igjen resulterer i at det ser ut som jenta er klipt ut fra et bilde og bare limt inn her. Dette gjenspeiler seg også i de ''bitene'' som ikke er klippet ut av nakkehåret der det møter skuldra. Tror nok ramma hadde greid seg bedre uten graderingen også, selv om jeg ikke er noen stor tilhenger av rammer i utgangspunktet. Men med den modellen der så har du jo store muligheter til å produsere flere gode bilder:)

Ha en fin dag
Franké
Bjørn H.

Synes bildet er godt komponert.Synes albuen blir litt for lys,og tar vekk noe av arm,ansikt.Rammen vil jeg ikke komm,liker rammer selv av og til,andre ganger ikke.Men spennende med variasjoner:)
Bjørn
Nils B.

Rent om noe anstrengt. Komposisjonen fungerer for meg. God kontakt med modellen og plusser for tonene i bildet, minus albuen som du med fordel kunne dempet noe i ps. Bra.
mvh Nils
Kristin E.

hei, likte veldig godt vinkelen og ansiktet til modellen...spessielt, varmende bilde-portrett . hilsen kristin
Cathrine W.

Fint blikk på modellen, noe anstrengt halvsmil kanskje? Hvorfor er hun halvveis avkledd? Hadde vel kanskje fungert bedre om man er helt avkledd eller påkledd. Noe rart med at hun sitter i bare bh på en måte,nevnte at det ikke var en ''sexy babe'' er jo veldig seksuelle undertoner....?
Vibeke P.

Synes egentlig ikke det med albuen funka slik du hadde tenkt... Den nærmeste er for framtredende synes jeg. Det blir nok forsterket av høylyset, det gjør den unaturlig stor.
Likte ramma di godt. Kledde bildet.
Men som sagt tidligere. Det er et utrolig bra bilde.

Vibeke : )
Espen P.

Catrine Watz
Hun smiler litt sånn påtatt og høffelig på en måte. Ikke noe hjertelig smil nei. men jeg synes ikke det er anstrengt. men det er vel sikkert øye som ser.
Når det gjelder dine meningsyttringer ellers, er jeg vel så uenig det går an å få blitt. Jeg er glad det finnes mer enn nakne og påkledde damer på bilder. Jeg elsker damer i f.eks BH. Eller en bitte liten topp.... Er igrunn ikke så glad i helt nakne damer på bilder. Så da er det jo noe for sånne som meg også.
Når det gjelder uttrykket ''Sexy babe'' så mener jeg med det en type damer som VET de er deilige og liker å vise seg frem. Det er ikke dermed sagt at min BH-jente IKKE er sexy. For det synes jeg hun er til de grader.
Takker for komentar på bildet mitt, det er bra med meninger også i tillegg til komentarer på bildet. Jeg skal sjekke dine, og gi deg komentarer i morra. Nå har jeg stått i maaaange timer og pussa opp badet, så nå vil jeg sove :)

ePsen
Avsluttet .

Hei igjen Espen!

Beklager at jeg ikke har gitt noen kommentar før nå, som et resultat av utenlandstur.

Gratulerer med kjempefint portrett av ei nydelig jente. (Fra Kristiansand? ;-)
Antrekket, og spesielt beltet passer veldig bra sammen med krakken, og ramma var helt super.

Stå på videre!

Mvh
Avsluttet .

Arne F.

Kanskje min favoritt av dine bilder, selv om jeg ville skjært bildet en cm eller to fra venstre. Flott komposisjon og flott uttrykk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu