Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger929
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92346} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Trond H.
Stilig, det hodet såg eg ikkje før eg åpnet bildet. Tenkte før det at dette var et litt uvanlig bilde til å være denne fotografen, men når eg då la merke til hodet tenkte eg at dette er et TYPISK Blom-bilde. Forfriskende nytt

MVH TH
Ragnar W.
Mnja ... som mange har sagt før meg: Du har skjemt oss bort og lista ligger derfor høyt.

Ok det her men jeg får ikke veldig mye ut av det over det gjennomsnittelige. Synes personen blir litt for lite med i bildet.

Sier jeg, i trygg forvissning om at du tåler det og kommer sterkere tilbake!

/Ragnar :-)

Tarjei Ekenes K.
bakgrunnen og utsnittet er fett

hvis personen hadde sett ned,
hadde det blitt fetere,
evt om man hadde sett mer av hodet
i den vinkelen det er nå

:-D ! son tarjeiav !
Toini B.
Takker for kjapp respons.
Trond: Bukker og neier.
Ragnar: Nå gidder jeg ikke mer;)
Tarjei: Hadde med mer ansikt også, men valgte denne versjonen, da jeg likte at øynene forsvant...men noe å tenke på:)
Caroline R.
Liker at hun ser opp jeg. Ville muligens plassert henne i midten og fått ansiktet så symmetrisk som mulig. Digger ideen. Ansiktet gjorde bildet.
Finn M G.
Meget bra sort/hvitt-ide! Litt enig med Tarjei at jeg gjerne ville ha sett en variant der hun så en anelse mer ned slik at munnen ikke grodde sammen med nesen, kanskje ville da også lueskyggen bli lengre? Kanskje hadde også bildet blitt enda bedre hvis ansiktet var plassert i midten nederst slik at det ble mer symmetri? Uansett: et bra bilde!
Lars Harald J.
sjuk vinkel. men fett som fy. liker nesa sammen med alle greinene.

Lars Harald
André M.
En diskusjon knyttet til dine bilder blir fort en diskusjon om perfeksjon. Fordi du er sabla flink og genuin. Faktisk så genuin at et forsøk på å komme med forbedringsforslag kan føre til at bildet ikke lenger blir et Toini-bilde (håper du forsto at dette var et megakompliment, he, he).

Men, jeg skal allikevel prøve å gi deg en seriøs tilbakemelding:

Det meste av bildet er herlig i sin grafiske enkelhet (greinene som peker inn mot et perspektivpunkt eksakt i midten av bildet).

Ansiktet har også en plass her, men det er to ting jeg ikke er helt fortrolig med: Plasseringen av ansiktet (verken i midten eller på siden, liksom - jfr Finn Magnes kommentar), og så er ansiktet verken skarpt eller blur.

Derfor får du 5- på en skala til 6, - fordi jeg forventer det ultimate fra den kompromissløse Toini.

Jeg er derfor ikke enig i at dette er et ''typisk Toini-bilde'', men en sidevei i leting etter nye vinklinger. Og DET er jo selvsagt også viktig.

- André i et strengt lune ;-))

PS: Ser av profilen din at du er 25 nå, hvilket betyr at du nettopp har hatt bursdag?. Grattis...
Toini B.
Takker for tilbakemeldinger
Andre og andre':Ang kompen så er ansiktet symmetrisk med greina over om jeg kan si det sånn, parralell blir vel et bedre ord, og det var et bevisst valg jeg gjorde. Om det var riktig eller ei...tja si det:)
Men jeg følte at siden det var såpass mørke greiner på høyresiden måtte ansiktet være slik som nå. Det var det magefølelsen sa og tror jammen meg den gjør det fortsatt.
Skarpere ansikt, nei....nei.....nei, hehe.


Tar meg en øl til og legger bort dotten for i dag, jeg. Kommer sterkere tilbake når regnet kjem:-)
Men Andre' du strenge, tuuuusen takk for din lange og fine kommentar og til alle andre også!! takk for bursdagshilsen;)

Ta dere en øl eller noe i den duren og nyyyyyyyyyyyyyyyyt sommern. Jepp, den er her:-))
Tove E.
Original vinkling. Får følelsen av å være fanget i et nettverk. Hodet er bra plassert i forhold til de andre elementene og rettet nøyaktig mot sentrum av bildet, men når jeg ser en stund på det, så flyter haka, kinnene og munnen sammen til en litt uformelig klump. Men det gjør egentlig ikke noe. Fin grafisk gjengivelse av trærne.
Avsluttet .
blir altfor lite av personen ja...etter min mening burde du i allefall hatt med hele ansiktet, og gjerne litt mindre dø vinkel....

Mags
Caroline M. S.
Med den haken, de leppene, de neseborene, den nesetuppen og luen synes jeg det er bra at verken mer av ansiktet eller øyne viser. Da hadde jo formene slik de er forsvunnet (selv om det sikkert kunne blitt et fint, men helt annerledes bilde med mer ansikt og øyne også). Dette bildet får meg til humre.

Synes det er helt max med plasseringen av modellen der nede litt mot venstre og trærene danner et veldig fint mønster (særlig bra med diagonalen nede fra venstre mot høyre som også blir en trekant med de tre nederste trærene til høyre).

Gratulerer med vel overstått bursdag! :-)
Toini B.
takker for de siste kommentarene:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu