Miljø - med Silandpar
Dette silandparet trivdes veldig godt i det miljøet de ferdes i. Det samme gjorde jeg, men hadde kanskje et litt videre perspektiv enn endene hadde.

Dette er vel kanskje i ytterkant av å være et andebilde :-), så jeg legger det inn under kategori natur.

Hjørundfjorden med sine fjell, igjen.
Bildet inngår i albumet Fra Ramsvika - Ved sjøen i Vegsundet, med utsikt mot Sulafjellet, Hjørundfjorden, Flisholmen...
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon 28-90 /f4-5.6 II
  • Brennvidde76mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1250s
  • FilmtypeDigital raw ISO 100
  • Nei
  • Annetev -2/3
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger517
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_91696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Thomas B.

Man må leite lenge for å finne de silendene:-) Ville kanskje vurdert en annen tittel. Fuglene er viktige for bildet(De øverste) men de burde vært skarpe, og ikke forran fjellet, men de hører vel ikke så mye på hvor du vil ha dem:-)

Litt for midtstilt vannlinje. Ville kuttet endel i bunn.

Mvh
Thomas
Odd Tore S.

Hei, Stig!
Nå begynner jeg snart å bli lei av å skrive om nydelige bilder, men her er det ikke mulig å unngå det: Nydelig og imponerende natur. Blådisen gir fin dybdevirkning uten å fjerne for mange detaljer.
Endene var det litt verre med, de er ikke det første man finner.
Ellers hadde jeg ønsket at ledermåken hadde fløyet litt høyre eller lenger mot venstre, med så mange ustyrlige fugler er det gjerne på plass med en rekke eksponeringer?
MVH
Odd Tore
Fred S.

Ser bare fjellene jeg, Stig, men OK ender også. Flott postkort igjen, glad du har droppet NI. Den opp til høyre ligner på Moldskredtind, men det kan vel ikke stemme...?

vh fred
Avsluttet .

Flott bilde av et flott sted!

Stilig med endene!

MvH Stian Håpnes
Bjørn H.

Se her ja ..... vakkert så det holder i lange baner :)

Bjørn ;¤
Stig B.

Takk for kommentarer, på et bilde med en tittel som om ikke misvisende så i hvert fall litt på kanten av innholdet, men det er 2 silender der, Fred, se i høyre kvadrant.

TB;Kan være enig i kuttforslag, men ville ikke miste endene mine.
OTS;Enig i at jeg burde tatt flere eksponeringer. Jeg har nok fremdeles ikke vent meg til digitalt som gjør at jeg kan fyre av mange i gangen. Er nok mer sparsommelig på bildene enn jeg bør. Skal forresten prøve å få noe annet enn ''nydelige bilder'' snart.
FS;Tror ikke det er Moldskredtind, men Jønshorn du ser til høyre, med Svinetind rett foran.
SHH;BH;Takker

Stig
Kay R.

Hei Stig..

Nok en gang kommer du med et flott og mektig naturbilde. Veldig mange og flotte elementer med i bildet ditt.. Skarpt og klart med god dybde. Fjellene var utrolig detaljrik og flott. Synes de duse fugelen i front skapte godt med liv i bilde... Kjempe flott Stig..

MVH Kay:-)
Caroline L.

Dette er veldigt bra... rørelsen (fugler) får bilden til å se levande ut.... super fint Stig

Caroline
Inger-Lise S.

Aldeles nydelig bilde fra deg igjen Stig.Du driver virkelig god reklame for Vestlandet.Tror det må bli Vestlandet på oss i år:)
Fin komposisjon,vakkert motiv og lekre farger.Flott med alle fuglene.

mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Knivskarpt og vakkert! Hadde gjort seg som screensaver...

Mvh JRH
Wigdis W.

Bra bilde og god reklame igjen Stig...reiselivskontoret burde snart gi deg et lite honorar :-)
Lars Erik N.

Storslått natur. Super dybde.


Lars

Lasse H.

Veldig bra, men det er dårlig gjort å vise slike bilder for en som sitter fast på østlandet... ;-)

Bruker selv 10D og ser mye av det samme resultatet med tanke på fotografering over lange avstander - blånene blir kraftigere enn med analog film. Av og til, som idette tilfellet er det ikke noe problem men jeg får ofte et ubehagelig fargestikk som krever en del jobb i PS for å bli kvitt.
Rolf J.

Hallo Stig

Flott og mektig natur du viser oss med dette bildet. Flott bakgrunn for endene dine. Tror ikke bildet hadde tapt på en liten beskjæring i nedre kant, kanskje til og med den nederste måken. Ser at du skriver om omstilling til digitalt i din kommentar til kommentarene, har selv hatt samme tendens til å ''spare'' på bildene, men det kommer seg etter hvert.
Enig med Wigdis ang. reiselivskontoret.

Rolf
Dina Maria L.

Hei Stig

Dette syntes jeg ble bra, fine farger og fin bevegelse.
Ville kuttet litt i bunnen, opp til den første fuglen i vannet.

Har sett på bildene dine fra Solevågen og synes de er flott. Vi har sommerhus der og skal dit i sommer. Gleder meg til det, og håper jeg får tatt like fine bilder som deg. Motivet er der, det spørs bare om jeg ser det.


mvh
-dina :-)
Venche J.

Hei Stig,

jeg ser det majestetiske landskapet og syntes det er flott - veldig flott. Silandparet blir bare en biting her. Fy hvor de er vakre de fjellene. Her har du laget en flott komposisjon.

Wenche.
Sidsel A.

Dete var en flott kombinasjon av dyreliv og storslagen natur. Klare, kalde farger. Kan nesten føle den ennå litt kalde sommerlufta.
mvh Sidsel
Stig B.

Takk for mange og fine kommentarer. Dette er et område jeg ikke blir lei av, og elsker å se det i finevær, derfor blir det nok litt mange ''kjedelige'' bilder. Får vel vente litt før jeg legger ut flere sånne nå :-)

Stig
Ketil K.

Nydelig bilde!

Har du vurdert større dybdeskarphet, så måkene i nærgrunnen hadde blitt skarpe? Noe større delkontrast på fjellene ville redusert disen i bildet - men kanskje ikke nødvendig/ønskelig?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu