På tur
Utstyr
  • Canon EOS 1
  • 28-80 F.2,8 L
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeKonica
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1621
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (33)
Avsluttet .

Drøyt. Hvor mange Baywach-videoer har du?
morgan s.

Begynner å bli lei av slike bilder.
Synes fotografen bør legge litt ære i å være bedre enn modellen(e)/motivet. Det eneste bra ved dette bildet er tre lekre jenter.
Carsten A.

I en kommentar til Tore Gritbakks bilde bilde nr. 12702 uttaler Andreas Nielsen at han legger inn ''disse bildene'' (=dette småsimple kommersielle søplet) ''bare for å provosere'', ettersom han ''synes det er så morsomt å se alle de teite bemerkningene''.

Om seg selv opplyser han : ''Jeg er 39 år ,driver en foto butikk i Stavanger (Expo Fotoservice).Tar jente bilder for Vimenn.....''. Akkurat hvorfor han ønsker å provosere sine potensielle butikkkunder er ganske uklart.
MVH CA
Avsluttet .

Jeg blir ikke akkurat provosert og drit-forbanna av disse bildene. Men kanskje den gjengse mann på 39 blir det?
Eller hva, CA???:)
Carsten A.

Andreas Nielsen ønsker å provosere. Jeg tror heller ikke han har særlig mer hell med det enn han har med sine likegyldige bilder.
MVH CA
Ronny J.

Visst f... klarer mannen å provosere, det blir jo kjempe-diskusjoner om hvert eneste bilde han legger ut!! Jeg skjønner ikke at dere gidder! Samme galla blir spydd ut hver eneste gang. Hvis AN vil ha oppstyr rundt bildene sine, så er det akkurat det dere gir ham. Masse bra bilder går dere øye forbi mens dere bare maser om disse puppene og rumpene.
RJ
morgan s.

Har ikke giddet å komentere slike bilder før, for ikke å gi provokatøren kreditt. Men dette...! Man må ha en dyp og tragisk midtlivskrise for å ta og legge ut slikt.
Avsluttet .

Du tar oss på et vis på kornet her, Ronny.
Men når alt kommer til alt så er det ikke selve bildet vi diskuterer, det er provokasjonen, og hovedessensen i det å ville provosere. Bildet er kjipt, provoserer ikke. Det som provoserer meg (om det skulle være noe) er at man gidder å prøve å provosere på en såpass platt og banal måte som dette bildet viser.
Ronny J.

Provokasjonen ligger i bildet! Mer gidder ikke jeg å si om denne saken. Jeg går å setter meg på gjerdet ;o)
RJ
Dag T.

Det går vel til syvende og sist mest ut over fotografen, jeg tror det hadde vært lettere for ham å få konstruktiv kritikk på de mer seriøse bildene uten disse forøkene på å provosere.

Dette bildet? Nokså kjedelig bilde av lettkledte jenter på tur. Sikkert morsomt å sende hjem fra gutteturen til syden, men ikke mer. Som vanlig har fotografen problemer med kontrasten.
Gunnar R.

Jaja... vi som bor i området har da sett nok til å ikke besøke Expo Foto-hva-det-nå-var-som-jeg-aldri-har-hørt-om noengang. Greit å vite hvor man har de forskjellige fotosjappene.
Andy N.

Gunnar- kan du gi en veldig saklig grunn for at du ikke vil besøke en foto butikk som en som jobber der har tatt bilder av noen jenter . Jeg hvet hvorfor for du er så misunt at du ikke har arangert et slik bilde og fotografert det ,kanskje.

En annen ting jeg garanterer å lage de beste bildene med beste å tykkeste Kodak papir i Stavanger til rimligste pris .så da går dere fra Stavanger glipp av noe.Jeg lager også Kodak picture CD på timen så da gå dere glipp av det også.

De som er så¨tøffe i kjeften her ta et lignene bilde av tre nonner eller lign i farta.



Jeg synes bilde var bra med tre flotte jenter i farta , bilde viser hva det er ikke noe annet.Jeg har ikke noe midtlivskrise.Hu i midten er kjæresten min -dama mi -kjærringa osv.

Hopp ned fra gjeret og smil litt , det er helg kos dere alle ha en kjempe fin helg!!
Andreas
Torbjørn V.

Japan Photo--GO GO GO!!!!

Syns faktisk ikke at dette var så veldig ille! Litt klisjê-aktig--men hvem har ikke lagt ut en klisjê en gang i blandt? Men jeg tror heller jeg ville tatt med meg jentene til en vei langs en badestrand for å slippe denne kjedelige bakgrunnen--men det er jo ikke alltid at man går rundt med en badestrand i lomma?
Dag T.

Kan du lage PhotoCD skjønner jeg ikke hvorfor bildene dine er så grå. Det er ikke spesielt vanskelig å fikse på i bildebehandlingsprogrammer. Et vennlig råd: skal du reklamere for slikt bør du overbevise oss om at resultatet blir bra.

Når det gjelder bilder av nonner i farta har jeg faktisk lagt ut et bilde nr. 9899, og fikk kjeft for å ha tatt det bakfra. Det gjør imidlertid ikke dette bildet mer spennende.
Andy N.

Disse bildene er ikke fra CD -Kodak Cd en er så pass dyre i innkjøp (pga lisens og progranvaren)at jeg bare har brukt scanner.Ja skulle nok dratt litt i kontrast spaken.
Til deg som bruker Japan greit nok ,må jo ikke snakke stygt om konk.Men dette kan de ikke klare.Minnekort til digital kamera:
CF og noen SM alle X16 lesehastighet
32 MB kr.699.-
48 MB kr.999.-
64 MB kr.1199.-
128MB kr.1899.-
192MB kr.2499.-
256MB kr.3299.-
Inkl.moms
Carsten A.

DT: Han snakker forøvrig om ''Kodak picture CD'', ikke helt det samme som PhotoCD.

Det er tydelig at Andreas Nielsen begynner å forstå at hans sjarmeoffensiv ikke har vært så voldsomt vellykket. Personlig kunne jeg tenke meg å få en forklaring på hvorfor han syns det er så lurt å ''provosere'' for å se på ''teite'' bemerkninger.
MVH CA
Carsten A.

Mitt forrige innlegg ble skrevet før Andreas Nielsen skrev sin salgannonse, noe jeg synes ikke passer her.
MVH CA
Andy N.

For å si det slik er jeg den typen som liker fine skarpe bilder som du kan se hva er- når jeg sender inn bilder som er slik . Synes jeg det er morsomt å se alle de rare bemerkningene VISS DET ER DAMER MED.Ikke noe mere enn det.Det har i Norge nesten alltid hvert sånn , dette er noe folk i sydlige land ikke tenker over en gang.?????
A
Ps jeg hvet folskellen på photoCD og Kodak Picture CD
Andy N.

Undskyld- forskjellen
Avsluttet .

Hvis du skal unskylde alle dine stavefeil, blir det mye å gjøre...
Torbjørn: Det er ikke lett å gå på rulleskøyter på en strand. Du vet, kulelagre osv... Hvilken JP jobber du på? Jeg kom meg ut av JP-helvete en gang for alle for et halvt år siden. Nå føler jeg meg endelig fri som fuglen!
Andy N.

Ja ikke så flink til å stave .

Jeg er også fri som fuglen
www.expofoto.no
Torbjørn V.

Jeg er i Sandnes--fri som fuglen men litt dårlig lønn...men det tar jeg igjen ved å ta litt frilans o.l.
Gunnar R.

AN: rett og slett for at du virker mindre seriøs. Skulle jeg velge mellom deg og Torbjørn, ved å se på bildene dere har tatt, så er jeg ikke i tvil. God nok forklaring? Deprimerende forklaring? Du ville ha forklaringa og nå har du fått den. Husk på at ''med bildene dere har tatt'', så mener jeg alle bildene du har lagt ut og sletta igjen også, ikke bare de du har ute nå. Det hadde vært fint om alle skulle sletta bildene de ble slakta mest på, så har vi ingenting å lære av, hæ?

Ellers forstår jeg ikke hvorfor du blir så oppbrakt når folk slakter bildene dine, du sier jo selv at du bare legger ut disse bildene for å provosere. Trodde du var fornøyd når du oppnådde nettopp det?

''tre flotte jenter i farta'' ... det er jo et fullstendig stillestående bilde da mann! Ingenting som vitner om at de er i farta på noen som helst måte.

... Og jepp, jeg er kjempemisunnelig!
Andy N.

ok sniglefart- bildene og butikken er to helt forskjellige verdner og firmaer
Dag T.

OK, det er fornøftig, men da tror jeg du burde holdt dem adskilt...
Lars Idar W.

Plutselig ble dette en sånn Expo-JapanPhoto diskusjon?

Når det gjelder bildet så er det greit nok, men ingenting mer. En meget forstyrrende bakgrunn ødelegger mye.

Hilsen en konkurrent i Stavanger.....


(Prisene på minnebrikker...er det sånne no-name-kast-i-bosset-brikker som slutter å virke etter 100 eksponeringer og som på pakken står 16x lese/skriv, men som er seige som sirup????)
Lars Andreas D.

La nå for all del kisen skryte av dama si om han vil. Det er jo ikke verre en at når det står ''Andreas Nilsen'' ved en thumbnail så klikker man ikke på den...
Torbjørn V.

LAD: Det blir for dumt...
Andy N.

Lars I W -''minnekortene'' de kortene jeg har er de mest solgte i Danmark og Tyskland.De blir laget av en av de to store kortprodusentene.Jeg synes det er idiotiskt av deg å slenge dritt om ting som blir solgt av andre .Er det bare for at jeg kan selge det til 1/2 pris av hva du kan selge det til.
http://www.expofoto.no/manedenstilbud.html
Andreas
Så lurer jeg også hva problemet til L A D er.
Lars Idar W.

Jeg tar denne diskusjonen på mail.....men jeg mente ikke å slenge dritt...
Manuela H.

Dette var heller kjedelige greier.
Andy N.

Men gøy hilsen:
Jody - Nadia - Lone
Ole Walter S.

Vel nok en gang, jeg fatter ikke at dere gidder å engasjere dere så inderlig i dette. Mannen tar noen bilder av flotte jenter uten så altfor mye klær på seg. SO What!!? Hadde det vært pornobilder hadde jeg skjønt reaksjonen deres, men over tusen (irriterte)treff for noen lettkledde jenter på rollerblades.

Det er som en skrev tidligere; man overser alle andre bra bilder fordi man blir så j...provosert av bildene til AN. Prøv å se igjennom fingrene for en gangs skyld.

og AN, stå på!

Mvh/ows
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu