Målbevisst
Hva gjør man når man har lovet sin datter at hun skal få bade 17.mai? Det var null grader i natt, dette bildet er tatt på ettermiddagen 17.mai, og det er 6 grader i luften, og den som har bestemt seg for å bade, SKAL bade, Foreldres formanende ord pareres med at ''det som er lovet, skal holdes.'' Så da kunne jeg ikke annet enn å tilby min tilstedeværelse med varm bil for hjemtransport.
Jeg vet ikke om jeg har bommet på kategorien, men kjedelig var det ikke. Her er. Jentene var målbevisst så det rakk med å komme seg uti, bildet er tatt mens de er minst like målbevisst på å komme seg opp av vannet. Men de hadde i alle fall badet på 17.mai.
Utstyr
  • Olympus C-5050
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger1189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_88841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen P.

Det første som slo meg da jeg leste teksten din og så bildet, var at disse jentene ser da absolutt gamle nok til å kunne bestemme om de vil bade 17. mai eller ikke... Ellers et typisk snappskutt-bilde som jeg mener gir mest til den eller de som er involvert i historien.

Espen
Inga Helene J.

Bildet kunne godt vært beskåret i nederkant og til venstre (syns nå jeg!) :-D Ang. kategori er vel mennesker like passende.

Forøvrig er det visst noen som hevder at sånt er sunt...............


God beskrivelse av situasjonen. Hils Kari Marie

Inga
Are-Martin S.

Espen, målet med bilde var å formidle at det var svææært kaldt i vannet. Kroppspråket viser det kanskje litt, men en fill-in blitz ville nok fått fram ansiktsuttrykkene enda bedre slik at min hensikt hadde blitt oppnådd. Sånn sett er jeg bare sånn passe fornøyd.

Inga, hilsenen er overbragt.

MVH
Are-M
Inger-Lise S.

Kroppspråket til begge jentene viser godt at det er kaldt i vannet.De ser veeeldig målbevisste ut når det gjelder å komme seg på land!
Snilt at du stilte opp med varm bil:)
Kategorivalg er ikke så viktig,enten det ble humor,diverse eller mennesker.
Artig bilde.

mvh Inger-Lise
Are-Martin S.

Inger-Lise, jeg tenkte en stund på kategori ''dyr'' siden jeg ikke finner det helt menneskelig å bade når det er så grisekaldt. Er førnøyd med at du leser kroppsspråket her.
Og du vet, if you can't beat them, join them'', så da var det like greit å stille opp med varm bil.
Cathrine K.

å huff det så veldig kaldt ut. Her ville jeg kansje beskjert litt mer nærmere jentene for det er litt for mye vann synes jeg da :-))))) kul bikini
Torgeir J.

Jeg ser isen var smeltet, men det var kanskje et og annet isflak :-)
Tøffe jenter og fin frys i bevegelsene......brrrr
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu