Parti fra Hamn i Senja
Kunne vel like så godt vært plasert i kategorien ''Arkitektur''. Et gammelt fiskevær er blitt omgjort til feriesenter. Her er det bare helt fantastisk å være og kan anbefales på det sterkeste.
Bildet inngår i albumet Vakre Troms -
Utstyr
  • Canon EOS 500
  • Tamron AF28 - 200mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak EBX - 100 iso
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Eliza A.

Idyllisk motiv og fin blåfarge.

Eliza
Ulf R.

pent, pent. nydelige farger. eneste å sette fingeren på er at de hvit bygningene blir litt for hvite og tomme for detaljer. hvis du har photoshop cs, sjekk om du kan få noe detaljer utav dem med shadow/highlight funksjonen.

/ulf
Inger-Lise S.

Troms er vakkert og det samme er dette bildet.Jeg har hatt venner fra Hamn på Senja,men aldri vært der selv.Men bilder fra Senja frister virkelig til et besøk.
Bildet ditt er dyktig eksponert med god komposisjon og fine fargetoner.

mvh Inger-Lise
Liv Anette T.

Takker for koselige kommentarene. Ja, det er vakkert i Troms, blir bare mer og mer glad i naturen der. Det var en vakker formidag. Hamn lå badet i sollys. Dette lyset er blitt borte her også, som på mitt forrige bilde.
Kan noen svare med på hvorfor det ser ut som lyset og detaljer forsvinner etter scanning? Det er irriterende, spessielt siden jeg betaler for å få dette gjort av fagfolk...
Til deg Ulf: Har vel ikke akkurat det programmet du hendviser til. Men det er ennå mye jeg ikke har funnet ut av i det prog. jeg bruker. Har en kortversjon av Abobe Photoshop. Finnes disse mulighetene her også kanskje?
Til deg Inger Lise: Du må nok en gang legge turen til Troms og Senja, som er Norge i miniatyr.

Anette
Steinulf L.

Fint bilde med fin flateinndeling. Lyser blir enda bedre (er slett ikke dårlig på min skjerm) om du justerer levels og legger på litt USM. De finnes i PS Limited Ed som jeg bruker.
Inger-Lise S.

Hei igjen! Ja,til Troms reiser jeg stort sett hver eneste sommer.Neste gang må Senja prioriteres.Har sett så vakre bilder derfra:)

mvh Inger-Lise:)
Karl Anders S.

der har jeg vært og. fint bildet :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu