Gaustatoppen i kveldssol
Dette bildet var utgangspunktet for mitt forrige bilde ''Lek med Gaustatoppen''.bilde nr. 112533
Mye av solstreifet er blitt borte i scanningen desverre.
Utstyr
  • Canon EOS 500
  • Sigma 70-210
  • Blender-
  • FilmtypeSensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger190
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Janne L.

Jeg kjente at det kriblet i tur skoene mine iallefall. Fint bildet.
Janne
Odd Arild E.

Forgrunnen og speilingen er fin. Er mer usikker på helheten, (forgrunn i forhold til fjellet) men ettersom jeg har sett lenge på bildet og skriver kommentar er det jo noe ved bildet som fenger. Skal se mer på det.
Odd A
Steinulf L.

Svært kontrastrikt bilde, men synes du kom godt fra det. Fint bilde av Gaustadtoppen.
Wes D.

Superb scene.Kind regards Wes
Liv Anette T.

Takk for hyggelige kommenterer.
Det var vanskelige lysforhold i og med at sola fremdeles skinte oppe i fjellet og hadde forsvunnet fra dalbunden. Bildet hadde i utgangspungtet ikke så stor forskjell mellom skyggepartiene og de lyse, så hva som er skjedd under scanningen vet jeg ikke. Forgrunnen framsto da mye mørkere enn den er nå og jeg måtte jobbe en del med bilde for å få det lysere og samtidig ikke miste fargene på fjellet og himmelen. Kunne sikkert blitt ena bedre .....

Til deg Janne: Det kribler alltid i turskoa mine:-)

Anette
Jarle J.

Liv Anette,
tusen takk for positiv komentar til mitt IR bilde. Liker godt dette bildet ditt, med speilingen av Gaustatoppen i vannet. Bruker du noen gang polariserings filter. Jeg har det med å like litt adskillelse fra sky til himmel, men det er jo meg. Samtidig som Odd Arild nevnte, er det absolutt ''noe med bildet som fenger''.

mvh jarle
Liv Anette T.

Til deg Jarle: Har ikke polariseringsfilter, men det står på ønskelisten. De koster jo litt.....Men jeg har det innen rekkevidde. Skattepengene kommer jo om ikke lenge:-))))))

Som jeg har nevnt er det ikke så stor forskjell på lyset i diaset. Spelingen og skogen i forgrunnen er riktig eksponert på der, så hva som er skjedd under scanneng vet jeg ikke. Har sett det samme fenomenet på flere av bildene. Mange har mistet for mye informasjon til at det går å gjøre noe med dem i PS. Litt dumt når en lar ''forstå-seg-påere'' utføre jobben. Det burde vel være en måte å unngå det på???
Har noen et svar???
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu