Solstråla :)
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger398
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_85999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Atle S.

Som et situasjonsbilde så fungerer det jo ganske greit. Jeg tenkte først at det ble for mange forstyrrende elementer, da med tanke på halve flasker, deler av mennesker osv, men det er egentlig alle deler som er med å forteller en historie (ikke så mye tvil om at det er en fest ;) ) Blitzen treffer litt for direkte i ansiktet hennes og rent teknisk er vel ikke dette noe å rope hurra for. Men som nevnt så funker det til sitt bruk! ;) mvh Atle
Avsluttet .

Hun smiler, men det var det. Bildet er uskarpt på min skjerm, bakgrunnen er rotete og alle flaskene.. Hva er du ønsker å formidle?

Mvh ARVE
Maj E.

Synst ho lyste so fint eg :) Ønske for så vidt ikkje å formidla nåke spesielt me detta bilde, likte berre da at ho skaut so fram i den gule gensaren.. Flaksene ødla mykje, men når eg tar di vekk så blir da berre feil.
Espen Stranger S.

Enig med AW. Er ikke så stor tilhenger av tilfeldige/ikke planlagt festbilder.
Espen P.

Dessuten, de fleste smiler med ei flaske Vodka på bordet :) Bildet var stilig det, men det er vel ikke akurat noe kunstverk. Og det er bra at det blir postet situasjonsbilder også - de som skiller seg ut, og det gjør dette. Tenk hvor mange kjedelige barnebilder det hadde blitt om det kun skulle postes studiobilder eller planlagte bilder.

Espen
Maj E.

Takk takk :) Eg ekje nåke utdanna fotograf, blir berre me sånne tilfeldie bilde for meg så eg fiksa litt på :) Kjekt me tebakemeldinga! Lere møkje av da!
Karianne H.

Helt greit bilde for min del. Solstråle stemmer jo også, både med genser og smil. Synes det er helt fint med sånne tilfeldige bilder her, og er glad det ikke bare er meg som har noen av dem. Og så lærer vi mye av kritikken vi får! Hvis det også bare skulle være oppstilte ''studiobilder'' så ble det veldig kjedelig. Bare fortsett å ta øyblikksbilder du!
Karianne :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu