• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-04-05 21:29:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger682
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_83322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Bjørn J.

Fin plassering av modellen i bildeflaten, og godt valg av bakgrunnsfarge til hennes hud- og hårfarge. Men det skillet mellom mørk grå og lys grå forstyrrer litt.
Ellers er det fin øyekontakt med modellen, men hun ser kanskje litt usikker og anspent ut?
Miriam A. L.

Meget pent og naturlig!
Inger-Lise S.

Et fint portrett med naturlige farger.Åpent og fint blikk.
Jeg likte også godt bakgrunnen her.

Inger-Lise:)
Jostein M.

Pent med fin bakgrunn. Ville softet huden noe slik at ansiktet ble noe mykere. Latt øynene komme enda bedre frem:-)
Mvh
Jostein
Knut L.

Nydelig portrett - fint utsnitt.
Åpent blikk (øyenkontakt).
Enig med Inger-Lise; - fine naturlige farger.
Den mørkegrå trekant i nederste venstre hjørne skulle vært fikset.

Meget bra.

mvh
Knut
Rune L.

Versjon 2 er best. Ble litt ''kunstig'' tomrom i venstre kant på versjon 1, synes jeg. Synes bildet ser fint og naturlig ut. Nettopp det at huden ikke er softet gjør at modellen virker naturlig og at uttrykket påen måte virker ''ærlig''. Uttrykket som det er virker lett, nært og naturlig. Personen virker veldig ''til stede''. Refleksen i øynene forsterker det. Mao fungerer ihvertfall belysningen optimalt her. Tenkte litt på om yttre del av håret skulle vært mer i fokus, men at det kanskje ødelegger det myke og nære uttrykket...

R
Bjørn H.

Flott portrett Kristine ....

Rolig blikk og fint komponert ... Funker bra :)

Bjørn :)
Karianne H.

Nydelig...! Flott portrett med modell så ''hjertelig tilstede''. Når jeg ser på bildet er det akkurat som om hun står levende foran meg. Synes ikke det burde gjøres noe med det i det hele tatt - untatt det lille som ble nevnt her før; den lille grå flekken i hjørnet. Likte #2 best, men det var vel også den du hadde ment å legge ut?
Karianne :-)
Espen P.

på reklamefotos - så ok, klart de tar bort føflekker og andre flekker. De bildene er heller ikke personlige, og hvem som er avbildet i reklame er totalt uinteressant. men portrettfoto skal jo vise mennesket som er avbildet. jeg synes det vitner om en merkelig utvikling når noen søte små føflekker ikke skal vises for ettertiden.

Flott bilde som de andre du har tatt av denne fine modellen. men jeg liker nå den ''feile'' versjonen best jeg da...:))

espen
Avsluttet .

Liker versjon 1 best. Fint, rolig og naturlig avbalansert uttrykk. Det tekniske ser veldig bra ut det og. Synes det tomme rommet til venstre balanserer bildet bra, synes versjon 2 blir litt ''trangt'' i så måte. Bra.
Karianne H.

Hei igjen! Jeg ser at EA skriver her at føflekker er tatt bort i #2 og at de bør være med. Helt klart - det var ikke det jeg siktet til i det hele tatt. Nettopp derfor skrev jeg at bildet var så naturlig og så hjertelig tilstede. Ikke noe juks med fjeset slik det ofte gjøres. Det var utsnittet i #2 jeg likte best. Så nå er det oppklart!! Føflekkene la jeg ikke merke til da jeg skrev første gang (det var midt på natta) - men ikke ta de vekk.
Hilsen fra Karianne :-)
Inger Anne Maritsdotter V.

Et flott portrett .
God påske.)
-IAV-
Ferran C.

Nice portrett, i like the naturality and the framing here, nice and sweet expresion on her, missing maybe some facial shadows but well that's my very own taste.
God påske da.
Ferran
Fred S.

Direkte og ''renvasket'' portrett. Vakkert og åpent ansikt, noe Julianne Moore`sk over det.
vh fred
Kristoffer R.

Flotte greier, Kristine. Moro å se utviklingen din som portrettfotograf. Her har du fanget et godt, litt nysgjerrig, litt undrende og litt hemmelighetsfullt uttrykk. V1 er for meg mye, mye bedre enn det retoucha v2.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu