Eggum
Utstyr
  • Fuji finepix S1 pro
  • 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger262
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_82599} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bergliot E.

Se dær....her har du besøkt Lofoten. BRA!!

Blåste skikkelig fælt her ja. Flott bilde der du fikk fram naturkreftene på en aldeles flott måte. Fine farger og fin dybde i bildet. Horisonten virker noe skjev, kan jo hende det er sjøenbølgene som gjør det eller....?
Fint motiv uansett!!

Bergliot:)
Inger Anne Maritsdotter V.

Herlig flott bilde.
Det har på en måte to elementer i seg , først det frådende havet der i bakgrunnen og så det litt meir rolige bølgeskvulpet i forgrunnen.
Fint formidlet.
-IAV-
Avsluttet .

Forstår ikke bæret av tittelen, men synes det er et veldig tiltalende og dramatisk bilde. Liker fargespillet mellom grønnskjæret i bølgene og blåfargen i forgrunnen.
Inge-Martin F.

Eg såg med ein gang det hadde ingen ting''Jan Eggum''å gjære,men du verden bilde er flott med hav sjø som bygger seg oppover på grunna og går grøn før den bryter.For øvri er det ein fin kvelds stenning med eit flott lys som skaper ein kontast mellom rolig himmel og meir dramatisk bølger,å fiæra der det ser ut til å kun er ein litten''svalpe sjø''men allefall eit mektig bilde.
Reidar H.

Skulle kanskje forklart litt mere om hva Eggum betyr.
Eggum er ikke mere spesielt enn navnet på plassen bildet er tatt. Det er på ytersiden av lofoten ut mot storhavet og bildet er tatt nå på Lørdag som var 27 mars, etter ganske kraftig vind dagen før.
MVH
reidar
Grethe B.

Tøff bølge, naturkrefter i sving. LItt mørkt bilde, men bølgen er helrig blågrønn og ser passe kald ut...brrr:-) Meg ikke sørfe der nå:0)
Må visst reise litt mer nordover jeg tror jeg...mye vakker natur og ta med kamera...flott *frosset* bølge!

mvh
gt
Avsluttet .

Vel de bølgene er som godt fiskevær for gamle sjømenn på Lofothavet. Eggum er nærmeste til min gamle barndomssted. Har lekt mye i områdene rundt der.
Ville hatt mere av havet med slik at en kan se mere av dets mangfoldighet..
Kurt S.

Hei Reidar.
Råtøft bilde. Kan nesten høre bølgebruset og kjenne sjølufta når jeg ser på dette.
mvh Kurt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu