Sindbad foreslår kjøp av hund
«Eg vart skamfull no» sa Sindbad og snudde seg bort frå meg. Den høge øyreføringa fortalte at han snakka sant og rykningar i pelsen tydde på at han kjempa hardt for å halde gråten attende.
«Du skal da ikkje ta deg nær av dette» sa eg, og strekte ut ei hand som fekk han til å trekkje seg enda eit hakk bort frå meg. «Jamen, sa han, eg visste da ikkje at det var feilstava. bilde nr. 105641 Det får da vere grenser for kva du ventar deg av ein katt.» Han snudde seg og sette dei tårevåte augene i meg «Skal du ha ein som kan dette med ortografi og engelsk så får du da for Bastet si skuld skaffe deg ein setter -- ein engelsk setter.»
Bildet inngår i albumet Samtaler med Sindbad og nabokatten -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-03-26 21:19:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Coolpix 4500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger691
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_82037} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Frøydis A.

Trøst fra Missie; Hu syns Sinbad er en knakende kjekk kar, selv om han ofte er litt diffus..? Kan det ha noe med kallens cognac drikking lurer hun på..?
Sinbad har sin fulle rett til å bli fornærmet,men ta det med ro det går nok over, med mindre kallen skaffer seg en hund da.. ;)
Settere er ok lekekamerater, men de mister fort interessen, bare de kommer på ferten av en skarve småfugl, og er ingenting å dele hus med for lenge av gangen syns Missie, de tar nemlig for mye oppmerksomhet fra hennes skjønne vesen :)
Nei, du Sinbad, tillgi kallen du, og pass på så han ikke kjøper hund! Men kanskje du burde foreslå at han en kveld han tok bilder, ikke drakk cognac samtidig, sånn at vi virkelig kan se hvor vakker du er??
Ellers syns matmor at disse bildene egentlig er litt stilige da. De betegner siameserens vesen på en god måte. De sitter nemlig ikke stille lenge av gangen! Dette ble kanskje litt for lyst i toppen?
Nattaklem fra Missie og matmor.
Inger Anne Maritsdotter V.

Godt bilde , god tekst som fekk meg til å smile og le litt , også av Frøydis sin artige kommentar ; herlig med litt humor i kvardagen :)
God helg :)
-IAV-
Line .

Takk for kommentarer på bildene mine :-) Fint bilde dette her! Det eneste jeg har å utsette på det må være den ''flekken'' over øyet til katten. God helg!
Odd Karsten H.

Kallen bad meg innstendig om ikkje å avsløre at konjakken for det meste er påskrytt. Han har nok fått ideen frå ein aktverdig kar som han kjenner: For å gjere fortida si meir kriminelt spanande lyg han like godt på seg tjuveri av eit ripsbær frå ho Anna på nabogarden. Broren som var til stades da det skulle ha hendt ein gang på førtitalet, kan ikkje hugse at det var så dramatisk som han vil ha det til. Og eg som sit på fanget til kallen og skriv med påhalden pote, har slettes ikkje sett all den konjakken -- men det hender da at eg søv, så sikker er eg ikkje.
Sinbad
Inger-Lise S.

Hei! En herlig tekst.Fikk meg en god latter her.Har prøvd lenge å tolke bildet ditt,men det klarer jeg desverre ikke.Om bildet kan jeg bare si at det har fine farger og at jeg liker den diffuse effekten.Nå skal man vel ikke kommentere teksten,men den forsto jeg i allefall godt:)
Humor og alvor i fin blanding.Du fikk sagt det;)

Inger-Lise:)
Frøydis A.

Bare en beklagelse fra meg her på lørdagskvelden; Mente ikke å beskylde kallen din for å være alkoholisert altså,men ikke si at jeg skjønte han ikke var det da.. ;) Mjihihi..
Og hu matmot sier hu liker diffuse bilder, så kanskje hu burde drikke konjakk oftere..?? (eller stjele Ideen til kallen din?)
Ha en riktig fin lørdagskveld! Hu matmor har sovna alt, før hu rakk å smake på konjakken gitt.. Ja,ja får følge etter jeg da..
Lurer forresten på om Sinbad har sett mine flotte tenner..bilde nr. 103929
Kokett mjau fra :¤ -Missie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu