Rappellering mot vann
Har prøvd å få til en sugende bevegelse ned mot vannet her. Jeg er usikker på om det ville funket bedre dersom man så ansiktene på de to som rappellerer?
Utstyr
  • Nikon F80
  • Nikon AF-Nikkor 28-105mm
  • Blender-
  • FilmtypeNegativ
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_81926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Odd-Erik S.

Fine farger, bra dybde i bilde! ikke fullt så sakrpt. litt tøft at du ikke ser fjeset på personene.
Ulf R.

jeg kunne godt tenkt meg at de så opp mot kamera ja, tror det hadde vært bedre. det er da skarpt og fint på de som klatrer, uskarpheten i forgrunnen gir bare økt dybde i bildet. hvis det var mulig kunne jeg tenkt meg at du tok det enda lengre utpå kanten, men det var det kanskje ikke uten å falle i vannet?

:)

/ulf
Torill B.

Hei!
For å få den sugende følelsen du var ute etter ville jeg ha fått med hele tauet fram til personene på bildet, det tror jeg ville ha skapt noen linjer som gir mer dybde og sug ned mot vannet. Greit at de ikke ser opp. De to pinnene på kanten forstyrret også kanskje litt? Ellers bra, godt tenkt!

-Torill
Audun R.

Nå har jeg kommentert så mange tekster av deg i dag, så jeg får vel kommentere bildet ditt også.

Enig med UR. Det blir lite stup og mye skog. Elementene i bildet er forsåvidt fint plassert, men forgrunnen, som er en slags uskarp buskevekst, blir for uinteressant. Ansiktene synes jeg ikke det er så farlig med.

Bildet har et visst blåstikk, og sortpunktet er litt vel grått.

MVH Audun
Fredrik V.

Annerledes bilde. Ville fått vekk greinene i forgrunnen og muligens sett ansiktene til personene. Er noe som ikke helt stemmer til venstre. Kult at fargene på tauene finnes på personene som bruker dem.
Helene Moe S.

Hei og takk for tilbakemeldinger!

Bildet inngår i den tvilsomme kategorien ''scannet fra papirbilde fra Aker foto'' (en kategori som dessverre er litt for omfattende), noe som forklarer hvorfor kornene er litt firkanta og fargene litt rare. (Jeg er veldig fornøyd med Aker foto, altså, men jeg hadde ingen negativscanner tilgjengelig.)

Jeg er enig med dere i det med buskeveksten. Siden jeg kravla rundt der oppe usikra, turde jeg ikke å gå lenger ut. Jeg kunne ikke like godt fjerne buskeveksten, heller, for den var jo med på å minske slitasjen på tauet.

En annen sak er det at dersom jeg hadde gått lenger ut, ville jeg fått med svabergene nede ved vannet, og jeg ser for meg at det ikke ville blitt så dramatisk da (i den grad det er dramatisk nå...) Men det ville vært verdt forsøket!

I en ideell verden ville treet i bakgrunnen vært litt mindre og mer puslete.



Skal finne noen fler bilder i kategorien ''fjortisjenter lærer å klatre'' etterhvert.

Audun, nå må vi snart se på kamera. Neste uke?
Birger H.

Heisann!
Ville gått lenger ut på kanten. Synes mosedotten i forgrunnen gjør at du mister litt dybde i bildet. Tror svabergene nendenfor kunne bidratt til å gi bildet dybde.


Personlig synes jeg en uklar bakgrunn gjør at bildet virker litt mer ''luftig''.
Sjekk ut dette bildet: bilde nr. 106774

Mvh. Birger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu