Road Block
Utstyr
  • kamera
  • objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger712
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_81319} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Rune T.
Det som ''plager'' meg med dine bilder Bjørn, er at jeg må bruke lang tid på å gjøre meg opp en mening om hvilken historie eller symbolikk du legger i bildene dine. Det at jeg ikke umiddelbart forstår på min måte hva som er din intensjon både irriterer og ansporer. Sett i forhold til mange av dine andre bilder, der jeg i tillegg lurer på hvilken fremgangsmåte du har benyttet for akkurat dét uttrykket, våger jeg meg ut på min oppfattelse av dette bildet...
Det at jeg foreløpig holder den for meg selv, baserer seg på en forventning om at andres tolkning (de vet jeg kommer) kan bidra til både og nyansere og utdype min oppfattelse av bildet.
Så hvorfor bruker jeg da tid på bildene dine når jeg ''plages'' med min tolkning? Må innrømme at du både provoserer og utfordrer mitt noe stigmatiserte bildesyn, og jeg tror det kan være bra for min egen del.
Carsten S.
Noen gang er en sigar bare en sigar. Kanskje? Ellers er det er vel mulighet for flere, individuele tolkninger her.
Jeg klarer desverre ikke å ser sammenheng med titlelen
Bildemessig syns jeg det blir littegran bråslutt på høyredelen med det hvite flatene.

mvh, Carsten S.

PS: må bare sier at jeg ikke viste om sånn smart løsning med borrelås mellom krykkene.
Siri Elisabeth J.
Gått lenge med krykker selv i en periode av livet, for lenge, lenge siden. Men da jeg gikk med disse krykkene savnet jeg bena mine, savnet å bare kunne gå til fks. brødboksen Tanken på å få til de skrittene gjorde meg både glad og trist. Nå løper jeg og er frisk som en fisk.

Dette tenkte jeg da jeg så bildet ditt. Litt personlig kanskje, men skitt au;-)

Mvh Siri
Frank W. G.
Ser at utstyret ditt består av kamera, objektiv. ''Greitåviteopplysning''. Hmmmm....
Må bare medgi at bildet ikke gir meg det store kikket. Hverken hva angå motiv eller tittel. Ser flere sammenhenger i bildet som kan benyttes i flere tankeeksperiment. Men som sagt så blir det for min del for kjedelig.
Det er nå min mening.

Frank
Carsten A.
Fortelling med mange muligheter for tolking. Jeg holder min for meg selv, og nøyer meg med et postivt inntrykk av komposisjon og flatebruk.

MVH CA
Birna R.
uten at det i og for seg har betydning for tolkningen, kan jeg jo røpe at modellen er Johan Brun, en nestor i norsk fotografi. Skulle ønske jeg selv ble like oppegående i hans alder. Han er forresten blitt digitalfotgraf nå, selv om det som han selv sier er ''20 år for seint''. det forhindrer ham ikke i å fotografer hver dag, trass i en viss immobilitet som bildet antyder noe om.
Rune N.
Flott fortelling i bilde og tittel! Liker også perspektivet, og ikke minst ideen!

mvh
Rune
Frank W. G.
Opplysningene som framkom styrker min måte å lese dette bildet på. Ikke så verst allikevel ;-)

Frank
Eirik H.
Biletet gir ein klar bodskap til meg, sjølv om heller ikkje eg klarer umiddelbart å kople tittelen til biletet. Forfriskande fråvær av fargar, som framhevar dei sterke linjene i krykkene og beina.
Caroline M. S.
For meg ble dette et selvmotsigende bilde, som blir enda mer selvmotsigende av tittelen ''Road Block''. Krykkene sperrer veien for personen (og sperrer selvfølgelig ekstra fordi de er lagt som de er - lukket). Selvmotsigende fordi krykker gjør jo at folk som ellers ikke ville kunnet bevege seg uten, kan forflytte seg fra a til å med.

Ellers er det alltid flott å høre om folk som får til ting til tross for motstand og hindringer. Alltid viktig å tenke mer på alt det man (fremdeles) kan gjøre, enn det man ikke kan gjøre.
Lars-Anders M.
Johan Brun er fotografen med blitzen som fellde en skyteløper om jeg ikke minns feil. Er dette straffen å bli avbilde på denne måten?
Birna R.
Nestoren hadde stor moro av det hele, antakelig mer enn i hin hårde dager da han bokstavelig talt blitzet Hjallis av Bislet-banen.

Så straffen mener jeg er ''mild''.
Lars-Anders M.
Jeg liker bildet. Stå på.
Tom A. T.
Uvanlig som vanlig. Engasjerende bilde. Ikke veldig mange som ville fotografert Johan Brun på denne måten ;o)..
mvh Tom T
Avsluttet .
Spesielt. Liker det men vet ikke helt hvorfor. Bra.
Dag T.
Ganske ''enkelt'' bilde til å være deg. Liker det selv om jeg kanskje blir ferdig med historien litt raskt.
Espen G.
Er ikke krykkene her det stikk motsatte av en veisperring? De er vel heller en gjenåpning av veien som en gang brått vart stengt eller som sakte har blitt værre?

eg
Rune Edvin H.
Enig med Dag T.
Rune
Rune L.
Velger og tolke budskapet her dit hen at avhengighet til krykker stenger for en del muligheter.

Bildet fungerer som det er, til tross for et elendig kamera. Dette er tatt med et kamera til under 500 kroner. Da det er en stygg blasshet/uskarphet her (ser ut som det er tatt gjennom et skittent vindu) som pleier og prege f.eks. bilder tatt med web-kamera. Minner om bildekvaliteten fra Canons første digitalkamera for privatmarkedet, PowerShot 650.
Birna R.
fotodoto er belemret med endel anmasende ''humoristiske'' deltakere. Vi får ta deres kommentarer for hva de er verdt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu