Oslo havn II
Utstyr
  • Hasselblad 500 C/M
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_80420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tore U.

Dette ble altfor trangt til å fungere. det forrige var mye, mye bedre.

mvh
Tore
Trond H.

Hei!

Litt enig med TU, synes først og fremst bildet slit litt av mangel på menneske, som kan ''fange'' bildet. det forrige var i så måte eksemplarisk!

Men masse motiv å hente nede ved brygga der!

MVH TH
Inger-Lise S.

Hei! Jeg er ikke så urban av meg,og syns nok dette ble litt mye rot...Men kjenner da igjen rådhuset;)

Inger-Lise:)
Hans Petter G.

Jeg ser absolutt hva dere mener - jeg oppfatter dere som ganske enige - når det nå er påpekt for meg. Det jeg var ute etter var kontrasten mellom bygning og fartøyer - tårn og redskap. Men det blir litt mye i mellom ... ;)

Takk TU og TH for oppmuntrende kommentarer til det første bildet i serien!
Nils L.

Nei og nei! - Her får jeg inntrykk av at det er en klar melding i bildet som ikke når fram. Men når jeg leser fotografens egen kommentar blir jeg faktisk usikker på om han tenkte det jeg først trodde. Synes dette er et meeeeget bra bilde.
At det er ''trangt'' er etter mitt skjønn akkurat det som får dette bildet til å fungere så bra som det gjør. Dette blir nesten en avbildning på det ultimate paradoks. Hovedstadens brautende og nesten arrogante arkitektur i sterk kontrast til fiskebåtene, som kanskje de fleste vil forbinde med helt andre geografiske plasser.... -Men med distriktsavfolkningen og det som følger med den varer det vel ikke lenge før hele kystflåten ligger oppi fjæresteinene her.... ;-)
Synes bildet er steika bra. En person oppi her ville ikke tilført noe for min del - men det kommer litt an på hva en ser i bildet.
Mvh Nils :-)
bjørn g.

Ja, det forrige bildet var virkelig et kjempebilde !!!

Nils, jeg synes kommentaren din er meeeget bra, men må nok være enig med de andre at det blir for tett og rotete.
Hans Petter G.

Takk Nils for god kommentar. Som jeg sa var det kontrasten mellom rådhuset og fiskeflåten jeg var ute etter - eller som du bedre sier, det stedsfremmede ved fiskebåtene i forhold til hovedstatsarkitekturen. Hvis det bare er få som ser det, er det nok noe i komposisjonen som forstyrrer formidlingen.

Men forholdet til distriksavfolkningen lå nok utenfor det jeg tenkte, i alle fall bevisst ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu