Oslo havn
Utstyr
  • Hasselblad 500 C/M
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_80078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Dag J.

Bra miljøskildring dette. Han ser ut som han liker seg på jobb, denne karen.:)
Eirik H.

Bra som miljøskildring. Liker særleg den mørke og dystre himmelen. Dette motivet er ikkje akkurat typisk Oslo! Eg trur kanskje eg ville ha vurdert å gjort dette biletet rektangulært i staden for kvadratisk. Det kan lett bli noko statisk med fiskaren midt i biletet. På den andre sida, har eg ikkje noko godt forslag til beskjæring, kanskje litt i botn?
Hans Petter G.

Takk begge. Jeg ser at det kan bli litt statisk, Eirik - jeg hadde en tanke om å plassere fiskeren trygt forankret der han står med sine sjøbein. Når det gjelder beskjæringsmuligheter har jeg ofte oppdaget at ettersom jeg har vent meg til å komponere i et kvadratisk format, så er det umulig å beskjære til et avlangt format i etterhånd. Så det mange sier om at man med 6x6 får to format i ett stemmer i alle fall som regel ikke for meg!
Hans-Petter L.

Gir assosiasjoner til ''klassiske'' reportasjefoto - altså et fint bilde!

mvh
hpl
Eirik H.

Heilt einig ang. 6X6 formatet. Eg slit med det same sjølv! :)
Tore U.

Går forbi ''humlen'' Helene og de andre hver dag og synes dette er veldig bra. Skarpt og bra og veldig detaljerikt. Tror kanskje det er mulig å leke litt i PS med dodge og burn for å får frem enda mer detaljer.

mvh
Tore
Tore U.

Går forbi ''humlen'' Helene og de andre hver dag og synes dette er veldig bra. Skarpt og bra og veldig detaljerikt. Tror kanskje det er mulig å leke litt i PS med dodge og burn for å får frem enda mer detaljer.

mvh
Tore
Trond H.

Hei!

tykkjer dette vart veldig bra! Flott skildring avmiljøet nede på kaia i Oslo.

MVH TH
Nils L.

Ganske stilig bilde fra Norges største fiskevær. - Er vel ikke noen by med flere nordlendinger i enn Oslo, er det vel :-D
Meget bra illustrasjon på at vi faktisk er et ganske lite land, med få mennesker, fremdeles med stærke bånd til primærnæringene - selv om enkelte wannabe urbanister nok vil hevde det motsatte ;-)
Ser det er kasser med Vikenco logo der, det er jo bare 30 minutters kjøring herifra bl.a.
Tipper flere fra hovedstaden ville tippet feil stedsopprinnelse på dette bildet, mange andre også - jeg er en av de :-)
Likte det meget godt.
Mvh Nils :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu