Opp på ett!
Bildet er litt uskarpt. skulle vært litt raskere lukkertid.
Bildet inngår i albumet Motor morro -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-03-05 09:38:13
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus C220
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger393
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole Marius F.

Uskarp idioti!
Tåpelig at folk ikke kan bli voksne!
For stort utsnitt..
Espen G.

synes det var stilig.. dumt at det var litt uskarpt.
enig med OMF når det gjeler utsnittet.. skal det være luft så synes jeg det burde vært i den andre rettningen.
men ellers går tommelen opp ifra meg.. :-)

-Espen-
Rune S.

God fartsfølelse. Men litt enig i at det burde være litt mer luft foran sykkelen. Litt raskere lukker har du jo nevnt selv. Bortsett fra det så var dette tøft. Hilsen brodern
Børge J.

Tøft,tror de er litt misunnelig på den som tør jeg når de kaller det idioti,det handler om å tørre å prøve,så lenge det ikke er i by gata, synd det er uskarpt, for bildet er stilig.
BJ
Mariann S.

Stilig men uskarpt.. litt mye luft bak..
Jo K.

Til Ole.

Håper jeg aldri blir like voksen som deg.Stå på alle bikere!
Henrik T.

Versjon#2 er bedre, men fortsatt uskarpt.

Her er en med samme sykkel som dro den litt for langt (tatt av Mr. Skaret): http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=56450

-
Henrik
Ole Marius F.

Jo Kristiansen: Nei, så ser man kanskje ikke alvoret før noen som står deg nær dør pga. noen umodne guttevalper som har fått seg motorsykkel heller!

Har ikke noe imot biking og motorsport, for det syntes jeg er veldig spennende! Syntes bare det er veldig synd at det finnes så mange umodne guttevalper som ikke tar det seriøst og fatter at de faktisk kan skade seg selv og andre. Men for all del, motorsport kan være veldig artig det :)

Versjon.2 er helt klart best.

-
Ole Marius
Bjørnar S.

Kommentar: Sikkerhet er punkt nr. 1 når slike bilder blir tatt. Langt fra folk og annen trafikk, helst på lukket område. Bruk alltid sikkerhetsutstyr.
Marius D.

OMF: altså.. de gjør det dem liker best. kjøreren har sikkert sikkerhetsutstyret sitt i orden. det ser ut som om det er på lukket område. hva mer kan en be om? skal man si det samme som snowboardkjørere som kjører pudder også? de har jo også alt mulig sikkerhetsutstyr, hvertfall dersom det er ved en fotosession.

det er folk som søker det de mener er moro, de er ikke villige til å sitte bak pcen hele dagen, heller ikke på en kontorpult, men det de vil gjøre, enten du mener det er voksent eller ikke.

tilbake til bildet: da jeg først så det, fikk jeg et lite sug fra all farten som ligger bak dette. veldig bra! en dum ting er at du ikke har fått det hele i fokus. kan du ikke bare ha kamera innstilt på automatisk fokusering når du panorerer?

RS: det med lukker. dersom du stiller lukkeren for raskt, vil du få en svart stripe i en av sidene (1/60 er vel maks? ved panorering).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu