På hjemvei i regnvåte gater.
Tatt en ganske fin regnværsdag i juni 2003. Jeg står på Bryggesiden i Bergen, og bakgrunnen i bildet er bygningene i Strandkaien, på andre siden av Vågen.
Utstyr
  • Nikon F701
  • Tamron 28-200 mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji 400 ISO
  • Nei
  • AnnetLitt zoom, frihånd. Prøvde å følge syklisten, men det gikk ikke helt. Syns ikke det gjør noe egentlig.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_78888} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jan M.

Dette fungerer meget bra for meg. Behagelig uskarphet, jeg likte dette. Du kunne kanskje ha lagt til litt mer farger (men er jaggu ikke helt sikkert). Bra !
Torunn B.

Hei, Jan!

Takk for hyggelig kommentar. Jeg ville egentlig også ønsket meg litt mer farger, men da hadde det vel sett ut som det var solskinn, og det var det ikke. Det var faktisk litt grått. Så får jeg heller komme med solskinnsbilder fra Bergen en annen gang ;-)

Jeg mener selv at uskarpheten understreker hastverket til personen på sykkelen...

Torunn.
Ketil K.

Liker teknikken du bruker her Torunn, long time no see forresten . Og velkommen tilbake! Likte særlig den uskarpe damen og syklisten. Er kanskje inne i en periode hvor det bare skal være nærbilder, så jeg kunne tenke meg å bare hatt de to med i bildet. Fin kontrast i forhold til hverandre.
Torunn B.

Hei, Ketil!

Hyggelig med kommentar. Jeg har hatt det travelt med jobb og annet og ikke tatt fullt så mye bilder som tidligere. Derav pausen. Men det er jo så moro med foto at jeg kommer jo til å fortsette.

Jeg forstår hva du mener med de to personene. Det hadde blitt et helt annet bilde, men kanskje bedre? Men bakgrunnen måtte vært litt roligere da, tenker jeg. Jeg hadde bare denne sjansen. Det regnet, og jeg var sammen med en gruppe andre som skulle videre. En annen gang - en annen gang. Det regner en del her jeg bor, så det går nok bra :-)

Jeg har en liten svakhet for uskarphet i bilder. Om de formidler en situasjon, så kan det noen ganger bli overtydelig om alt er knivskarpt. Mener nå jeg... Men alt til sitt bruk

Torunn.
Roy S.

likte dette jeg og, selv om jeg ikke helt greier å bestemme meg om det blir litt mye av alt, eller ikke ;)
Hans-Petter L.

Syklisten blir for midtstilt for meg. Foreslår tettere beskjæring: Det er syklisten og paraplydamen som er interessant.

Ellers fin stemning.

mvh
hpl
Jarle N.

Tøft bilde, det er slik det er å sykle hjem fra jobb i regnver, våte briller uskarpt blikk og alt er grått.
Torunn B.

Hei, Jarle!

Du har så rett. Og i dag er det også en sånn dag i Bergen. Takk for hyggelig kommentar. Artig å få tilbakemelding også såpass lenge etter jeg har lagt inn bildet.

Hilsen Torunn ;-)
Torunn B.

Hei, Jarle!

Du har så rett. Og i dag er det også en sånn dag i Bergen. Takk for hyggelig kommentar. Artig å få tilbakemelding også såpass lenge etter jeg har lagt inn bildet.

Hilsen Torunn ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu