Vinter i Bergen
Tatt en nydelig dag i Isdalen.
Utstyr
  • Mustek Gsmart mini2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKameraet er veldig enkelt, og bildene blir litt uforutsigbare. Oppløsningen er 1.3 Mpixel, og det kommer også lett noe rødstikk. Jeg har tatt det inn i PhotoShop og lagt på litt forskjellige transparente layers, bl.a diffuse glow, samt jobbet litt med fargene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_78584} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Are S.

Dette er Våkendalen - Isdalen er lenger nede mot Svartediket.

Ellers et koselig bilde med mye varme - på tross av all snøen. har gått mye tur i det området, og dette bildet gir meg hjemlengsel.
Nathan W. L.

Bra gjort med eit så enkelt kamera, fint vinter motiv med god dybde på grunn av folket mellom trærne. Men... snøen er utbrent enkelte steder og ødelegger litt eit ellers top foto.
Helsing, Nathan
Are S.

Dette er Våkendalen - Isdalen er lenger nede mot Svartediket.

Ellers et koselig bilde med mye varme - på tross av all snøen. har gått mye tur i det området, og dette bildet gir meg hjemlengsel.
Kay R.

Hei Torunn.

Pent vintermotiv, men synes bildet ble altfor utbrent mot snøen og øverkanten. En del feil exponert, men det er vel kansje ikke så rart ettersom du sikkert ikke kan justere det med mustek kameraet???

Kay
Are S.

Beklager dobbeltinnlegg. Nettleseren min er tydeligvis syk.

Jeg synes forøvrig ikke at utbrentheten i snøen gjør så mye - bildet gjør seg som litt lyst og highkey. dessuten, for meg er dette et bilde om minner, som ofte blir litt utbrent og lysere enn selve opplevelsen egentlig var.
Torunn B.

Det var mange hyggelige og kjappe kommentarer ;-) Tusen takk. Og Are - du har sikkert helt rett i geografien... Men jeg har med skam å melde faktisk ikke hørt navnet Våkendalen selv etter 21 år i Bergen.

Og jeg kunne nok dessverre ikke gjort annet med utbrentheten enn å komme tilbake senere på dagen når sola var borte... Kameraet er enkelt og gøyalt å bruke. Jeg har fått en del rare mørke bilder (gjerne tatt ute om kvelden eller innendørs - kameraet har heller ikke blitz) som jeg har brukt kun som råmateriale for å bearbeide til helt andre uttrykk.

Hilsen Torunn ;-)
Dag Frode H.

Hei
Idyllisk vinter vær og en fin stemmnig i bildet ditt, synd at det blir så utbrent i de lyse partiene.
Mvh
Dag Frode
stian w.

Skikkelig vinterstemning her ja,
så jo fantastisk deilig ut :)

Noe for lyst, men fortsatt fint.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu