Samlingspunkt
Brøytestikkene er et naturlig samlingspunkt for arten som anvender dem til revirmarkering
Bildet inngår i albumet Brøytestikkerier - Det er for få bilder av brøytestikker i norsk naturfo. Jeg ønsker å rette opp dette mangelen.
Utstyr
  • kamera
  • objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger667
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_77882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Hm. underfundig bilde, som jeg blir sittende å undre meg på.
brøytestikken ser med engang ikke ut som en brøytestikke, men mer som en slik dings som vegvesenet setter opp når det er hull i veien. jeg ser for meg at disse to skumle skyggepersonene urinerer på brøytestikken :)

ikke et fint bilde, men et spennede bilde.
Tom A. T.
Stikka er den reneste magneten for blikket. Spennende og ikke minst interessant bruk av elementer.
Herlig bilde.
mvh Tom T
Jostein M.
Har virkelig sansen. Herlige kontraster og glimrende lyssetting som selvfølgelig er naturlig :-)
Mvh
Jostein
Håkon L.
Hmmm.......Litt annerledes så dine andre brøytestikkebilder. Ikke mange forskjellige farger her.
Men det er jo absolutt en go dokumentasjon av en samlingsplass i naturen. :-)

Mvh Håkon
Eskil O.
Får meg til å tenke på den utenlandske turisten som kom nordover sist i mai. Han lurte på hvordan det kunne ha seg at det vokste bambus så langt nord, det var før plastens tid.

Eskil.
Rune N.
Slående effekt av den knall røde fargen mot himmelen, og av at folkene er i silhuett. Brøytestikka ser ut som et skikkelig fyrtårn, eller nettopp et samlingspunkt.

mvh
Rune
Øyvind A.
Ja hva er vel mer naturlig enn å slå lens på ei brøytestikke?
Fin plakat-effekt. Jeg liker fargene og bildeelementens innbyrdes plassering.
mvh Øyvind
Eirik H.
Etter mitt skjønn det beste sålangt i denne serien. Traff meg umiddelbart. Kanskje fordi det er tilsynelatande enklare enn dei andre?

Det låge kamerastandpunktet og siluettande gjer det heile skummelt og trugande. Får ikkje inntrykk av at brøytestikka er eit sosialt samlingspunkt, heller for lyssky aktivitetar.
Nils L.
Kreativiteten er det ingenting å si på :-)
Har litt sansen for slike underfundigheter.
-
Dog representerer ikke bildet noen stor visuell stimulans for mitt vedkommende..... - men om alt gjorde det hadde det vært slitsomt.
Mvh Nils :-)
Bjørn J.
Silig bilde som passer godt til tittel og tekst. Fin komposisjon, balanse og fargebruk. Riktig at menneskene er i silhuett.
Et bilde jeg kan like.
Espen G.
Brøytestikker generelt er undervurdert som foto objekt! Lettere å assosiere mellom billedtittel og bilde. Nesten for lett!

Etter litt mer tenking ser det ut som ''skyggene'' tilber stikka.

Noen mørke prikker oppe til venstre som jeg er usikker på om hører med. Disse, sammen med den ujevne overgangen i himmlene gjør ingenting for meg. Mulig dette er med forsett(?) som det meste du gjør, men tror vel ikke det. Detaljer, men dog.

Humoristisk og grafisk bilde.

eg
Birna R.
litt rusk på brikka hører med, og det kan bli posterisering når bildet tilrettelegges fra en arkivjpg på hjemme-PCen. men takk skal du ha espen, jeg hadde oversett det rusket der. skal fikses på originalen ved leilighet.

tilbederaspektetet er tgiltenkt ja, men slikt kan man ikke skrive i bildeteksten uten å tråkke de hissige fotodotno-fundamentalistene på tærne.
Odd Tore S.
Inntil jeg leste underteksten, trodde jeg det var et forsinket bilde av en utskytingsrampe for nyttårsraketter. Et innlegg i saka om nyttårsfeiring og samling rundt rakettinflasjonen hadde vært på sin plass.
Når det gjelder brøytestikker, er de stygge om sommeren og nyttige om vinteren, ref. foto lagt inn fredag av Atie D. Saugerud (min kone). Noen hevder også at de skremmer reinen slik at den ikke tør krysse Rv. 7. Siden reinen ikke kan lese, gjør den det likevel, helst om natta, og etterlater seg spor og lort som ikke passer inn i alles verdensbilde.
Tilbake til bildet ditt: Det fanger i alle fall oppmerksomheten og setter i gang fantasien, som da gjerne ender på vidda. Ut fra det bildet jeg har dannet meg, passer det bra med din hensikt!
MVH
Odd Tore
Kjetil N.
Ok komp og flotte farger, men det gir ikke meg den helt store opplevelsen. Overgangen mellom stikka og himmelen ser hard og unaturlig ut.
Lars-Anders M.
Ja du Bjørn. En ting vil jeg si deg. Du er ikke noen slentrianfotograf. Du viser bilder som ikke noen annen tar. Så er det litt forskjell på smaken og dagsformen. Dette bildet syns jeg er bra. Farver komp stemmer bra. Morrsom tanke att det er mennsker som markerer på disse brøytestikker.
Stå på.
MVH
Lars-Anders Mosskull.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu