Dropp over fjorden
Magnus dropper på en av klippen ved ''Bjønnanakken'' like ved inngangen til Kvanndalen i Sunnmørsalpene
Bildet inngår i albumet Ski - Ulike skibilder. De fleste fra Sunnmøre
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • Canon 28-90mm Standard silver
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger508
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_76734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Benjamin M.

Wohoo! Ser ut som om Magnus har raska med seg litt kvist på vei ned bakken. Går hardt for seg :)
Ole Martin T.

Jo han raska med seg litt av hvert. Der var ikke mye snø igjen og vi måtte bygge en snøgate ut til kanten slik at han slapp å flise skia rett på stein

Bård B.

Stlig bilde, men hadde han hatt litt større fart, slik at han kom lengre ut fra klippen hadde det blitt supert. Da kunne du fjernet klippen og det hadde sett helt sinnsykt ut

MVH Bård
Alexander L.

tøft bilde!!!!
Christian B.

Kjempe tøft Action bilde dette. Likte godt at du har fått med deg snø og kvister.

MVH
Christian
Inger-Lise S.

Supert actionbilde! Flott eksponert,i rette øyeblikk.Fint motiv og friske farger.

Inger-Lise:)
Ioannis L.

Supert actionbilde!
Suverent godt fanget!

Det er mulig det er nevnt før, men har ikke så god tid til å lese tidligere kommentarer nå...

Men dette er egentlig småpirk;
Det er en liten strek(ripe?) oppover bildet. Vanskelig å se med første øyekast. Den passerer hælen til bindingen på skiene(vertikalt).
Det er jo ganske enkelt å klone den bort... ;)
Avsluttet .

Dette var bra fanget synes jeg. God dybdefølelse og bra frysing av bevegelser. Skarpe og fyldige farger - særlig himmelen.
Ole Martin T.

Jo gjett om jeg vet om stripen. Hadde tatt 6 filmer og da jeg fikk dem tilbake fra fremkalling hos Kodak var det langsgående stiper i samtlige filmer. Ble passe forb....

Har flere versjoner av bildet, som forøvrig har blitt brukt i reklame for eurofoto (Skryte skryte) der jeg har fjernet stripen. Bare en glipp at jeg lastet ned en versjon der den ike var fjernet.

mvh - Ole Martin
Torbjørn S.

Fine farger, og med fjord og fjell i bakgrunnen blir dette riktig så god reklame for vinter-Norge! Et godt øyeblikksbilde.

Ts
Kristoffer Klem B.

Skjønner hva du mener med å ikke vise hvor høyt det er, dette var vanvittig tøft. Selve bildet var vanvittig bra, men har du prøvd det samme motivet, men at kjøreren kanskje hopper tidligere eller at du tar bildet noe senere? Eller forsvinner litt av vitsen da? Det ser litt rart ut, misforstå meg rett når jeg nå sier at det hadde vært noe tøffere hvis kjøreren ikke hadde sett så stiv ut, nesten som om han prøver å holde ryggen rett.. Sikkert bare akkurat det øyeblikket, men det hadde vært tøft å se det samme bildet bare med en litt mer aktiv kjører, hvis du skjønner hva jeg mener?

kk
Ole Martin T.

Er enig i det. Vanskelig å få skimodeller til å possere slik en ønsker. I dette tilfellet so kom jeg ikke lenger unna. Lå trykkt inn i fjellveggen i et dieder ved siden av der kjøreren droppet. Droppet var høyt, men han fikk ikke tatt fart og derfor er posituren litt stiv. Hensikten med å ta bildet akkurat der var å få med både himmelen, hopperen, sunnmørsalpene i bakgrunne og ikke minst fjorden. Ville ta et alt i ett bilde. Ellers ligger der flere bilder fra samme turen hvor jeg hadde større frihet i hvor jeg kunne ta bildet fra.

mvh - Ole Martin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu