Fiskeren
Bildet inngår i albumet Rhodos anno 1985 - En klassetur som brakte tilbake bilder av øyen i tillegg til festbildene.
Utstyr
  • Canon A-1
  • Canon 50 f.1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • FilmtypeFujichrome
  • Nei
  • AnnetLitt knappere utsnitt (mest for å bli kvitt noen uønskede støvmerker) og etterbelyst de lyseste områdene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_74832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Hei Jòhann

Her jobbes det i skyggen midt på dagen. Det er vel det beste og kjøligste stedet både for fisker og fotograf. 1985 begynner å bli en stund siden.

Synes det er et fint utsnitt. Det krever litt kunnskap å tone av det direkte sollyset med skygge. Store deler av forgrunnen ligger i skyggen og jeg synes det derfor er bra at du har unngått utbrenthet i sollyset opp til venstre. Også godt etterarbeid vil jeg tro, for jeg har jo ikke tilgang til orginalen.

Kan se ut til at fokusplanet ligger rett bak fiskeren, men det er ikke så mye bak at bildet forringes nevneverdig av den grunn.

Håper på flere bilder fra denne fine sydlige atmosfære fra deg.

Vh Svenn
Inger Anne Maritsdotter V.

Tenkte eg det ikkje .-)
at dette var frå ei gresk øy , pussig , det kunne like godt vore frå Italia , eller eit anna Middelhavsland :9

Fint formidlet her :)
Kurt S.

Hei Johann.
Dette bildet minner meg om Zakynthos, (også i Hellas) hvor jeg var i sommer. Der hadde de også slike gule garn. Synes utsnittet ble passe til å fange inn den rette stemningen.
Stemningen blant fiskerne der nede virket så avslappet og fin, noe du har fått godt frem her. Jeg synes du klarte det tekniske godt her. Av erfaring vet jeg at det er vanskelig å ta bilder der nede p.g.a det enormt sterke lyset. Dette likte jeg.
mvh Kurt
Hans Olav S.

Hei Jóhann

Synes det er flott at du har fått så liten forskjell mellom sollys og skygge her, vanligvis så har jo det som ligger i sola tendens til å bli blasse og utbrente når man har mørke skyggepartier. Fint dokumentarbilde og komposisjon.

MVH
Hans Olav
Jóhann Á.

Takk til dåkk!
Er vel stort sett enig. Hvor mange bilder det blir i denne serien, er noe uvisst. De to som jeg har lagt ut har jeg likt, fordi det kan se ut som om jeg tenkte (planlag) bildet med tanke på plassering i billedflaten! ;o)
Kjartan T.

Hei Jóhann, det var på tide med et nytt bilde fra deg nå. (Nytt og nytt fru Blom!)

Fint, og gjennomtenkt ser det faktisk ut til å være selv om du avslører at det kanskje ble knipset litt i farta. Det viser jo bare at fotokunnskapen allerede den gang satt i bakhodet.

Det jeg tenker når jeg ser dette bildet er at slike foto med reportasjepreg gir veldig mye gratis. Det forteller en historie som pågår i det øyeblikket da bildet ble tatt, og det forteller om ting som kan skje og som trolig allerede har skjedd. (pausestolen, vekta for fisk i bakgrunnen) Liker også godt at du har fått med en liten flik av landsbylivet i venstre hjørne.
BRA!
Jan W.

Slett ikke verst Jóhan.

Stort sett enig med Kjartan her.

Jan
Jóhann Á.

Takk, Kjartan og Jan!
Enig med dåkk. Jeg liker at omgivelsene forteller en del av historien, og det syntes jeg de gjorde her. Men om det var planen ved opptak, er nok litt mere usikkert! ,o)
Jan Ove H.

Fint stemningsbilde.
Jan Ove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu