Like Your Virgin
Verden er ikke hva den ikke en gang var
Bildet inngår i albumet The Natural Truman Show - Need I say more?
Utstyr
  • kamera
  • objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger989
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_74532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Nils L.
Sånn går det vel........
Bra komposisjon, men lyset er jeg ikke så sikker på....
- til ettertanke....
Mvh Nils :-)
Frode A.
Om jeg ikke tar feil er det et bilde av Marylin Monroe den unge modellens hånd hviler på.
Synes det er et godt bilde av hvordan utviklingen har gått :)

Mvh: Frode
a tse & s.
kul komposisjon/idè

skulle likt å se det skarpt.

:-D ! son tarjeiav !
Caroline M. S.
Hm - jeg synes dette virker som idyllisering av fortiden. Det fantes garantert en stor mengde lurvete husmødre (og modeller) med slitt neglelakk, flisete og gjengrodde neglebånd på 1950- og 1960-tallet også.

Jeg har de fornøyelige 1960-tallsbøkene Skikk og bruk (ca 600 sider) og For oss kvinner (to bind, omtrent 800 sider). Minst 1/4 i hver er viet personlig hygiene (husk å børste flass av skuldrene før du går ut, bruk deodorant, neglebørster er et must, rene klær uten hull, slik børster du tennene). Skikkelig innbundet er bøkene også med gulldekor og skinn, og bilder av gamle skjønnheter (som Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Gina Lollobrigida, Marilyn Monroe). Innholdsmessig til forveksling like dagens ukeblader. Eneste forskjellen må være at man den gang kjøpte noen dyre oppslagsverk til bokhyllen, mens man i dag kjøper billigere ukeblader som ender i de grønne papirgjenvinningsdunkene. Verden er ikke som før, men litt bedre. :-)
Birna R.
CMS: bildet ble tatt i går og samtlige ''aktører'' tilhører vår tid, selv om det assosieres til fortidens gyldne tider. ungjenters drømmer er åpnbart like tidløse som de kan være urealistiske.
Eirik H.
Dette var spennande. Reknar ikkje med at plasseringa av elementa er tilfeldig her. Det fungerer iallfall. Blikket mitt byrja ved den venstre fingeren og den farga nagla; det fortsatte opp mot den blå ringen og deretter ned mot den andre farga nagla, og til slutt mot munnen. Etter denne ferda gav munnen eit voldsomt inntrykk.

Tittelen passar bra, men er for så vidt ikkje nødvendig; biletet snakkar for seg sjølv.
Caroline M. S.
Jeg ble vel villedet av ''Verden er ikke hva den en gang var'' (har det kommet til et ekstra ikke her den siste timen eller har jeg bare lest det jeg trodde stod der?).

Før jeg leste billedteksten (første gang) og Frodes kommentar tenkte jeg at dette var et moteblad med modell med glamorøs porno-look i kontrast til en ekte/virkelig gatepike anno 2004. Fortellingen ble bedre med to ''ikke''. :-)
Birna R.
CMS: ingenting er endret, annet enn evt. din leseevne?? begge ''ikke'' var med fra starten av
Inger-Lise S.
Hei Bjørn! Jeg burde kanskje ikke kommentere bildet når jeg ikke liker det..Men siden du har tatt et bilde som gir meg frysninger på ryggen og en ekkel følelse,syns jeg du burde få vite det..For det er jo å engasjere leseren man vil.:)
Kan desverre ikke si noe mer om bildet...Men det virket sterkt på meg.
Inger-Lise:)
Hans Olav S.
Verden er i stadig forandring. Det er det ingen tvil om.
Takk for at du minnet oss på det :)

MVH
Hans Olav
Thorfinn B.
bra kompa så det holder. innholdet gir for øvrig rom for tolkninger,men hvorfor så uskarpt Bjørn.
Avsluttet .
Litt for oppspilt og tilgjort etter min smak, ikke kreativt nok og der var ikke nok fantasi i det. Vi har alle et kreativt 'gen', men det udtrykker sig forskelligt. Nogle er virkelig dygtige til at se behovet for nye ideer. Andre kan dårligt lade være med at få ideerne, og andre igen har et særligt talent for at gribe og realisere de bedste ideer.
lars morgan k.
Hei

Jomfru er bare en gang...

Jeg må bare innrømme at bildene dine ofte ligger på en annen frekvens en den jeg befinner meg på, men jeg syntes du henter materiale fra en bunnløs kilde av fantasi og variasjon, det er faktisk imponerende.

Bildet har du vel lagt ut for å få det kritisert av oss, jeg syntes det går rett på sak, uten at jeg forstår det av den grunnen, og dermed blir det bare en hånd på plakat for min del.

vennlig hilsen
Lars Morgan

Jeg er ikke ung nok til å vite alt (Oscar Wilde)
Arne S.
Lett provoserende og visuelt iøynefallende. Uskarpheten er helt grei og underbygger fortellingen. Den blå ringen og det blå feltet oppe til høyre gir bildet et visuelt løft.

Slik hånden er plassert er det lett å tenke seg en mannshånd. Det gir bildet annet innhold, men også sterkere ...

:) arne

Birna R.
bildet har iallefall blitt ''beæret'' av en av våre svenske venner som rappet det for å vise fram sin negative inn(fram-)stilling til det jeg har laget. vet ikke om jeg skal tolke dette som en hyldest, egentlig (svensken røk selvsagt hodestups ut fra fotdotno, bildetjueri har aldri vært akseptert her heldigvis).
Marina R.
Når jeg ser dette bilde får jeg assosiasjoner til dagen debatt om plastikk kirurgi, unge jenter som ikke er fornøyd, og en verden som krever mer av oss enn hva vi kan makte...
Syns det illustrerer bra den super vellykkede glam verdenen på plakaten, og den verden vi vanlige dødlige lever i med avskallet negllakk og tidsnød...

Syns bilde er en tankevekker!

Bra!

Det tekniske på bilde skal jeg ikke gå inn på...

Marina
Avsluttet .
Hej
Prøv har og se hvor meget hendes smykker stjæler opmærsomheden fra of,bed altid modellen om at tage dem af hvis de ikke lige har en historie i dit billede,og det har de ikke her
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu