Kafe'mannen himself
Narviks desisert største kafe'-rotte. Bildet ble brukt i en lokalavis i forbindelse med et portrettintervju.
Utstyr
  • eos 1
  • fisheye
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger782
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_74215} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
michael u.

Håper på kritikk fra dere proffer her på dotten.
Tomm H.

Morsomt med Fisheye, men som portrettbilde ville jeg gjerne sett hodet stort og koppen mindre. Her er det mye kopp og lite hode.
Thomas A.

Helt enig med Tomm her, greit nok at han er kafè mannen, men har blir han mer kaffe, og mindre mann. Det er også lov å bruke det man kan av plass her inne slik at vi kan se mer detaljer i bildet.

thomas
Erik N.

Jeg er nå bare amatør jeg da, men mener nå at du har fått til et glimrende portrett. Du har brukt forvrengningen objektivet lager kreativt slik at du får frem poenget (svær kaffekopp). Ansiktet er plassert der forvrengningen er minst og det fremheves mot den grønne stolpen bak. Miljøet (kafé) kommer også frem. Dette bildet må ha vært et blikkfang i avisen.
Steinulf L.

Bildet skulle illustrere en cafeartikkel(?). At fokus da er på koppen og at hodet kommer i bakgrunnen gjør ingenting. Fint bilde.
michael u.

Hadde flere bilder av denne karen på trykk i den samme reportasjen. Flere av dem var nærbilder. Meningen med dette var å illustrere miljøet denne karen vanker i, 10 timer om dagen. Men takker for alle komentarer.
Tomm H.

Syns ikke miljøet kommer så godt frem. Med høyere kameravinkel (stå på en stol el.l) så ville du kanskje fått med en del av interiøret. Nå er det nesten bare tak.
Dag J.

Jeg likte dette godt jeg. Det handler om kaffe, og det får du fram godt. Pluss for godt smil. Kunne godt ha sestt større versjon.
Daniel H.

Knaillbra!
Daniel
Thor B.

Syns den store koppen funker glimrende jeg. Ellers skulle jeg vel gjerne sett en større versjon...ingenting som ikke allerede er nevnt, med andre ord! :)
Peter K.

Hvis mannen var en designer av en klassisk kopp, eller Nord-Norges ubestridte kaffekonge og importør, så hadde det kanskje rettferdiggjort komposisjonen. Men jeg tenderer til å være enig med de som mener at hodet er litt lite fremtredende.
michael u.

Takker hjertelig for at dere er villig til å kommentere. Tok som sagt flere bilder av samme mann som også ble trykt under den samme reportasjen, men..... dette skulle liksom ilustrere det de fleste av oss i Narvik kjenner denne mannen for, nemmelig sittende med en kaffekopp på jernbanecafe'en.
a tse & s.

fisheye or not

fett bilde

liker det veldig godt

så trivelig ut han karen der

den lyse streken til høyre for koppen
på bordet kan trygt fjernes

:-D ! son tarjeiav !
Thomas A.

det jeg egentlig lurer mest på nå er: hvem er denne fyren som kan sitte 10timer på en jernbanekafe hver dag og hva driver han med... du har ikke en link til artikkelen da? eller mulighet for å legge den ut i PDF format eller noe?

thomas
Jon-Leo Koch M.

hum..hadde kanskje vært heeelt ultimat med litt mer detaljer fra miljøet rundt gubben.
MEN, synes det funker bra, jeg..=)
Avsluttet .

Som illustrasjon til en som sitter mye på cafe er jo dette knall!
Monica M.

Syns detta e et vældig bra bilde av han Kjell på Jærnban! D e jo muli d appelere mer t oss som e lokalkjent... men iallefall traff d mæ hjæmme!
Monica
Kurt M.

He he he... Morsomt og inspirerende bilde!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu