Glødende
Utstyr
  • canon eos 10 d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72825} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Rune N.

Dette var spennende, Monica! Flotte farger, nesten glødende. Liker også den hellende retningen på linjene, og at du har såpass mye uskarpt både foran og bak der fokus sitter.

mvh
Rune
Kurt S.

Spennende og stilig bilde.
mvh Kurt
Inger-Lise S.

Hei Monica! Fine farger,lys og striper,men selv for meg ble dette litt for abstrakt...Fin glød du har fanget ,men..Sorry..
Mvh Inger-Lise
Eirik H.

Flott abstrakt Monica. Liker denne.
Bjørn H.

Flott som bare det Monica ...

Herlig lys som skinner i masse deilige farger ...

Bjørn :¤
Caroline L.

Hei!

Här gløder det verklig... flott lys og spennende.

Mvh
caroline
monica p.

Hallo alle sammen og takk for komentarer, var litt usikker på om jeg skulle legge det ut for jeg vet ikke helt om jeg liker det selv, det som fenger meg ved bildet er egentlig fargene.
Men det er jo smak og behag da, glad dere liker det.
Mvh Monica:o)

Inger-Lise: en kan ikke alltid like alle bilder en ser, og jeg synes det er flott at folk er ærlige om det, så ingen sure miner fra meg:o))
Torgeir S.

Hei igjen, der var disse fabelaktige gullfargene igjen. Det hadde vært morsomt å få vite litt teknisk info om hvordan du har tatt bildet. Jeg ser jo på bildet at du har sansynligvis brukt 100mm Macro'en og stor blender. Skjønner ikke helt hvorfor men som sagt, det hadde vært fint å hørt dine tanker om hvorfor du komponnerte dette bildet slik!

Mvh. Torgeir
Steinulf L.

Denne var det smell i ja! Flott Monica.
Thor B.

Hvis en er usikker på om en liker bildet sitt, så synes nå jeg at en ikke skal legge det ut.En skal være selvkritisk.

Men synes her at du har fanget noen flotte farger i en fuktig sten tror jeg og hvor det er lav sol som gir de flotte reflekser.
Ville vel ha laget et høyde format av denne, kuttet inn både H og V side.

Mvh TBH
Øyvind A.

Fine, gyldne toner. Ikke så veldig spennende reint komposisjonsmessig, men uansett et severdig bilde.
mvh Øyvind
Tom A. T.

Ganske så spennende bilde med tøft lys som avtar fint i intensitet ut til hver side. Må si meg delvis enig med Øyvind ang komposisjonen som sikkert kunne vært litt mer utenom standard, men jeg er ikke enig med TBH at man skal la være å presentere bilder man er usikker på. Selv om det er greit å holde seg på den sikre siden, tror jeg det er vel så utviklende å være på litt gyngende grunn av og til ;o)..
mvh Tom T
Hans Olav S.

Ganske fin gylden og varm glød du presenterer her, om enn kanskje litt mye abstrakt. Jeg tror jeg vil foreslå et alternativt utsnitt, hvor du kutter vekk høyre siden, like etter der gløden avtar sterkt, og kun røde sirkler er synlige.
Dette fordi jeg synes høyresiden er veldig svak komposisjonsmessig, mens det andre er ganske interresant.
Men det er jo bare min mening da :)

MVH
Hans Olav
Sverre Farstad H.

Jeg sitter og lurer på hva dette er - men hvorfor behøver jeg vite det? Fargene, linjene, lyset - det hele blir en syntese som faller i smak. Riktignok er det på kanten til å bli ''glorete jalla'', men det holder seg akkurat innenfor - synes jeg.
Mvh Sverre
John-Tore G.

Hei Monica.
Dette likte jeg.Stilig farve/lysspill.Men jeg er av den nysgjerrige typen, så:Hva er dette egentlig :-)
Mvh John-Tore
Tom E. F.

Dette står godt i stil til din glødende fotointeresse, Monica!
Ser at du har fått div. beskjæringsforslag - kan nok være enig i en frisering av høyresiden, men da havner fokusområdet mer på den ''kjedelige'' midten...
mvh Tom
Per Harald O.

Stilig!

Det er når du er usikker at du SKAL legge ut bilder for å finne ut hva andre mener! (selv om man risikerer bakoversveis av og til;)

Dette bildet blir enda bedre (trur æ) ved å beskjære på høyresiden, (mye uskarpt der) litt mørkere på venstresiden for å fremheve det skarpe partiet;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu