Talking to me ???
Bildet er av en Klovnefisk i Rødehavet (Sharm el Sheik)
Utstyr
  • Sea & Sea Motormarine II
  • Macro 1:3
  • Blenderf/5.6
  • FilmtypeKodac 100ISO
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger486
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72369} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Caroline L.

hehehe kult bilde og fiskeportrett :)
flotte farger og.

Mvh
Caroline
Tore U.

Skikkelig bra. Godt utsnitt og skarp fisk. Bra at bakgrunnen fader ut.

mvh
Tore
Kenneth P.

Ser litt overrasket ut den fisken. Kom det ett fly styrtende?!? He he. Vel, i disse Nemo tider så er det en populær fisk. Greit bilde, kanskje litt for midtstilt.

mvh Kenneth
Pål Oliver K.

Hei Vegard !

Knallbilde av denne fisken ! Tok nok noen eksponeringer før den stilte seg slik i ramma tenker jeg ;) Vi skulle vel alle ønsket oss en blitz nr. 2

Blir det noen tur til Struten snart igjen ? :)
Torgeir S.

Kjempeflott, skulle gjerne vært der med deg. Det nermeste jeg kommer slike bilder er å dra hjem til en kompis av meg som har et svært akvarium med diverse ''diskuser''.

Mvh. Torgeir
Vegard H J.

Takk for alle kommentarer :-) Jeg skulle ønske jeg hadde satt litt mindre blender, kanskje f8 eler f11 slik at også haletippen til fisken kunne kommet i fokus, men uansett så er jeg ganske glad for at jeg fikk knipset bildet akkurat i det øyeblikket fisken stod inne i macro-ramma på kameraet slik som dette. Som sagt tok jeg dette bildet i RØde-havet, vi var der i en uke og tok ca 450 bilder.. Jeg tror jeg endte opp med ca 60 bilder av denne typen fisk, men det var kun 3-4 bilder som ble skikkelig knall.. :o) Og til Pål Oliver: Jeg tror muligens det blir hankø-tur til struten i pinsen... Kanskje vi skulle dra alle sammen og ta litt bilder ???

\Vegard
Christian S.

Nice.... fint og skarpt. Bra gjort!

Men ikke så veeeldig vanskelig - kommer du nært nok med kameraet til anemonen de bor i, kommer de styrtende for å forsvare huset ;) Så det blir mange sånne nærbilder. Men bevares, ikke alle blir like bra som dette!
Tor Arne F.

Kan ikke få alt Vegard, men litt synd når man har fått denne til å hvile seg i ramma. Synes bildet uansett var bra og morsomt
Avsluttet .

Oi....er det ikke Nemo fra Finding Nemo? :P
anna m.

jeg er forelsket i bildene dine. eller så er jeg bare veldig glad i fisk. begge deler tror jeg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu