Lake Kununurra
Bilde fra Nordvest Australia, tatt klokken kvart på fem om morgenen.
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Tokina 19 - 35mm
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger426
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Inger-Lise S.

Hei! Jeg likte dette bildet! Det kunne nok vært litt skarpere,men det har fin stemning,og fine fargenyanser.Ved første øyekast trodde jeg det var litt skjevt,men skyggene gjør det faktisk vanskelig å se om ''horisonten '' heller...Så det glemmer vi!:-)
Fin komposisjon!
Velkommen til Foto.no!.....Og jeg ønsker deg et godt foto-år!
Hilsen Inger-Lise
Ted Walter H.

Takk for kommentar. Bildet ble veldig uskarpt her, men når det ble fremkalt var det krystallklart. Er det noen måte å unngå forringelse av bildet ved data overføring? Ellers godt nyttår til alle. MVH Ted.
Sidsel A.

Stemningsfullt og vakkert bilde med vakre duse farger.
Godt nytt år.
mvh Sidsel
Bergliot E.

Hei Ted,
Velkommen til foto.no!
Bildet ditt var aldeles vakkert. Likte spesielt strående i forgrunnen. Det gjorde bildet ekstra stemningsfullt.

Ha et riktig Godt Nytt År!

Mvh Bergliot:)
Caroline M. S.

Pent bilde med naturlige farger. Jeg liker kameraståstedet ditt - at du har med så mye, høye strå i forgrunnen uten at de dekker hele bildet i bredden.

Jeg sleit alvorlig selv med uskarpe bilder. Bilder som vitterlig var skarpe, men ble uskarpe etter utlegging. Jeg brukte Microsoft PhotoDraw og fant ut etterhvert at det var det som var problemet. Den gjorde alle bilder uskarpe. Nå har jeg fått meg PhotoShop Elements (antar du fikk den sammen med kameraet ditt) og nå går alt så mye bedre. :-) Prøv deg fram med USM - det er ikke rare greiene som skal til for at bilder som i utgangspunktet er skarpe også ser skarpe ut på skjermen. Lykke til! :-)
May-Lise L.

Hei! Jeg er helt enig med Caroline ang. bildet ditt! Syns det er vidunderlig vakkert :) Jeg syns også at du er flink til å være nybegynner innen foto. Du skal ikke bry deg om hvor mange (eller få) kommentarer du får. Det er hva kommentarene sier som betyr noe :)
Avsluttet .

Kjempefint stemningsbilde!
Jeg likte også veldig godt de høye stråene, og dessuten anelsen rødfarge på himmelen + speilinga i vannet. Verd å være oppe før fem om morraen på et sted som dette!
Kristin.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu