Årsaken til mine bærløse kristorntrær:o)
Utstyr
  • canon eos 10 d
  • ef 75-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_71722} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Steinulf L.

Det er nå to bær igjen, da, og de er et pluss for bildet. Ville kappet litt i toppen. Blir litt mye luft som ikke tilfører noe.
Thor B.

To bær er bedre enn ingen, men den fikk vel de to siste etter at du fikk bildet av den,,,,

Som Steinulf sier litt cropping i toppen..men det får også bli en smaks sak.Men det er noe blått under føttene som kunne vært fjernet.Hvet ikke hva det kommer av men ser det også på mine av og til. Så hvis noen kan gi en forklaring på dette fenomenet så hadde det vært flott..

MVH TBH
Torgeir S.

Hei Monica, jeg skulle gjerne unvært bærene hvis det ga meg gode bilder av fugler!!! På min skjerm virker desverre ikke dette bildet helt skarpt, kan det stemme (er det forresten et utstnitt?)? I tillegg synes jeg det ble litt trangt nede og for mye luft oppe. Jeg er selv begynt å beskjære mange av bildene mine til 20x25 - format og det tror jeg kunne passet godt på dette bildet. Du har ikke lagt ut noen eksponeringsdata men jeg tror jeg vil tippe at du har hatt litt lang lukkertid på dette bildet samtidig som det er håndholdt og at den lille uskarpheten er litt kamerarystelse?!?!?!?

Lykke til videre med bærene dine og jeg gleder meg til å følge deg inn i det nye året!

Med vennlig hilsen

Torgeir Sørensen

PS! Jeg hadde satt pris på en kommentar fra deg på mine siste ''vinterbilder''!
Bergliot E.

Stakkars deg som har du hatt tyver i hagen.
Jaja,,du skjønner vel at du ikke kan få både i pose og sekk....hehehehe....Kanskje bærene dine var julemiddagen til netopp denne fuglen.
Veldi bra bilde med klare skarpe farger. Likte bakgrunnen du fikk her.

Ha en finfin kveld !

Mvh Bergliot:)
Inger-Lise S.

Hei Monica! Et fint bilde av en søt fugl! Skarp og fin med fine farger.
Fin bakgrunn også.
Unner du den ikke bærene,da? :-)
Ha en fin kveld!
Hilsen Inger-Lise
Stein R.

Fint bilde med rolig grei bakgrunn. Men som nevnt av TS lurer jeg litt på eksponeringsdataene.
Mvh Stein.
Leif Håvard H.

Hei, takk for kommentaren til ''fortøyningspålen'' Så til bildet ditt. Her er nok bærtyven ja... Fotoet er godt, fint snitt. Kanskje litt uskarpt??, men bevares. Ha et godt nytt foto år. LHH
Hans-Einar O.

Fint fugleportrett og god bakgrunn!
Kanskje bittelitt uskarpt.
Liker i grunnen at det er litt luft i toppen.
mvh Hans
Stig B.

Likte godt at det var noe mat igjen. God detaljering, og fin positur. Jeg tror jeg ville ha gått for et kvadratisk utsnitt denne gangen, da luft over ikke gir meg så mye her, heller i synsretningen. Virker på meg som om du har brukt litt kraftig usm??? Fuglebilder synes jeg er kjempeartig, men vanskelig. Med den feilprosenten jeg har ville jeg blitt ruinert om jeg skulle bruke film. Begynte med mitt gamle eos 5, men måtte gi opp det prosjektet. Ser du har canon 75-300. Jeg så på både den og 100-300 og falt ned på siste. Er du happy med ditt?? Jeg har ikke kommet lenger enn at det er gubben bak som har forbedringspotensiale.

Godt Nytt År

Mvh Stig
Nils B.

Joda her er det muligheter Monica. Tok bildet inn i PS å fant ut at du har enda mer å hente i selve hodet. Ganske mye kutting i toppen hadde nok vært å foretrekke, men samtidig så blir bildet da kolosalt trangt. Videre så hadde jeg retusjert bort greina som er bak pippen. Dette hadde gjort at bildet fremsto renere (ja muligens et rent artsbilde). Liker det jeg ser, så bare forsett fuglefotograferingen du. Godt Nytt år til deg og dine.
mvh Nils
Kjartan T.

En ganske ung gråtrost som trolig tilbringer sin første vinter her i landet. Desverre framstår fuglen som litt uskarp og det er nevnt at det trolig kommer av kombinasjonen av teleobjektiv og dårlig lys. Er ellers enig i at det kan beskjæres i toppen og at du bør fortsette å prøve å ta fuglebilder!
Jonas L.

Uskarpt, og en tydelig glorie rundt trosten som følge av etterarbeidet.
Det aller beste her ville nok være å prøve å ta bildet på nytt.
mvh JL
Tom E. F.

Trosten skal også ha mat i disse tider!
Teknisk er ikke bildet helt topp (litt ustø kameraføring?), men likevel greit situasjonsbilde.
Godt nyttår til deg og dine, Monica!
mvh Tom
Reidun G.

Heller fugler enn bær
Synes dette er bra Monica. litt skarpere neste gang ? :-)
Bruker du stativ ?
Reidun
monica p.

Bildet var egentlig skarpt, men kjørte det en runde i Neat for å unngå en del støy, det var vel der skarpheten gikk fløyten:o)
Mvh Monica:o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu