Kongsberg kirke
Utstyr
  • Hasselblad 503
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_70908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Erik L.

Et vanskelig motiv den altertavla der. Ikke bare er den DIGER, men full av utrolige detaljer.
Litt synd at du har kutta både alterringen nede og noe av ornamentikken øverst på orgelpipene. Men du fikk jo ikke rygget lenger tilbake.
Syns heller ikke at bildet gjengir fargene på en helt rettferdig måte.
Men dette er en fin dokumentasjon.
Du kan jo grave litt i detaljene en annen gang?

Mvh

Jan Erik
Bjørn J.

Det var ikke mulig å få med allt uten å sette opp et stillase. Det likte sognepresten dårlig! Jeg tror fargene er ganske riktige. Det er brukt Ektacrome EPN som er en helt fargenøytral film. Kirken ble lyssatt med to store blitsaggregater med fire blitser. Jeg, sammen med to assistenter brukte over to timer på lyssettingen. Bildet er brukt i flere bøker.
Jan Erik L.

Nei, presteskapet er ikke helt enkelt i den kirka der.
Når det gjelder fargene så kan jeg ta feil. Har ikke vært inne side jazzfestivalen i sommer. Men har et annet inntrykk. Men det er jo mitt subjektive inntrykk.

Glemte å si det i sted, lyssettingen var imponerende. Skjønner at det tok tid.
:-)
vh
Jan Erik
Avsluttet .

Svært dokumentasjonsfoto dette, det er vel ingen tvil om at du kan det her. Neste gang jeg lager en altertavle jeg er tålelig fornøyd med, vet jeg hvem jeg ringer...
Hva med å feire julen ved å legge inn et fint bilde fra Meret Becker- konserten fra Jazzfestivalen på Kongsberg i år ? Jeg vet at du var og knipset på denne årets beste konsert. Mine engangskamerabilder ble ikke akkurat noe årsbeste, jeg regner med at du fikk til noe ganske annet ?

God jul & godt nytt år !

Mvh
TEG
Avsluttet .

Hei bjørn!

Ikke rart bildet er brukt mye! Dette er jo supert presentert!!

Godt gjort...kan tenke meg lyssettningen var ''litt'' av en jobb ja...

God Jul

Hilsen Jim
Lars-Anders M.

God Jul Bjørn.
MVH Lars-Anders Mosskull.
Nils L.

Dette er ganske så bra.
Det eneste jeg kan sette fingeren på er at etpar av skyggene blir veldig tydelige. Meget vanskelig å unngå skygger i en slik situasjon.....
Skulle du få til det hadde det nok ikke holdt med to timer...

Mvh Nils :-)
Bjørn J.

Helt enig, De skyggene er ikke helt bra. Det var vanskelig å få gjort noe med dem. Såpass store interiører er ganske krevende å lyssette. Det ble lyssatt med to blitser på gulvet mot alteret og to blitser fra øverste balkong. Tilsammen 4800Ws. Vi var blitt lovet at kirken var tom, men det var den selvfølgelig ikke. Inn veltet det inn med tyske og franske busslaster med pensjonister, det gjorde ikke akkurat jobben lettere. Kongsberg kirke er Norges største kirke med landets beste og største barokkorgel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu