Abelværs Grønne Skog
Godt plassert i havluften i Abelvær har skogen tatt på seg denne grønne drakten. Likte trærne, ikke sikker på bildet. Rotete?
Utstyr
  • Canon A-1
  • Canon 35 f.2
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/4s
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • AnnetKun vanlige justeringer og nytt utsnitt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Hans Petter G.

Bilder av skog er veldig vanskelig å få vellykket etter min erfaring - jeg synes ikke dette er av de værste, men det er nok litt rotete.

Men trærne er spesielle - grønnfargen er den ''hjulpet'' litt på i PS eller er den virkelig så intens? Uansett er gir den et slikt inntrykk i bildet at man savner en eller annen surrealistisk figur på skogbunnen !
Jóhann Á.

Hei og takk, Hans!
Trærne er svært grønne, særlig i de riktige lysforholdene. Litt er de nok puffet her også ;o). Enig med deg i dette med skogbilder, særlig for meg som kommer fra Island! Ikke mye erfaring med slike bilder!!
Tom A. T.

Spesielt skogsbilde med utrolige farger på stammene. Kan være litt enig med Hans Petter at det blir litt rotete, men ikke verre enn at det lander på godkjent.
mvh Tom T
Marianne M.

Hei Jòhann.
Fikk litt samme tanken som Hans Petter her,savner en litt surrealistisk figur på skogbunnen....Må være den veldige grønnfargen som gjør det...
Det er mange linjer i bildet,men synes du har,ved ståstedet ditt,fått blikket til å vandre innover i bildet.Så jeg er enig med Tom,det er ikke verre enn at det er godkjent ;-}
Vennlig hilsen Marianne
Bjarne S.

Heisann!
Skal si det var grønt ja! Artig å se igjen dette da jeg bodde ett år der ute nesten på tuppen. Sier meg enig i de andres kommentarer.

Mvh
Bjarne
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Johann!
God komposisjon og flotte grønntoner på trestammene;fin dybde;et godt motiv du har fanget her!
mvh IAV
Jóhann Á.

Takk til dåkk!
Ja, da er vi vel enig da! ;o) Morsom tanke dette med noe i skogbunnen. Har et annet bilde, samme skog, annen vinkel og litt mindre grønt. For legge det ut senere. Det bildet har en stor stein i skogbunn.
Håper du trivdes på Abelvær, Bjarne, som turist liker jeg i hvert fall plassen veldig godt. Pent kystlandskap hele veien!!
Du, Inger Anne, har skjønt bildet som jeg tenkte det. Det var jo disse tingene som jeg konsentrerte meg om, så artig at noen ser de!! :o)
Kjartan T.

Et rart bilde dette.... for meg blir det litt for mye PS farge i trærne, men hver har sin smak. Nå ser det ut som om skogen er syk og det hele ser litt sånn ''Kolahalvøya og Nikkel'' lignende ut. Skal likevel tilstå at det på en måte også er litt spennende. Kan du legge ut en normalversjon?
Jóhann Á.

Hei Kjartan!
Dette er min ''normal'' versjon! ;o) Jeg har ikke økt metning eller farger noe voldsomt. Langt unna det sem jeg ville kalt manipulert, i hvert fall! Skal legge ut et annet bilde (når jeg får lov) med litt annen vinkel og noe dusere grønnfarge.
Når det gjelder den russiske følelsen, kan jeg være enig i det.
Avsluttet .

Ja, det ble veldig spesielt dette bildet Jòhann. Likete dybdefølelsen det gav. Synes det var flott !!!

VH Svenn
Hans Olav S.

Hei Jóhann

Fin grønnfarge på trærne, men jeg synes det blir litt kunstig. Vanligvis er det jo bladene som er grønne, ikke trestammene :)

MVH
Hans Olav
Dag Frode H.

Hei
Ikke det værste skogbilde dette, flott grønnfarge men bildet heller noe til høyre, ellers synes jeg det fungerte ganske bra.
Mvh
Dag Frode
Fred S.

Går løs på de gamle bildene dine, har ikke sett noen nye siden sopp-bildet. Håper du ikke ble forgiftet.
Utrolig grønnfarge, her kunne Robin Hood kamuflert seg bra ! Ser forresten at du innrømmer å ha puffet litt. Flott og spesielt bilde, som jeg ikke forbinder med Abelvær; Ole M. har stor sett snakket om strender og svaberg.
vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu