Var en tur i St. Petersburg for en tid siden. Har prøvd å fange litt av det jeg oppfatter som den russiske samtids-sjel. Ca. slik er den for meg - litt sliten og trøtt. Bildet skulle helst vært en del gråere, men da mister det mye ''edge'' etter min mening.
Bildet inngår i albumet flight 458 - Bilder jeg har tatt på diverse reiser.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-12 01:52:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon T70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger585
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67051} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Elisabeth S.

Hmm... på tross av mange elemeter og muligens en litt rotete komposisjon (på grunn av mennesker i bevegelse osv) syns jeg dette var ganske bra. Du har rett anngående fargen, hadde det vært gråere hadde det sannsyneligvis funka dårlig. Det som ''gjør'' bildet er etter min mening de litt slitne, men samtidig klare fargetonene. ...Om du skjønner hva jeg mener... ;)
Egentlig ganske flott!

*Elisabeth*
Mikkel C.

Takk for respons Elisabeth.

Jeg er klar over at komposisjonen er rotete, men bildet er tatt gjennom ruta i en trolly-buss i bevegelse så jeg hadde ikke akkurat tid til å flytte på objektene og organisere bildet...
Ang. fargene så er jeg enig. derfor jeg la det ut. ;)

M.
Endre B.

Må si du har gjort en bra jobb med utformingen av terrorlisten på blaaruss.com. Digger det. Den layouten er jo nydelig! (det er du som har gjort det, sant?) Det ser ut som god gammel ''Cappelen style'' a lá utstillingen du hadde på Folken. Tallene, pilene, skriften, bildet, ALT! Slik liker vi det! Du har ikke tenkt på å bli grafisk designer?

Håper ellers at det virkelig ER deg som har gjort det, hvis ikke kan du trøste deg med at jeg liker virkelig bildene som hang på utstillingen. Men jeg kan ikke forstå annet enn at det er deg. Hvis det er en annen, bør du anklage han for plagiat, evt. banke han veldig masse for å ha stjålet din stil. Er det du som har tatt bildet i bakgrunnen også?

Ha en vekselvarm aften.

Bryn.
Mikkel C.

Hei du, Bryn.
Takk skal du ha! Visst er det jeg som har utformet den. det er etterhvert den 4 versjonen jeg har laget. De andre var veldig anderledes. si ifra om du vil dem også.

Bakrgrunnen kommer imidlertid fra Mezzanine coveret. (mezzanine - Massive attack's beste plate) Men jeg har fikset og ordnet og forandret litt på det.

Takk for det! Ingen kommentar på dette bildet dog? MAngler en del feedback her. føler jeg skyter litt bomskudd når jeg ikke får respons.

M.
Endre B.

hehe, såg også verisjonen med siri og lars. Hehe...
Bildet over er fint nok det, men føler det blir som hentet ut av en startour reisekatalog om hvasomhelst. Fargene er som før nevnt, fine, slitte, herlige, og persongalleriet bestående av tre personer er overaskende variert(!). Gitarer, mann med hatt, ser ned, ser bort, ser tomt. Veldig tomt. Ingen følelser. Veldig nøytralt. Fin Startour katalog. Statisk, observerende, unyttig, lite responderende, ingen dynamikk, må nevne tomt igjen. Sjelden du ser ''tomme bilder'' fra deg Mikkel.
Vet ikke, noe mangler. Hele situasjonen føles unaturlig.
Veldig Ving/Startour´ish...
ja. veldig.

Men stå på! Du kan så MYYYYE bedre!

Bryn.
Endre B.

Vil veldig gjerne se de to første også!
Bryn.
Mikkel C.

Se der er jeg uenig Kjære Endre. Det er i dette bildet jeg føler jeg faktisk har innhold i motsetning til mye annet. Dette bildet er hentet ut fra en ekte sitasjon og er mindre statisk enn mange av mine andre bilder. Men jeg ser hva du mener. Det er et av de få bildene av denne typern jeg er fornøyd med selv...

M.
Esbjørg S.

God Aftens!
Synes dette bildet viser ditt vide, faglige spekter som lar kreativ utfoldelse og harmonisk stillestaaende superfisikal stemning blandes med gudfryktige menneskers kamp mot 1989(om du snakker mitt spraak...). Dog, er bildets opprinnelse noget uklar, og synes gjenkjennelig i mine bakre skuffer. saken er altsaa ikke biff, men jeg ser tydelige forbedringspotensiale. Mitt optiske gehoer, er toerstig paa flere av dine eksponeringer...
Oevelse gjoer mester, og du er en liten en...
mvh Esbjoerg,
Winchester, De britiske oeyer.
Silja H.

Kva tenkjer dei paa, desse menneska..?

PS: Fint aa sjaa at det e andre som slite med engelsk tastatur (ref. kommentaren til Esbjoerg der oppe)
Silja H.

Og ej likte utnsittet paa bildet, for aa gi feedback. Fargane e vanskelig aa sei naake om i min situasjon, pga. en dataskjerm med saerdeles daarlig gjengivelse av virkeligheita. Juhu.
Helga G.

du ser ut til å ha hatt trolly-tur blant vakre bygg, foxis.
..og utenom det,syns eg faktisk det er vanskeleg å setje seg opp meining.
veit rett &slett ikkje kva eg tykkjer.
men likte loggboka di (som eg var så frekk å bla i, her om dagen.)

Og bildet av Stine (trine? -beklagar!) var flott! akklamasjon.

Minnar om ei bunke utrulige (syns eg,) bilder type stofftrykka dine, om du treng og lystar.
med mindre du ødelegg dei.
så er dei altså tilgjengelige.

fred og kjærleik, H.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu