Islandsk kirke
Stikkisholmir, Island.
Utstyr
  • Hasselblad 500 C/M
  • Hasselblad Planar 2.8/80 CF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger147
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66602} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinulf L.

Litt magentastikk ? og noen støvflekker. Komposisjonen fungerer ikke halt for meg. Altfor mange elementer som trekker fokus vekk fra kirken.
Inger-Lise S.

Hei! Jeg er nok enig med S.L her.Men du har kanskje prøvd å vise Kontrasten mellom den hypermoderne (og lekre) kirken og de ''gode, gamle båtene''? Det har du klart,og fargene er gode her,syns jeg.;Men jeg syns nok at kirken,og også båtene, burde fått dominere alene i bildet,med vakre omgivelser.
Hilsen Inger-Lise
Nils L.

Her kan man få flere tolkninger. Bra komposisjon.
( kirkegården i forgrunnen? - som i skjebnen til islandsk kystfiske....)

Mvh Nils :-)
Hans Olav S.

Fin komposisjon og bra dybdeskarphet.

Båtene i forgrunnen gir en ekstra dybde her. Meget spesiell kirkekontruksjon. Fint utsnitt.

MVH
Hans Olav

Siri Elisabeth J.

Hei

Her blir det litt for mye som skjer på en gang...Elementene kolliderer. Kanskje en tele eller stor blender kunne skilt noe ut. Ikke vet jeg. Men dette ble litt rotete for meg...Men det er nå meg da....

Mvh Siri :-)
Hans Petter G.

Takk for kommentarer - jeg har kanskje brudt med ''less is more'' regelen har, men det som slo meg på stedet var hvordan kirken så opplagt hadde med båter og sjøen å gjøre - både ved selv å være formgitt som en båt, men også sett på en annen måte ved å se ut som en kvinne som ser ut over havet og venter på at mennene skal komme uskadde hjem igjen. Tatt alene syntes jeg kirken bare viste en flott, moderne form. Men når flere blir forstyrret av for mange elementer har ikke klart å få ideen klart nok frem - fint å få slik tilbakemelding.

SL- jeg ser et magenta stikk i skjermen min på jobben, men ikke hjemme. Jeg trodde hjemmemaskinen min var best kalibrert, men jeg får sjekke opp det igjen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu