Min rare venninde
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65919} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Nei beklager, dette er ikke bra...:-) Men før du spør meg om hva som ikke er bra, så kanskje du kan være litt selvkritisk??
Avsluttet .

Synes ikke bildene holder mål men måten collagen er satt sammen på med binar koder, forstyrrelser og tallene over bildene vil jeg tro det kan passe fint som meny på en webside.
Når det gjelder bildene er igrunnen det eneste problemet at du har brukt for sterk blitz/belysning slik at du har fått store utbrente partier. Eller du har justert levels for høyt i PS. For alt jeg vet har du gjort dette med vilje.
Bra du prøver nye ting
Dag J.

Litt stilig med den trashy stilen, det tekniske er ikke særlig mye å rope hurra for (med et visst unntak av det i midten som har et uttrykk på egenhånd), men gitt riktig sammenheng kan det funke.
Inger Anne Maritsdotter V.

Sorry,liker montasje-bilder,men dette ble som tittelen;altfor rart og lite behagelig å se på.Litt for mye ''kaos'' og lite struktur,prøv igjenn du;-)
mvh IAV
Jon Fredrik S.

Hvor er 10?

00 01 10 11 ...

Mvh JFS
Avsluttet .

for meg var collagen uinteressant, men bilde 01 var rett og slett flott. bilde 00 og 11 virker litt tilfeldig og frastøtende.

Carl Martin N.

topp!! meget, meget bra!
Hild B.

hei hei! mange forskjellige meninger her. jeg ska prøve å svare på det meste..

det er meningen at det skal være frastøtende. jeg vil ikke tro at det bare skal ligg pene harmoniske bilder her inne..

jeg ser nå - som dere har sagt det- at det blir litt mye rot i bakgrunnen, og at talle kansje ikke passer såp bra inn.. det er også et par utbrente plasser. jer har laget det utbrent med vilje, men kansje det ikke passet så bra som først antatt..

JPK: kommentar?
Anne Marie R.

Bildene minner om klipp fra en skrekkfilm. De er i bunnn og grunn ganske ekle. Tenker litt på den berømte dusjescenen i filmen Psycho av Hitchcock.

Kanskje du brudre se litt på andre, lignende motiv og finn ut hva du vil med bildene. Har du kanskje en historie du knytter til denne serien?

Du kan gjerne jobbe mer med kontraster. Lys/mørke, snill/slem.. osv

Jeg ser gjerne flere slike bilder, så bare legg innpå.


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu