Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger645
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65409} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jan M.

Godt teknisk utført, fin komposisjon. Jeg savner øyekontakt
Avsluttet .

Meget delikat bilde:-)... veldig fint å se et digitalt portrett som ikke er softet sønder og sammen her på foto.no.. fint lys..

Savner overhodet ikke noen øyenkontakt, det ser ut til at det er endel som ikke helt skjønner hva dette dreier seg om, etter min mening så skal det ikke være øyenkontakt nettopp fordi fotograf IKKE har ønsket slik kontakt, nå må da snart folket klare å skille mellom bilder som blir til ved hell/uhell...

Hadde vært greitt å fått ''resepten'' på hva du har gjort med bildet, så kanskje også soft junkiene lærer:-)

Nydelig....

Inger-Lise S.

Et fint bilde.Bortsett fra at bildet er dyktig utført teknisk,er det jo nettopp øynene og ansiktsuttrykket som gjør bildet her,mener nå jeg..likte det godt! mvh Inger-Lise
Bjørn J.

Bildet er fotografert i studio med en D100. Hovedlys fra høyre. I tillegg er det brukt en blits bakfra på venstre side. Fotografert i RAW format og konvertert til S/H. Det er det eneste som er gjort med bildet. Det er brukt softbokser på blitsene for å få et bløtt lys.
Avsluttet .

er enig i Jan Petter sier men når det gjelder dette bildet må jeg ta Jan Pedersen sin side (ikke at det er krig).

Det ser litt ut som hun sover stående her
Bildet er også såpass nærme et ''stueveggportrett'' at det også burde vise noen sjelfulle øyner.
Egentlig er det vel bare en smaksak.

Ellers har jeg absolitt ingenting å utsette på dette bildet
Veldig bra teknisk
Lars-Anders M.

Fint portrett Bjørn. Liker stemmningen her. Ok.
Carsten A.

Vakkert portrett i delikat utførelse, god stemning.

Litt pirk: Er ikke 150% fornøyd med at hodet berører øvre bildekant. Uansett meget bra.
MVH CA
Reidar N.

Jan Petter skriv ein litt merkeleg kommentar her. ''Det skal ikkje vere augekontakt fordi fotografen ikkje ynskjer det''. Det er fotografen som bestemmer korleis han ynskjer at alt i bildet skal vere. Der har du rett, men kva er vitsen med å kommentere eit bilde dersom ein blir beskulda for å ikkje forstå kva ting dreiar seg om dersom ein er uenig med fotografen. Dessutan er det betraktaren sin opplevelse av bildet som er grunnlag for hans kommentar, og ikkje kva fotografen sitt mål med bildet er. Om bildet har blitt til etter 5 timars planlegging eller om det var kameraet som ''gjekk av'' fordi fotografen snubla i ei rot er heilt uvesentleg. For betraktaren er bildet er det same uansett. For fotografen er det derimot ein viss forskjell.

Ellers eit bra bilde, flaks eller uflaks. Enig med CA angåande hodet.

Reidar
Lars-Anders M.

Reidar, om fotografen bestemmer om øyene skall vere åpne eller lukket bestemmaer han modellens berøring av øvre bildekant.

Kan man da kommentere bildet?
Avsluttet .

Reidar

Skjønner hva du mener, men jeg prøver å forholde meg til det jeg ser, og om øynene hadde vært åpne her så hadde det også vært greitt, men fotograf ønsker bildet slik, og det forholder jeg meg til..

Jeg synes det er en generell litt merkelig måte å kommentere bilder på at ting som tydelig er gjort med overlegg er gjort fordi fotograf vil at det skal være sånn.. at øvre kant er litt lav kan være noe annet, og det er helt legitimt å kommentere..

Et annet eksempel på hva jeg mener er til mitt bilde Monolitten, så fikk jeg en kommentar om at det var fryktelig midtstillt.... og da begynner jeg å lure litt, bildet SKAL være midtstillt, det er noe av poenget med hele bildet at det skal være det og da synes jeg det minner om liten forståelse for det man ser når man kommenterer at det er slik... Monolittbildet hadde vært drepen hvis jeg hadde kjørt den helt inn på en av sidene, det hadde vært helt feil...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu