SELVE KONGEN BLANT HJORTEDYRENE!!!
Har de siste dagene satset på å få bilder av de vakre hjortedyrene! Ingen lett jobb å finne dyrene.Det er store områder å søke over,både med bil og til fots! I det skarpe kveldslyset lykkes det å finne en av største!En praktbukk med et enormt gevir! I oktober/november har det også vært store konflikter mellom bukkene i område!Her er det viktig å vise muskler og heve sitt revi! Husk at dette er ville dyr som ferdes over store områder! Det er heller ikke lov til å jakte på disse vakre dyrene! Dåhjorten er meget skye!Man må bruke lang tid for å sikre seg bilder av disse prekt hjortene! Denne Novemberdagene lykkes det også å spore opp 3 fine bukker! Disse dyrene hadde også vært i kamp,mangler det ene geviret! Det er viktig å forsvare sitt område utover vintren!!
Er godt fornøyd med dette resultatet! Verson 2 ble noe uskarpt av den ene bukken!Men jeg legger det ut,fordi det er ikke ofte å få tre bukker på samme bilde!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-12-01 12:31:52
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFrihåndsopptak med Eos -!,d - Mark 1V + 500 mm - iso 1600
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger134
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_653143} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Jostein S.

Hei
Dette var bilder Dag Tore! Du verden, du verden.....
Fabelaktig flott- Gode bilder begge to
MEN originalen tar fullstendig kaka!
Suverent godt bilde vil jeg si
Jeg har aldri sett makan!!!!
Jostein
Dag Tore ..

Tusen takk,slike kommentarer "varmer"! Setter meget stor pris på at du vii titte på bildene mine! / God søndag! / Dag / Eda -Kommune,
Alf B.

Flott bilde av dåhjort kongen i nydelig men hardt lys som du behersker godt.
Fint med flokken bak som har god blikkkontakt med fotografen.
Orginalen er helt klart den beste versjonen men artig at du har fått med deg tre bukkene i v2.

Mvh. Alf

Bernt Ø.

Da er du tilbake fra syden ser jeg Dag Tore! Flotte bilder av dåhjortene, en art vi ikke har her oppe. Kjenner jeg deg riktig kommer det enda flere etter hvert som du finner ut av hvordan de oppfører seg;-)!

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

Tusen takk til alle dere som ser på bildene, her på "dotten " Setter stor pris på alle gode tilbakemeldinger! Dåhjorten er ikke som rådyrene,her må man gå rolig til vergs! Skal prøve å satse mere på denne fine dyrearten,som streifer bare noen killometer,fra der jeg holder til! Hilsen DAG
Svein R J.

En prakthjort du har skutt med kamera i org litt hardt lys men pytt pytt flott miljø,komp og utsnitt.V2 også ett flott bilde der di ligger å slapper av

Mvh Svein
Dag Tore ..

Tusen takk;Svein Raymond!/ DAG
Avsluttet .

Kjekt at det lyktes, og at du fant dyrene. Ser ut til å være noen staselige dyr. Skjønner godt at du vil satse videre på disse vakre dyrene. Lykke til!

SES
Dag Tore ..

Tusen takk; Stein Erik! DAG
Bjørn J.

Hei Dag Tore.
Flott situasjonsrapport fra dåhjortmarkene.Du er heldig som har tilgang på disse i tillegg til rådyrene! Tydelig at det går hardt for seg på seinhøsten. Fin blikkontakt på originalen.
Mvh Bjørn
Dag Tore ..

Tusen takk;)Bjørn Jacobsen! Var ute i dag!Topp fotovær,sikret meg mange nærbilder.både av dåhjort og råbukker! Legger dem ut her om noen dager!Ha en fin dag på jobben / DAG
Terje M.

To flotte bilder av majestetiske dyr, v1 best for meg.

Mvh
TerjeM
Dag Tore ..

Takker for tilbakemeldingen;)Terje Michaelsen / Dag / VERMLANG
Frode L.

Hei Dag.

Støtter meg til rosen over.

Er det vanlig at dem blir så lyse?

Frode.
Dag Tore ..

Tusen takk for kommentaren;Frode Langdalen! Denne bukken er sjelden lys! Stort sett er dåhjortene noe mørkere,med flekker og lyse partier! Var ute i dag og sikret meg flere nærbilder av denne prektige bukken! Legger dem snart ut her! DAG !
Jostein S.

Hei
Mektig flotte bilder
Liker originalen best
Fargesammensetningen er unikt bra
Dyrene mot den mørke skogen gjør seg urtolig godt
Eventyraktig flott må en nesten si!
Jostein
Dag Tore ..

Tusen takk Jostein! DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu