I rådyrens rike nå i November!
Har jobbet en del med nye rådyrbilder de siste dagene!Fremdeles har jeg registrert noen bukker med gevir! Ikke så lett å få bilder av dyrene i miljøet! Har fartet over et stort område,for å prøve å få rådyrene i miljøet,og det har lykkes,noen bilder har det blitt!Har testet isoen på Eos 1 d Mark 1V ! Er meget overrasket over resultatet!Verson 2 er tatt med 2500 iso,de er også tatt utsnitt av motivet!
Helt greit resultat med god skarphet og fint lys!Beklager at det ble to like bilder! Alle bildene er tatt med 500 mm og 1,D Mark 1 V.Alle motivene er tatt på frihånd!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-11-30 17:21:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-11-30 17:23:19
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-11-30 17:26:15
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2013-11-30 17:32:37
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2013-11-30 17:34:02
    Versjon #6
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetOrginalen og verson 5 viser råen med trilling kalver!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger103
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_653074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kristinn G.

Disse er vel glade at skuddene var fra et kamera.
Fine bildet
Svein R J.

En grei serie av rådyrene i flott miljø mangler litt på skarpheten etter min mening og noe utbrent i speilet.

Mvh Svein
Bjørn Åge O.

Hei
Herlig og se bilder og en aktivitet fra din hånd Dag Tore når det gjelder rådyrmotiver. Org er ett godt eksponert bilde i fine omgivelser der jeg holder en knapp på v2, der jeg likte miljøet godt, og så er det et pluss att det er en bukk med også BRA JOBBA
Alf B.

Nydelig serie av rådyrene i flotte omgivelser
Likte v5 aller best mest pga formatet

Alf
Dag Tore ..

Tusen takk alle sammen!Setter stor pris på gode tilbakemeldinger!Jeg mener at skarpheten er helt grei på alle bildene!Har jobbet mye med etterbehandlingen ! Her i Vermland har "Vargen" tatt livet av mange rådyr de siste månedene! Det er også registrert mange påskjørser med bil! Dette er meget beklagelig at så mange fine bukker forsvinner fra disse helt unike rådyrområdene her i Vermland . De få rådyrene som er tilbake er meget skye og vanskelige å få bilder av! Vargen har også jaget vekk mange av dyrene, fra de grønne og frodige beiteområdene! Neste år vurderes jaktforbud i mange av områdene! Håper at mange av grundeierene støtter dette forslaget!!
Avsluttet .

Ser ut til at du igjen har hatt spennende opplevelser i rådyrmarkene. Du har vel ladet opp batteriene i syden nå, og er full av energi til ei vinterøkt etter rådyr igjen nå. Skal bli spennende å se!

Av flere fine bilder, velger jeg nr.5 og 6 som favoritt.

SES
Frode L.

Hei.

En fin serie der jeg går for v3.

Her jeg bor så har jeg ikke sett rådyr på hele sommeren og høsten, alle har blitt borte, for bare et par år siden så jeg rådyr nesten daglig.

Frode.
Dag Tore ..

Tusen takk for gode tilbakemeldinger! Og til Frode Langdalen; Det er nok dessverre de store rovdyrene som gaupe og ulv som er de største synderene her! Også reven tar mange unge rådyrkalver,dette har jeg beviser på her i Eda kommune!Har jobbet med rådyrregistrering i 7 år! De første årene kunne jeg registrere 20-30 rådyr,på et døgn! I dag ser jeg knapt, bare 5-8 dyr på en dag ! Jeg tror at hele rådyrbestanden,står i stor fare for å bli helt borte! Det jaktes også på de største "trofebukkene" noe som er meget beklagelig!Dette har jeg sikre fotobevis på! Mange av de "prektige" bukkene som jeg har fotografert,ender dessverre på jegerens matbord!Det er meget viktig at disse bukkene får leve,og føre genene videre til neste genrasjon! Dag T Silseth
Per Robert E.

Veldig bra Bilder av rådyrene nå i november,ja du er heldig som har rådyr i nærheten av deg,stå på dette er bra
pre
Hans-Jørgen H.

Fin novemberrådyrserie!
Firkløveret på orginalen med "kvitstjerten" tar kaka. Liker også nr.5 godt.
Tyrin.
Dag Tore ..

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingene! Her i Vermland er ,mye av den fine rådyrstammen,nesten helt borte! Dette bere en stor trageide! Både for jegere og naturfotografer! Jeg beskjylder både gaupa,ulven,men også reven tar mange av de nyfødte ungene! Nå blir det krise møte ! Hilsen Dag T Silseth
Dag Tore ..

jeg beklager at de falt ut noen bokstaver! DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu