Rådyr som nyter solstrålene i noveber
Rådyrene liker seg på solsiden i disse dager, der de nyter den varmen de kan få, i de få soltimer som er igjen i disse dager.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-11-28 21:57:16
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-11-29 00:24:05
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-11-29 00:29:57
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_652951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Dag Tore ..

Hei!Denne gangen lykkes du!Meget gode rågerbilder i vakkert lys og miljø! Likte best orginalen,sjeldent vakker,der det fine lyset fremhever bildes kvalitet! Også skarpheten sitter som et skudd på begge bildene! Bra Jobbet; Bjørn Åge! Ps; Er tilbake i "broderlandet! Har sikret meg en del nye rådyrbilder!Mange av de eldre bukkene har dessverre mistet geviret! Hilsen DAG!
Terje M.

Fin rådyrserie i flott lys, v4 synes jeg ble finest.

Mvh
TerjeM
Dag Tore ..

Hei Bjørn Åge! Hadde problemer med å se alle rådyrbildene dine! Her kommer en ny kammentar;)Topp kvalitet av rådyrene i vakkert miljø!Godt jobbet Bjørn Åge! Stå på!!! Ønsker deg og dine en fin fotohelg / Dag Vermland
Bjørn Åge O.

Takker for deres flotte kommentarer Dag Tore og Terje setter pris på det. Hee Dag Tore, så du kommenterte var litt treg med og legge ut v2 v3 ble litt forstyrret i det jeg publiserte min serie beklager dette. det gjør ingen ting Dag Tore, takker og bukker for din siste kommentar, som jeg setter så stor pris på. Venter i spenning på dine motiver fra rådyr riket Edda. Her hjemme er det vårstemning der rådyrene koser seg der det er høsthvete om dagen. Høsthveten har kommet langt i spiringen allerede som dyrene drar nytte av,heldig vis for vi vell si.
Dag Tore ..

Hei! Bjørn Åge! Ja her i Vermland herjer ulvene ,siste meldingene er at det er mange rådyr som er bøtet med livet,for disse blodtørstige jegerene! Dette kan vi dessverre ikke gjøre noe med! Kommeer med noen nye bilder! Satser denne gangen på rådyr i miljøet! GOD HELG! / DAG
Avsluttet .

Som vanlig anstendige rådyrbilder fra din side!Selv om det er mye rådyr her på Jæren, og undertegnede er viltansvarlig for disse i dette distriktet, så vet jeg sannelig om jeg vil begi meg inn på fotografering av disse. Når jeg ser på dine og Dag Tore sine bilder så vil det bli som å hoppe etter Wirkola:-) Stå på!

SES
Hans-Jørgen H.

Meget fin rådyrserie!
Utsøkt lys.
Vanskelig å velge favoritt.
Tyrin.
Frode L.

Hei.

En knallserie!

Fantastisk lys, henger meg på Tyrin.

Frode.
Bjørn Åge O.

Takker for deres flotte kommentarer Dag Tore, Stein Erik, Hans Jørgen, og Frode Langdalen, Dag Tore, ja ulv må vi leve med, en balansegang som jeg håper vi siviliserte mennesker skal klarer og oppnå.Der det kan virke som det er mange uenigheter ennå når det gjelder ulv i vår fauna. Der jeg personlig synes rovdyrene gjør en god jobb i vor natur, men vi skall ha kontroll på antall og visse hvesse, der det er lett for og bli en del uenige registreringer av ulven der antall kan bli urealistisk i forhold til virkeligheten. Føll med på ulv rovdyr her
http://www.fvr.no/.¨Stein Erik det var da voldsomt, ja rådyrene er noen flotte dyr der de er mine favoritter som kommer tydelig frem her på dotten.no. Flott att du er i viltforvaltningen sont liker jeg. Rådyrene mine som jeg kaller de, som jeg observerer omtrent daglig i mitt nærmiljø som om det er i bebyggelse og skog der jeg begynner og kjenne de igjen, nye bukker som gamle er ganske inntresant i så måte, så det er og anbefale på det sterkeste Stein Erik. Venter i spenning på dine Rådyrmotiver. Og takk igjen for deres flotte kommentarer til mine rådyr bilder.
Asle B.

Fin serie av rådyret det her. Herlig lys du har hatt, teknisk gode bilder alle sammen. Synes originalen ble aller best, her råder fred og ro:)

Mvh
Asle
Svein R J.

Fin serie av rådyrene tatt i noe hardt lys,litt utbrent i speilet,v3 synes jeg er det beste her

Mvh Svein
Alf B.

Nydelig serie av rådyrene i flott miljø og herlig lys
Fin og avslappet positur i orginalen så den blir min favoritt

Alf
Bjørn Åge O.

Takker for deres flotte kommentarer Asle, Svein Raymond og Alf Bringedal.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu