• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-11-28 19:07:10
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger70
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_652897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kjartan N.

Flott bilde!!! Fantastisk komposisjon med perfekt lukkertid! Dette må du henge på veggen!:-)

Mvh,
Kjartan
Solvår B.

Et stilig bilde. Liker dette.
: ) Solvår
Jan G.

Londons "gamle" ikoner samlet i ett bilde, god teknikk og komposisjon.
Mvh Jan
Terje M.

Henger meg på de andre, en flott komp.

Mvh
TerjeM
Avsluttet .

Også fungerer det veldig fint med rødfargen på bussen!
Avsluttet .

Storslått, vidtfavnende, fart og bevegelse.
Et bilde med egenart.
Trygve B.

Et bilde som har god kvalitet dette. Du klarer å få frem en dynamikk i bildet. En opplever at det er liv her. Utsnittet er bra, du har fått mye med deg. Den angivelige røde bussen til venstre er ganske spennende. Den bryter ganske mye av bildeflaten. I tillegg er den i farger. Jeg klarer ikke å bestemme meg om det er et pluss eller et minus for det totale bildet. Blir jeg gammeldags og tradisjonell hvis jeg hadde valgt å kutte ut fargen på den. Det hadde vært gøy med en versjon med s/h. Ha en fin dag. Mvh Trygve
Lars-Anders M.

Rød buss i urbant miljø som vi alle ser.
Eirik B.

Mange takk for fine kommentarer
Trygve B.

Nei, jeg velger den røde. Det gjorde seg bra. Takk for titten. mvh Trygve
Truls Bastian H.

et virkelig bra bilde av London ifra et klassisk possitur. Veldig bra komposisjon, men det er som sagt et klassisk positur som en ser på hver eneste turistbrosjyre. Når en skal gjøre noe etter dusinvis (alle står på samme sted, med samme brennvidde og venter på trafikken skal klaffe, og bruker samme utsnitt i klippinga) av andre kreves det veldig mye av enten kvalitet eller noe eget orginalt. Her mangler det lille ekstra, delvis fordi bildet i mine øyne ble en tanke for uskarpt. Hadde jeg ikke kjent motivet ifra før, så hadde du fått kjempebra kritikk, men det kreves endel ekstra når en skal "hoppe etter Wirkola"
Truls Bastian H.

Tenkte litt over det
Det er faktisk galt å kalle bildet uskarpt. Det er bevegelse i lang lukkertid, og da blir det faktisk en effekt som er litt orginalt, og gjør at du bryter med det tradisjonelle. Versjonen med rød buss er mitt valg, for klassiske Londonbilder skal ha røde busser og telefonkiosker, selv om resten av bildet er i sorthvitt
Øyvind L.

I veldig få tilfeller fungerer delvis farge og s/v ,synes HV fungerte godt slik, bilde ble friskere,men ikke så veldig på bevegelse i bilder slik du har det her.
Tone A.

Eit glimrande gatefotografi frå London som får fram både det yrande folkelivet, traffikken og arkitekturen.
Flott bruk av diagonale linjer som dreg blikket bakover mot Big Ben og Westminister abbey(?), på same tid som syklisten og bussen gir motvekt og liv.
Her blir det v1 med rødtona buss som eg synes er best.
Alle spira kjem skarpe fram mot den tunge og høge himmelen. Gode gråtonar med fine kontrastar og den rødtona bussen er eit "must" her frå London.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu