Walking dead
Ville bruke noe av meg selv, så jeg har plassert meg selv oppå en flyvinge, med god utsikt.
Føler selv at bilde er manipulert på en humoristisk måte. Ingen vanskelig manipulasjon, men et morsomt konsept
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_651794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Walter S.
+3
Ha!
Dette er noe av det bedre (beste hittil?) jeg har sett i kategori "Manipulasjon". Alle de andre prøver å skjule sine spor i duse, mørke, tilslørte, dystre fargetoner og tåkedotter i skumringslys. Dette her gir oss full valuta for pengene i dagslys! Gratulerer.

Enda jeg vanligvis ikke liker manipulasjon, men du er i ferd med å endre dette, merker jeg.

Mvh,
Walter
Thomas L.

Hei!
Det kom overraskende på:) Meldte meg inn her idag og visste egentlig ikke om den siden her før en bekjent tipset meg om den. Har drevet i Photoshop i snart 5 år så skulle nok blitt medlem her for lenge siden:) Setter stor pris på positiv kommentar! Gir meg masse gøts til å fortsette videre !

Takk :)
Walter S.

Hallo
Ja, da er det jo fint at du fikk en "flying start" (no pun intendet) med ditt bilde. 5 års erfaring med Ps er godt å ha med seg, så jeg ser frem til flere bilder i fra deg, kanskje jeg kan plukke opp et tips eller to etterhvert!

Velkommen ombord i foto.no-skuta!

:o)

Mvh,
Walter
Tommy R.

For et fantastisk bilde da :-) Har ikke sett maken! Noen tips til en amatør som meg?

Tommy
Jan G.

Både teknisk og innholdsmessig et førsteklasses bilde.
Mvh Jan
tom mamen b.

du burde klart ha registrert deg som 'dotter for mange år siden, skal bli interessant å følge deg videre, - om dette bilde: det er noen hvite partier/striper i bakkant og forkant av vingen som ser noe unaturlige ut, vet ikke helt om jeg liker "boblene", og signaturer liker jeg definitivt ikke (reduser den i størrelse), skyggen din ser helt grei ut og den blå-blå himmelen er kanskje korrekt i 30.000 fots høyde. Bildet hadde blitt mer "realistisk" med mer blaffring i klærne dine. Du skriver." Ingen vanskelig manipulasjon, men et morsomt konsept" - og DET er helt korrekt. Jeg liker lekenheten din - stå på!!!
Øyvind L.

Er redd jeg holder par knapper på Tom sin kommentar i denne sammenhengen,noe utover det uvanelige finner ikke jeg her.
Thomas L.

Takk for ærlig kommentar:) Vil benytte muligheten til og svare på disse kommentarene. Jeg er enig at vingen kunne vært bedre klippet ut. "boblene" er en effekt av at sola eller lyset treffer kameralinsen og da vil det se slik ut så det er ikke noen tilfeldige "bobler" jeg har lagt til. Signatur på bildene synes jeg er nokså viktig, ikke fordi at jeg vil understreke at de er laget av meg, men mest fordi at det er lett for andre å klippe bort eventuell signatur og stjele bildene om signaturen er for liten. Kunne selvsagt laget en bedre vannmerking av bildene men personlig synes jeg det er mest ryddig og ha signaturen nederst på bildet. Hvis man skal nevne at klærne skulle blafret mer så vil jeg gjerne legge til at egentlig hadde det ikke vært mulig og vært på den vingen der i det hele tatt, samt at capsen ville blåst av for lenge siden. Konseptet i seg selv er jo helt urealistisk:)
Men dette er på ingen måte slik at jeg forsvarer bildet, eller er bitter over ærlige kommentarer:) Det er trossalt derfor jeg er her inne for å lære :D

Mvh Thomas Larsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu