DET ER GODT Å HA VINTERPELSEN PÅ!! SNART KOMMER VINTEREN!
Denne rådyrfamilien kom ut fra et skogsholdt,begynte å gå over det grønne jordet,mot der jeg sto!De kom ganske tett på,før de oppdagen fotografen.Det ble noen bilder i det grå Oktoberværet!
Likte dette rådyrmotivet mot den friske grønnfargen! Utstyr Mark II 5,d - objektiv Canon 500 mm.Bilde er tatt på frihånd med pistolgrep, fra en skogssti!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger123
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_650182} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Du har teken på rådyr bilder, det skal være visst. Det er slik vi ofte opplever disse dyrene. Bilde er kanskje ikke helt skarpt, men koselig allikevel. Fin kontrast med det grønne bakteppet.

SES
Vidar A.

Denne v ar FIN! Du får fram en fin glans i pelsen til å være så laber lys som gråværet gir for tia. Syns nå bildet er skarpt nok jeg. Eneste du mangler er mer skogsbakgrunn.

Mvh Vidar :)
Harald N.

Fin familie dette Dag Tore, fin positur på dei vare dyra.

mvh Harald
Morten W.

Flott, dette her.
Dag Tore ..

Takker for rask tilbakemelding fra dere! Jeg mener at skarpheten på dette rådyrmotivet,er greit nokk! Det er ikke greit å få tatt rådyrmotiver i skogsbiotop på denne tiden av året. Mange av dyrene søker til jordern,der de finner ferskt gress og kornrester!Mange av de andre rådyrfotografer har også lagt ut rådyrbilder her!De fleste av disse bildene er fotografert på dyrket mark,eller i skogkanten! Slike rådyrmotiver har også sin "sjarm" Det kommer flere rådyrbilder!Var ute i dag og sikret meg nye rådyrmotiver av rådyrfamilien! D.T.S.
Asle B.

Artig bilde av rådyrgjengen du serverer her! Ser ut som de har fått på seg vinterfrakken, ja. Håper de berger seg gjennom vinteren:)

Mvh
Asle
Dag Tore ..

Tusen takk for tilbakemeldingen!Har jobbet mye med rådyrbilder de siste 4 dagene! Nå i ettermiddag "buset" jeg rett på en kraftkar av en "praktbukk" En verdig avslutting nå i oktober!Tar en lang pause. Om ikke lenge setter jeg kursen mot sol og varme!Men jeg legger ut de siste rådyrbildene, her fra grensetraktene! DAG
Svein R J.

Hærligt bilde av rådyrfamilien i det grønne,og det er sant di kommer ut på jordene på denne tiden også. Men di liker seg faktisk i nærheten av åpne grønne jorder hele året rund iallefall her i Rogaland ;-)

Mvh Svein
Frode L.

Hei Dag.

Nok et flott bilde av rådyr, og her har du sannelig hele familien.

Flott komp i fine omgivelser.

Frode.
Dag Tore ..

Tusen takk til alle "rådyrvenner" her på "dotten ,som har kommentert alle mine rådyebilder dette året! Dette setter jeg stor pris på! Vi ser stadig at det dukker opp mange praktbilder her! Kvaliten blir stadig bedere! Men jeg savner rådyrbilder i skogsmiljøt! Dette setter rådyrfotografen på nye krav til kvalitet!og miljø! Dette har jeg prøvd dette året! Noen ganger lykkes dette, .men det kreves mye jobbing fra fotografens side! På denne tiden - før vinteren setter inn,trekker mange av dyrene i flokker, mot der de finner friskt føde på åker og eng! Så jeg gotar bilde av rådyrene på slike plasser, nå før kulden setter inn! Ønsker dere alle en fin kamerajakt på dette stolte hjortedyret! DAG
John B.

Meget flott bilde igjen fra Norges ukronede rådyfotograf med eller uten skog...
Fin flokk du har fanget opp her. Flotte dyr med store ører, er nok viktig det å være på vakt når farene lurer...
Har ofte tenkt på hvordan ørene våre hadde sett ut hvis vi hadde en farlig fiende lurende rundt oss i hverdagen? Hadde vel gått rundt som smånervøse alver hele gjengen tenker jeg....
John B.
Dag Tore ..

Tusen takk for "store" ord! Dette varmer!Setter stor pris på at du like rådyrbildene ! Mye jobbing i område ,spaning og erfaring, er viktig, får å få gode resultater!Det kommer flere bilder! Var så heldig i dag å "buse",helt overrasket på en storbukk! Det ble et dramatisk møte i skogkanten! Dag
Trond W.

Flott gruppebilde. Liker formatet du har valgt.

Trond
Bjørn Åge O.

Flott bilde av en familie som er så typisk der Rådyrene liker seg langt utpå gjordet der de føler seg trygge, og ikke minst oversikt over rømningsveien de eventuelt kan ta, som jeg opplever daglig her i mine trakter, Flott dette Dag Tore der jeg støtter også Stein Erik Storli sin kommentar
Dag Tore ..

Tusen takk;)Bjørn Åge! / DAG
Sissel Elisabeth H.

Dette ble skarpt og flott av rådyrene, hvor noen av dem så observant følger med på fotografen. Fint fanget i den grønne enga.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Jostein G.

Flott bilde av rådyrfamilien og stilig utsnitt! Disse er forberedt på vinteren ja! .-)




Mvh Jostein
Dag Tore ..

Tusen takk; Sissel Elisabeth / Jostein Grønsberg! / DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu