Utstyr
  • Canon 5D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_650037} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.

Anter det er noe symbolikk her som skal bidra til en fortelling, men den er noe uklar for meg. Er bildet bare ment å spille på det estetiske i farger, lys og former?
ståle h.

takker for at du bruker din tid på å kommentere bildet mitt. Betydningen av bildet er jo litt opp til betrakter. Gir det ingen ting går en videre og er det noe som fanger stopper en og kanskje kommer tilbake. I dette bildet ligger en tanke og en mening utover det estetiske som jeg for såvidt var relativt fornøyd med. Vel er den kanskje skjult og vanskelig tilgjengelig og gir deg kanskje ingen ting
Bjørnar P.

Er det uviktig for deg om bildet kommuniserer som tiltenkt?
ståle h.

det er ikke uviktig om bildet kommuniserer eller ikke. Om det kommuniserer det samme til alle er jeg kanskje ikke så opptatt av. Jeg tar også høyde fotr at det er mange som det ikke kommuniserer til. Når jeg legger ut bilder stiller jeg meg for hugg og får tåle at det faller plask til jorden hos noen
Hanne Gry S.

Jeg likte det:-) Vet ikke hve jeg legger i det men for meg er det ikke så viktig, jeg rett og slett bare likte det:-)
Jan G.

Jeg synes Bjørnar stiller et viktig spørsmål. Har ikke avsender noe ansvar for at budskapet når frem til mottaker? Det blir for enkelt å bare si at betrakteren får selv se hva han ser, det interesserer ikke avsenderen. Vel, jeg ser at dette er ved Astrup Fearnley museet, og materialet antyder at det er en kunstnerisk installasjon. Må man, for å tolke dette bildet, først tolke kunstverket (Installasjonen). Skyggen av en mannsperson i bakgrunnen har kanskje noe med den meget høyhælte skoen i gullforgylling i gjøre? Men hva?
Mvh Jan
ståle h.

takker for innspill og meninger om hva et bilde skal være, samt formidlers ansvar.Må korrigere Jan Gjerde litt med at det ikke interesserer hva betrakter mener eller ser. Selvsagt er det interessant hva betrakter mener og ser, men jeg ønsker ikke å styre betrakters mening.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu