Høstbukk
Utstyr
  • Canon 5Dmk3
  • EF 200-400mm f/4L IS 1.4x
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_650016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Frode L.

Hei.

Flott av bukken der den kommer løpende, skarpt med flotte detaljert som ikke er helt uvanlig fra deg.

Flotte jordfarger i fint lys.

Frode.
Odd Chr. K.

Takk Frode.
Var noen jegere på naboterrenget idag - så da var det bare å håpe at de satte fart på dyra for en posterende fotograf...
Odd C.
GEIR MAGNE S.

perfekt, spesiellt fargekombinasjonen er gull.
John B.

Nydelig bilde, rent og pent og ikke minst meget skarpt!!
JohnB.
Hans-Jørgen H.

Pent av bukken med tunga på snei i stubbåkern.
Skarpt og teknisk bra.
Tyrin.
Bjørn Åge O.

Flott og nært og skarpt og flott foto lys, flotte detaljer i hodet der ikke minst øyet kommer fint frem på en nydelig måte SOM ER FLOTT OG SE
Dag Tore ..

Det ble et vakker fotoskudd ! Bukken i fint trav,med topp kvalitet og utsnitt! Meget fin kvalitet over dette"vinnerbilde"Gratulerer;) DAG
Heidi W.

Veldig bra :) Supre farger og lys, samt skarphet :)
Svein R J.

Nydelig sylskarpt bilde av denne bukken tatt i flott fotolys

Mvh Svein
Bjørnar P.

Her ser vi action, estetikk og teknikk i kombinasjon. Flott fanget, og skarphet og uskarp bakgrunn gjør mye for bildet. Veldig ryddig og rent bilde. Mulig bakgrunnen er noe ryddet i ettertid, men det er i så fall ikke noe minus.
Odd Chr. K.

Mange takk.
Bjørnar; 560mm, f/5.6 og relativt kort hold fikser bakgrunnen selv. Selektiv oppskarping av dyret - ingen justering av lerretet. Ved høyere ISO/større utsnitt kan det nok være på sin plass med litt nedtoning av bakgrunnsstøy, men her var lyset bra og beskjæringen meget moderat. (ISO 1000)
Odd C.
Bjørn Aksel B.

Et bilde som skiller seg ut i mengden av "rådyr i bevegelse" bilder. Fargene i hovedmotivet og "kulissene" smelter i hverandre, lyset er helt optimalt. Ingen sol som ødelegger:) Ansiktutrykket på den lille bukken er jo helt ubetalelig. Ingen pirk, men har du sett på en versjon der du tar vekk en iten smule under, og gir bilde litt mere luft i fremkant. Hadde vært artig å se bare. Kanskje det funker. Ser for meg litt mer dynamikk. Kanskje er jeg helt på jordet:)
mvh
Bjørn A
Bjørnar P.

At du skarper opp dyret selektivt tror jeg er viktig her. Det gjør at lerretet (flott ord, forresten) ikke bare blir uskarpt, men får en kremaktig konsistens som fremhever det skarpe ytterligere. Bruk av maske for oppskarping har jeg veldig sans for.
Asle B.

Pent og litt annerledes bukkebilde du serverer her. Selv om bukken er i trav er det likevel et "rolig" bilde. Fin fargematch på dyr og omgivelser, teknisk topp, som vanlig. Dempet og flott bilde!

Mvh
Asle
Odd Chr. K.

Takk igjen for innspill og synsinger.
Joda B.A, ser poenget ditt - litt trangt og snublete i framkant kanskje - det er nok bukken som er på jordet - og ikke du... :)
Odd C.
Henrik S.

Herlig bilde, teknisk strålende som vanlig og fargene og lyset er perfekt!

Mvh Henrik
jarl kjetil j.

Hei!
Et solid gjennomført vakkert bilde av den lille bukken i trav. Teknisk særdeles bra.

Jkj
Bernt Ø.

Godt bilde. Som du sier er stor blenderåpning den beste måten å oppnå den effekten du har her - mørkeromsarbeid med oppskarping/avskarping blir fort kunstig.

Mvh,
Bernt
Elisabeth B.

Flott bilde på alle måter..liker tett på følelsen ...behagelige farger...fasinerende å betrakte skarpheten som ligger rett på dyret..kledelig uskarpt i front og bakgrunn.

Mvh
Elisabeth
Odd Chr. K.

Mange takk.
Odd C.
Trond W.

Meget lekkert!

Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu