Hei , hav og et høghus
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger58
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_649219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Olav Bjarte K.

Det første som slår meg når jeg titter på bildet er hvor omhyggelig og bevisst du har plassert kameraet (Eller tatt utsnittet) for å komponere dette inntrykket.

Dernest synes jeg det er noe unorsk over landskapet, men blir i tvil når jeg ser steinrøysa og den vesle bjørka ;). Det er nok disen og topografien lenger framme som spiller meg et puss, tenker jeg...

Vellykket!

Vennlig hilsen.

Tove Iren T.

Tusen takk Olav Bjarte ,høghuset er på Bryne i Time kommune i Rogaland :)På toppen her kan du se mest alt av Jærstrendene.

Tove
Tone A.

Dette bildet har eg sett på fleire gonger, Tove.
Berre for å undrast kor du har fotografert frå og for å nyta synet av eit jærlandskap som er prega av bua former bakover mot Høghuset som stikk opp i disen under ein pastelltona himmel.
Flott forgrunn med glødande haustfargar på vegeasjonen i kontrast til grøntona mark og det stille vatnet. Er det Melsvatnet eller er du på Undheim?
Uansett fotostandpunkt eit vakkert hauststemningsbilde med flott lys, fine haustfargar og ein dis som gjer bakgrunnen dys. Høghuset stikk jo opp og dreg blikket.
Mest som du siterer Arne Garborg som sat på Knudahei og skreiv. Det er ikkje så langt herfrå kor han hadde utsikt over Jæren og heilt til sjøen.
Helsing Tone
Tone A.

PS! Måtte berre innom ein link av Arne Garborg.
" Til deg du hei og bleike myr",
http://poetry.rapgenius.com/Arne-garborg-til-deg-du-hei-o...rics#lyric
Ikke rart at Arne Garborg blei inspirert til å skriva med utsikta over eit skiftande jærlandskap og sjøen langt der bak.
:) Tone
Tove Iren T.

Tusen takk Tone for kommentar og dikt på morgenkvisten . Dette er turen fra Selandskogen opp til Bjødnalia , veien videre rundt og ned til garden. Nydelig tur det du får med deg mye flott natur :) God tur .

Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu