RÅDYR I OKTOBER SKOGEN !!
Sikret meg bilder i "duskregnet" av disse fine rådyra! En riktig fin sekstagger! Motivet er tatt på 200 meters hold! Enbent stativ med 5 d mark 2 - Objektiv 500 mm + 2+ III (convorter) Tid 400 del - Iso 2500.
På denne tiden under rådyrjakten er dyrene meget skye! Ikke så lett å få bilder,men etter mye venting i krattet,lykkes det! Regnbyger i luften med dårlig lys! Helt greit resultat!!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_648651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
John B.

Ja forholdene tatt i betraktning, så synes jeg at du har kommet til ett meget bra resultat her!!
Er nok noe vanskeligere å komme innpå de når det er jakttid ja...
JohnB.
Cato E.

Du gir deg ikke med disse flotte Rådyrbildene :-)
Nok en gang flott levert fra deg. Det skal litt til å få eksponert et så bra bilde med 500 & x2 ekstender. Bra utført Dag. Bra skarphet, lys og bio.

Mvh
Cato
Bjørn Åge O.

Flott bilde etter situasjonen og dømme med dit voldsomme utstyr der jeg har en null erfaring med ekstender og visse verse Dag, men er det ikke mere fordel med et tre ben stativ i dette opplegg? kan du for eksempel bruke auto fokus med dette utstyr? mulig org er bedre en dette. Flott bukk der jeg har sett du presentert den liggende før, så den er i dine områder ennå det var jo flott og se. får nokk en knallsjanse en gang skal du se.
Dag Tore ..

Takker for alle de fine tilbakemeldingene! Til deg Bjørn Åge; Du kan ikke bruke af på slike opptak!Går helt greit med convortere på 500 mm,bruker du blender 8-9,så er det lite tap på skarpheten .Hadde ønsket et stativ med tre ben,men slikt utstyr er for tungt.Det funger bra med et bensstativ når værer og lyset er bra! Bukkebilde er tatt i dårlig lys med noe regdråper i luften! Så dette er dessverre ikke helt topp resultat,men greit nokk synes jeg.Skal prøve å behandle bilde med råfilen,her mener jeg at resultatet blir en tanke bedere! Var ute i dag i drømme vær,sikret meg noen bukkebilder!Det er elgejakt her i Eda/Vermland, fra i dag!Best å holde seg unna områdene. God fotosøndag / Dag T Silseth
Asle B.

Et staselig par du har foreviget her! Har samme erfaring som deg i jakta: virker som dyra blir ekstremt sky, og er lite villige til å eksponere seg.

Mvh
Asle
Dag Tore ..

Hei! Bukker og takker;Asle Bårdli ;) DAG
Vidar A.

Fint parbilde med miljøriktig skogsbakgrunn.

Mvh Vidar Aas :)
Trond W.

De er jammen godt kamuflert i skogholtet. Flott bilde!

Trond
Svein R J.

Henger meg på skrøyten flott sett og foreviget

Mvh Svein
Dag Tore ..

Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene! Ha en fin fotodag; DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu