En tørrgadd, tre Musvåker (seks versjoner)
Var skikkelig livlig på åta i dag. Fire Musvåker, en haug med Ravn, og et par Spurvehauker holdt meg med selskap i ti timer. De tre første versjonene er tre forskjellige våker. Slossing ble det også, men alltid litt for nærme for min 300mm.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-10-02 17:14:20
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-10-02 17:15:10
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-10-02 17:16:02
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2013-10-02 17:16:44
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2013-10-02 17:17:34
    Versjon #6
  • Lagt inn: 2013-10-02 17:18:01
    Versjon #7
Utstyr
  • Canon 5D mrk III
  • Canon eos 300mm f2,8 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_647703} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
jarl kjetil j.

Det her er jo til å bli kvalm av ;) også ei økt da gitt! Utrolig sterk serie Bjørn Aksel, flotte og teknisk utmerkede portretter. Fighten er jo også knallbra. Har så smått begynnt å fore med kjøtt jeg også, men slike tilstander kan jeg nok bare drømme om. Moro å se at det svinger på åta di, bøyer meg i støvet.

jkj
Bjørn Aksel B.

Ja nå har det tatt av. Første gang på fem år at Ravn har bøtta ned fra himmelen. De var der hele dagen også. Kjedelige bilder, men håper på reprise så får jeg flytte litt på ting og se om det funker greiere da. I dag fikk jeg slossinga altfor nærme.
BA
Pål B.

Rått!! Litt kontrast dette fra småfuglene på foringa mi som jeg nettopp kom hjem fra ;-)

Pål
Odd Chr. K.

Ja, det kan man vel kalle storeslem. Fantastisk flotte alle sammen. V4 har jo et særskilt autoritært preg som fenger ekstra. (Ble ikke kvalm, men litt matt...:)
Odd C.
Svein R J.

Eg satt fem timer i mitt skjul idag og det kom 2 hønsehauker som hadde fått løsnet åte slik att di dro det litt ned i skogen ute av syne for mitt kamera der slåss di og holdt ett svare leven ikke ett bilde på min brikke:-(Men i morgen kanskje? Uff var mye syting her men når en ser en slik fabelaktig serie på en økt føler jeg att jeg har lov.Kanonflotte bilder alle sammen og ikke det spor kjedelig :-)

Mvh Svein
Frode L.

Hei.

En knallserie, ord blir fattige.
Henger meg på rosen, og v4 likte jeg veldig godt.

Frode.
Per G.

På grensa til galskap å legge alle disse inn i en serie.Alle står seg hver for seg så det er sagt. Den koksgrå våken er jo magisk flott, så også den gamle spurvehaukmadammen. Lykke til videre i godteribua di.
Mvh
Per
Dag Tore ..

Alle vi her på Foto,no, har savnet bilder fra deg! Her legger du ut en knallserie,som tar nesten pusenen fra oss! Dette er noe av de beste du har levert på lenge! Meget god jobbing ,med unike resultater av stolte rovfugler! Jeg støtter også kommentaren til Per Gatzschmann og Odd Chr:Knutsen/ Dag T Silseth
Tommy S.

Jeg får bare henge meg på de andre for her er det meste sagt allerede. Gratulerer med knallserie. Kan jeg spørre hva du har brukt som åte? Jeg driver og etablerer åteplass selv.
Mvh Tommy
Bjørn Åge O.

Flotte bilder der jeg henger meg på de flotte kommentarer som er gitt, der alle er flotte men med lite miljø og tørre gadder der v4 gir en indikasjon på krangling ved åten som det har sikkert lett for og bli,, tøft utrykk på dominanten?. Som sakt støtter all ros over BRA JOBBA
John B.

Her har så mange av naturens mektige menn sagt så mye positivt og flott, at jeg nøyer meg med å tilføye: supermegafantastisk serie!!
JohnB.
Jostein G.

Blir jo ikke bedre enn dette! Flott lys og god DOF...meget nært og livlig det bildet de sloss. Elegante av artene dette!




Mvh Jostein
Bernt Ø.

Helt nydelig serie. Kampbildet tar prisen, mens spurvehauk og favn i magisk lys er også lekkerbiskener.

Mvh,
Bernt
Nils Christian S.

Helt fantastiske bilder - kampbildet var veldig imponerende !!!
Avsluttet .

Herlig serie. Liker godt v4 og v6, imponerende serie
Hans-Jørgen H.

Der kan du se Bjørn Aksel...
Hadde du hatt en 120-300mm zoom her hadde det blitt opptil flere heftige actionscener.
Når det er sagt er serien meget bra (og kampbilde) fikk du og.
Opplevelsesrik dag uti skauen!
Tyrin.
Esben R.

Hva skal man si, når det meste er sagt:-) Knalltøff serie! Kampbildet blir min favoritt. Godt jobba!
mvh Esben Reiersen
Ole Martin G.

Tusen takk for inspirasjon! Samtlige bilder her er skudd jeg nok bare kan drømme om. Liker spesielt godt 4 og 6.
Bjørn Aksel B.

Takk folkens. Tommy S, jeg bruker kun trafikkdrept vilt, eller vilt som har daua på en eller annen måte. Grevling som ligger langs veien er helt topp. Bukfettet på Grevlingen er de helt ville etter.
Mattilsynet tillater heller ikke bruk av annet enn viltkjøtt. Husk det.
BA
Øyvind H.

Tar av meg hatten BA. Helt rå serie.
Får så smått begynne foring her borte på vestlandet også :) Lykke til videre.
mvh Øyvind
Vidar A.

Stilige allesammen, men versjon 4 er helt klart desidert best, alltid action som fenger mest her :)
Bjørn T.

Fantastisk serie du viser her- veldig moro å se slike bilder. Personlig liker jeg V4 og ikke minst V5 best, hvor sælig sistnevnte blir en favoritt!. Tenkte å driste meg til å spørre om det er blåstikk i V2 + V3, eller er drakten virkelig slik? Mvh Bjørn
Tommy S.

Ja det er jeg klar over. Jeg har avtale med viltnemda slik at jeg får vilt fra dem. Spiser musvåken for eksempel grevling og rådyr også. jeg har brukt bare mus. det har vært suksess det men ulempen er et de blir fort ferdige.
Mvh Tommy
Bjørn Aksel B.

Hei og takk alle sammen. Bjørn T, ja faktisk(som jeg nevner) har de en helt spesiell mørk koksgrå nærmest coating hvis jeg kan bruke det ordet. Det blir jo faktisk litt blasst utseende. Tommy, Joda begge deler er flott åte. Elgkalv er det mine spiser på nå. Grevling er helt topp. De elsker fettet i buken. Husk og flå av skinnet. De små rovfuglene greier ikke å rive opp skinnet som som ørnene gjør. Flådd grevling som ligger med buken i været og blotter sitt fett er alltid suksess:)
BA
Morten E.

Hei Bjørn Aksel.
Du har fått velfortjent mye ros for denne flotte serien, og det med rette.
Vanskelig å velge ut noen favoritt så jeg sier: Ja takk alle sammen. Flott utført!

God helg!

Morten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu